Canım hocanın yapacağı işleme göre fiyat artıyor mesela bana şuan havuz yöntemi yapıyor 2 kere toplama oldu donduruldu. Hastane parası ilaç parası derken(ben yüksek doz ilaç kullandığım için çok ilaç almak zorunda kaldım.3 güne bı ilaç alıyorum 750 liradan) 18 bine yakın para harcamisiz hesapladikta ve daha bitmedi. Bı toplama daha olacak ve transfer. Sanırım 25 -30u bulacak.sonu güzel olsun emeklerimize degsinde giden para önemli değil.Merhabalar,
Daha önce konuşuldu mu bilemiyorum. Ankara'da tüp bebek ücretleri ne şekilde acaba?
Ayrı ayrı yazabilir misiniz? Bugün bana 11000-12000 arası bir fiyat verildi. İlaçlar hariç.
Bir de amh si düşük olarak gidip iyi sonuç elde etmeye yardımcı bir yöntem ve doktor arıyorum.
- İlaçlar
- İşlem
- Donduma ne kadar tutuyor acaba?
Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkürler. Evet düşük oldukça 0.35 ya da daha aşağı. Ben de de tahminen havuz yapılır. Kaç kere yapılacak kim bilir... senin yeterince toplandı mı ve amh nedir acaba? Bir de yaşın kaç? Ben 39 um.Canım hocanın yapacağı işleme göre fiyat artıyor mesela bana şuan havuz yöntemi yapıyor 2 kere toplama oldu donduruldu. Hastane parası ilaç parası derken(ben yüksek doz ilaç kullandığım için çok ilaç almak zorunda kaldım.3 güne bı ilaç alıyorum 750 liradan) 18 bine yakın para harcamisiz hesapladikta ve daha bitmedi. Bı toplama daha olacak ve transfer. Sanırım 25 -30u bulacak.sonu güzel olsun emeklerimize degsinde giden para önemli değil.
Benimde amh düşük yumurta az ve kalitesiz. Bu 4. Tüp bebek denemem. Ve Hulusi hoca gercekten işini bilerek yapiyo. Diğer 3 denememi başka merkezlerde yaptım ve çok pişmanım Hulusi hocanın uyguladığı yöntemleri görünce önceki gittiğim doktorların hep ezbere gittiğini anladım. Bence hulisi hocayı dene. Seninde mi amh düşük.
Ayrıca umarım tutar bu befa. Digee 4 u neden olmadi bilgin var mi?Canım hocanın yapacağı işleme göre fiyat artıyor mesela bana şuan havuz yöntemi yapıyor 2 kere toplama oldu donduruldu. Hastane parası ilaç parası derken(ben yüksek doz ilaç kullandığım için çok ilaç almak zorunda kaldım.3 güne bı ilaç alıyorum 750 liradan) 18 bine yakın para harcamisiz hesapladikta ve daha bitmedi. Bı toplama daha olacak ve transfer. Sanırım 25 -30u bulacak.sonu güzel olsun emeklerimize degsinde giden para önemli değil.
Benimde amh düşük yumurta az ve kalitesiz. Bu 4. Tüp bebek denemem. Ve Hulusi hoca gercekten işini bilerek yapiyo. Diğer 3 denememi başka merkezlerde yaptım ve çok pişmanım Hulusi hocanın uyguladığı yöntemleri görünce önceki gittiğim doktorların hep ezbere gittiğini anladım. Bence hulisi hocayı dene. Seninde mi amh düşük.
Benimde 0.3 tü şimdi daha düşüktür. Bizim dururmumuzdaki hastalara uygulanacak en iyi yöntem havuz yöntemi bence tecrübe ettim. Suan 2 tane dondurulmuş embriyom var. Amh yumurta sayımızı gösteriyor sanırım bizimki tükenmek üzereÇok teşekkürler. Evet düşük oldukça 0.35 ya da daha aşağı. Ben de de tahminen havuz yapılır. Kaç kere yapılacak kim bilir... senin yeterince toplandı mı ve amh nedir acaba? Bir de yaşın kaç? Ben 39 um.
İnşallah Allah'ım bu yolda emek veren herkese nasip etsin bu duygudan kimseyi mahrum bırakmasın rabbimAyrıca umarım tutar bu befa. Digee 4 u neden olmadi bilgin var mi?
Tiroid var mi?Benimde 0.3 tü şimdi daha düşüktür. Bizim dururmumuzdaki hastalara uygulanacak en iyi yöntem havuz yöntemi bence tecrübe ettim. Suan 2 tane dondurulmuş embriyom var. Amh yumurta sayımızı gösteriyor sanırım bizimki tükenmek üzereben 30 yaşındayım ama 25 yaşımdan beri uğraşıyorum bu rezerv azlığını ozaman farkettim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bu arada neler kullaniyorsun? DHEA Ubiquinol kullandin mi??Benimde 0.3 tü şimdi daha düşüktür. Bizim dururmumuzdaki hastalara uygulanacak en iyi yöntem havuz yöntemi bence tecrübe ettim. Suan 2 tane dondurulmuş embriyom var. Amh yumurta sayımızı gösteriyor sanırım bizimki tükenmek üzereben 30 yaşındayım ama 25 yaşımdan beri uğraşıyorum bu rezerv azlığını ozaman farkettim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çoğu kişide yapıyor gecikme. Bende 4 defa aşılama yaptırdım fitil kullanmama rağmen beni geciktirmedi hatta erken bile oldum çok şaşırmışlardı. Cesaretini topla ve test yaptır canım benceİşte ben de boşa heveslenmeyeyim o zamantest yapmaya da gücüm yok
Troit vardı bı zamanlar çok yüksek değildi ama şuan normal değerlerde. Bende çok araştırıyorum yeni gelismeleri. Aslında bizde çok uyuyan yumurta varmışTiroid var mi?
