Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Hayırlı olur sonu güzel olur inşallah 💕 doğru adrestesin. 👍ne sıkıntınız vardı.
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun aslında bi kaç ay öncesinde gitmiştim hulusi hocaya birazcık kilon var kilo ver dedi kan tahlilinde yüksek çıkan değerler varmış onlarda kilo verdikçe düzelir dedi artı çikolata kistim var kurtulmuştum ondan bitmişti ama kırmızı et tekrar büyütmüş eti de yasakladı hoca yani bizdeki sebep çikolata kisti onun dışında sağ tarafımda ameliyattan dolayı yumurta rezervi az malesef :KK43: sol tarafta onun aksine çok çok iyiymiş başlayalım mı hazır mısın dedi hoca hazırım hocam doğuştan hazırım dedim öylece başladım bakalım inşallah sonu güzel olur

İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun aslında bi kaç ay öncesinde gitmiştim hulusi hocaya birazcık kilon var kilo ver dedi kan tahlilinde yüksek çıkan değerler varmış onlarda kilo verdikçe düzelir dedi artı çikolata kistim var kurtulmuştum ondan bitmişti ama kırmızı et tekrar büyütmüş eti de yasakladı hoca yani bizdeki sebep çikolata kisti onun dışında sağ tarafımda ameliyattan dolayı yumurta rezervi az malesef :KK43: sol tarafta onun aksine çok çok iyiymiş başlayalım mı hazır mısın dedi hoca hazırım hocam doğuştan hazırım dedim öylece başladım bakalım inşallah sonu güzel olur
Bende de çikolata kisti var o hiç bir Zaman geçmez sadeve küçüktür kırmızı et yediğin dışarıdan yiyecekler büyütmüş

Bi arkadaşıma da doktoru vejetaryen beslenmeyi tavsiye etmişti ne kadar etkili beslenme ya 🤔 hoş hiç dikkat etmeyenler de kendiliğinden kalıyor ama bizim öyle bi lüksümüz yok sonumuz güzel olur inŞAllah 🙏🏻🙏🏻

Bende de çikolata kisti var o hiç bir Zaman geçmez sadeve küçüktür kırmızı et yediğin dışarıdan yiyecekler büyütmüş
Nasıl bi illetmiş kurtulamadım yıllardır bi macun kullanmıştım o bitirmişti hatta iki ayrı doktora gittim nokta kadar yok denecek kadar küçük demişlerdi ama et onu beslermiş etide çok aşırı severdim artık hiç yemiyorum

Bi arkadaşıma da doktoru vejetaryen beslenmeyi tavsiye etmişti ne kadar etkili beslenme ya 🤔 hoş hiç dikkat etmeyenler de kendiliğinden kalıyor ama bizim öyle bi lüksümüz yok sonumuz güzel olur inŞAllah 🙏🏻🙏🏻
Eti duyunca çok şaşırdım bide kurban bayramından sonra gitmiştim hocaya dedim hocam bayramdan çıktık etin dibine vurdum demekki büyütmüş dedim evet malesef %80 besliyor büyütüyor o yüzden hayatından çıkaracaksın dedi

Nasıl bi illetmiş kurtulamadım yıllardır bi macun kullanmıştım o bitirmişti hatta iki ayrı doktora gittim nokta kadar yok denecek kadar küçük demişlerdi ama et onu beslermiş etide çok aşırı severdim artık hiç yemiyorum
Canım c-life macun mu kullanmistin. Bende kullandım onu

Merhaba, ben duzensiz beslenirdim ama bu surecte cok ozen gosterdim ogunlere ve ara ogunlere. Cok fazla daraltmadim bir anda kendimi. Tatli yemeyim ya da cikolatada kafein var triplerine de girmedim :) sabah erken saatte kahvalti, ara ogunde meyve oglen et urunleri (protein agirlikli bedlenmemiz gerekiyor) ara ogun kuruyemis aksam sebze agirlikli bir duzen oturttum. Aksam yemekten sonra acikirsam yine yogurda biraz kuruyemis serpip atistiriyorum. Gunde 1 haslanmis yumurta, beşer badem, ceviz,findik ( tabi bunlar kavrulmamis), cekirdekli siyah uzum, dut kurusu... kuru kayisi ve kuru uzumu hosaf gibi yapip robottan geciriyorum cok az sekerli yapiyorum, havuc suyu iciyorum, su icmeye ozen gosteriyorum. Sut yerine peynir ve yogurt tuketiyorum. Aslinda saglikli beslenme moduna gecmis oluyoruz bu sekilde. Iste ya da evdeki rutin disinda mutlaka bir yarim saat yuruyus yapiyorum. Gece uykuma ozen gosteriyorum uykusuz kalmiyorum.
Bahsetmemissin ne durumdasin, basladin mi ne zaman baslayacaksin bilmiyorum ama umarim her sey yolunda gider, saglikla sihhatle kucagina alirsin insallah.
Başaladım canım bende donmuslarım var onlar ıcın hazırlamaya calısıyor hoca cok zorlu bı süreçten geçiyorum baya uzun benim hikayem aslında

Kilo verdınmı canım peki

X