Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Evet canım bende böyle düşünüyorum hoca istediyse bı bildiği vardır

Pek birşey yok canım kolay bir işlem merak etme ; anestezisiz olacaksan sadece işlem esnasında biraz acın oluyor o da katlanılmayacak birşey değil bana göre
Yok bir kere devlet te yaoyirdim baygınlık oldu bu sefer o riski alamam anestezi Alicam da o yüzden değil korku.. sonuç hidrosalpenks şüphesi vardı öyle çıkarsa çok zor bir süreç beni bekliyor

Arkadaşlar bu süreçte nasıl beslendınız gebe kalan arkadaşlar özellikle

Merhaba, ben duzensiz beslenirdim ama bu surecte cok ozen gosterdim ogunlere ve ara ogunlere. Cok fazla daraltmadim bir anda kendimi. Tatli yemeyim ya da cikolatada kafein var triplerine de girmedim :) sabah erken saatte kahvalti, ara ogunde meyve oglen et urunleri (protein agirlikli bedlenmemiz gerekiyor) ara ogun kuruyemis aksam sebze agirlikli bir duzen oturttum. Aksam yemekten sonra acikirsam yine yogurda biraz kuruyemis serpip atistiriyorum. Gunde 1 haslanmis yumurta, beşer badem, ceviz,findik ( tabi bunlar kavrulmamis), cekirdekli siyah uzum, dut kurusu... kuru kayisi ve kuru uzumu hosaf gibi yapip robottan geciriyorum cok az sekerli yapiyorum, havuc suyu iciyorum, su icmeye ozen gosteriyorum. Sut yerine peynir ve yogurt tuketiyorum. Aslinda saglikli beslenme moduna gecmis oluyoruz bu sekilde. Iste ya da evdeki rutin disinda mutlaka bir yarim saat yuruyus yapiyorum. Gece uykuma ozen gosteriyorum uykusuz kalmiyorum.
Bahsetmemissin ne durumdasin, basladin mi ne zaman baslayacaksin bilmiyorum ama umarim her sey yolunda gider, saglikla sihhatle kucagina alirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…