Ben 1.5 senedir normal denedim. Merak etme hic bebegin olur. Rahat ol. Ustelik yurt disinda bir calisma okudum bir tedavi esnasinda yanlislikla yumurtalikta yeni hucreler olusmus. Bence yakinda cok ciddi gelismeler olacak. Hic merak etme! Senin daha en az 15 senen var onunde yaslanip cocuk bakamam diyecegin zamana kadar. Ki bence bu azimle bu defa olacak bu is :)
Tedaviye ilk basladigimda 2 ay kadar kullanmıştım ondan sonra kullanmadım.Bu arada neler kullaniyorsun? DHEA Ubiquinol kullandin mi??
Yaa niye öyle dusunuyosun inşallah hamilesindir.Aşılama oldum ikinci kez ve dr progestan verdi . Bitinceye kadar kullan bir kutu dedi ama diğer aşılamama göre dün adet olmam lazımdı tek fark ilk aşılamada ilaç haptı ve 10 günde bitmişti bu 15 günde bitecek . Dün adet olmamama sevindim ama sanırım ilaçtan
Evet, yurt dışında bir klinik buldum. FSH ile oynayarak polikistik over sendromundaki gibi yenilerini aktive etmeye çalışıyrolarmış. AMHsini arttırmışlar bazı çalışmalarda kadınların.Troit vardı bı zamanlar çok yüksek değildi ama şuan normal değerlerde. Bende çok araştırıyorum yeni gelismeleri. Aslında bizde çok uyuyan yumurta varmış
Teşekkür ediyorum, keşke ve inşallah hepimiz tez zamanda güzel haberler alırızYaa niye öyle dusunuyosun inşallah hamilesindir.
Merhaba seninle ilk transferinde hastanede karşılaşmıştık ben dış gebelik için gelmiştim. Senin transferin olmuştu benim yumurtalar dondurulmustu hatırlıyor musun? Ben şimdi gebeyim çok şükür dilerim sen de en yakın zamanda emeklerinin karşılığını alırsın. Bunu yazıyorum çünkü insan bu süreçte bu tarz örneklere ihtiyaç duyuyor. İnşallah senin de bu kez olacak dualarım sizinleKızlar hsgye girdim bugün tüpler açık çıktı çok şükür
Ne güzel Allah tamamına erdirsin inşallah.Merhaba seninle ilk transferinde hastanede karşılaşmıştık ben dış gebelik için gelmiştim. Senin transferin olmuştu benim yumurtalar dondurulmustu hatırlıyor musun? Ben şimdi gebeyim çok şükür dilerim sen de en yakın zamanda emeklerinin karşılığını alırsın. Bunu yazıyorum çünkü insan bu süreçte bu tarz örneklere ihtiyaç duyuyor. İnşallah senin de bu kez olacak dualarım sizinle
Amin inşallah hepimiz dualarimdasiniz çok zor surecleri. Ama neyse ki doktorumuz her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor. Siz ona güvenin ve acele etmeyin lütfen inanin kısa sürede transfer olmak değil sağlıklı yumurtalarla transfer olmak en doğru karar. Hepinizden güzel haberler almayı umut ediyorumNe güzel Allah tamamına erdirsin inşallah.
Tebrik ederim saglicakla kucaguna al. Kacinci haftadasin ? Fetal dna istedi mi hoca? Taktim ben bu fetal dna yi hangi durumlarda istiyir anlamaya calisiyorumda...Amin inşallah hepimiz dualarimdasiniz çok zor surecleri. Ama neyse ki doktorumuz her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor. Siz ona güvenin ve acele etmeyin lütfen inanin kısa sürede transfer olmak değil sağlıklı yumurtalarla transfer olmak en doğru karar. Hepinizden güzel haberler almayı umut ediyorum
Ayy canım benim hatırladım seniMerhaba seninle ilk transferinde hastanede karşılaşmıştık ben dış gebelik için gelmiştim. Senin transferin olmuştu benim yumurtalar dondurulmustu hatırlıyor musun? Ben şimdi gebeyim çok şükür dilerim sen de en yakın zamanda emeklerinin karşılığını alırsın. Bunu yazıyorum çünkü insan bu süreçte bu tarz örneklere ihtiyaç duyuyor. İnşallah senin de bu kez olacak dualarım sizinle
Aynen öyleAmin inşallah hepimiz dualarimdasiniz çok zor surecleri. Ama neyse ki doktorumuz her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor. Siz ona güvenin ve acele etmeyin lütfen inanin kısa sürede transfer olmak değil sağlıklı yumurtalarla transfer olmak en doğru karar. Hepinizden güzel haberler almayı umut ediyorum
Fetal DNA ilk defa duydum biz genetikle bagisikliga baktismistik. Benim bağışıklık sıkıntılı çıktığı leucositim 10. Haftaya kadar kullandım. Şimdi 14. HaftadayimTebrik ederim saglicakla kucaguna al. Kacinci haftadasin ? Fetal dna istedi mi hoca? Taktim ben bu fetal dna yi hangi durumlarda istiyir anlamaya calisiyorumda...