- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
Canim 12. Hafta da Folik asit ten sonra Hulusi bey vitamin olarak ne basliyor. Bi bilgin varmıKız ne kesesi hocaya attığım mesajı göndermişim o yüzden 24.gün bugün yazmışım32 haftalığız şuan kızımla; bana da 2 transfer yapılmıştı biri tuttu bana benziyor değerlerin bak 3 günde anca ikiye katlanmış bazı günler dikkat et
Ayy ne güzel bı haberHastanedeyken girdim ama cevap yazamadan iceri girdim sonra ciktim sonra tekrar girdimve kese gorundu! Biri tutmus cok sukur ama Hulusi hoca bunun da tadini cikarttirmadi. Daha bir sey soylemek icin erken, simdilik iyi ama 9.hafta fetal dna ya bakmak lazim dedi. Olumsuz bir sey olursa psikolojini bozma dedi. Siz kese icin gittiginizde neler olmustu?
Ayy ne güzel bı haberinşallah bundan sonra hiç bı sıkıntı çıkmaz
Korkuttun biziHastanedeyken girdim ama cevap yazamadan iceri girdim sonra ciktim sonra tekrar girdimve kese gorundu! Biri tutmus cok sukur ama Hulusi hoca bunun da tadini cikarttirmadi. Daha bir sey soylemek icin erken, simdilik iyi ama 9.hafta fetal dna ya bakmak lazim dedi. Olumsuz bir sey olursa psikolojini bozma dedi. Siz kese icin gittiginizde neler olmustu?
Canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Merak etme Hulusi hoca garantici. Kalp atışını duymadan kesin konuşmuyor. Ben de ikizlerin birinin kalp atışını duyamamıştı. Düşebilir de devam edebilir de falan demişti. Moralimiz bozulmuştu o gün. Ama ertesi gün duymuştuk kalp atışlarını.Hastanedeyken girdim ama cevap yazamadan iceri girdim sonra ciktim sonra tekrar girdimve kese gorundu! Biri tutmus cok sukur ama Hulusi hoca bunun da tadini cikarttirmadi. Daha bir sey soylemek icin erken, simdilik iyi ama 9.hafta fetal dna ya bakmak lazim dedi. Olumsuz bir sey olursa psikolojini bozma dedi. Siz kese icin gittiginizde neler olmustu?
Korkuttun biziçok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin su sıkıntılı üç ay i güzellikle atlatırsın inş
Hmmmm :) peki fetal bakildi mi ? Neler oldu? Simdi bu nedir ki diye onu arastiriyorumCanım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Merak etme Hulusi hoca garantici. Kalp atışını duymadan kesin konuşmuyor. Ben de ikizlerin birinin kalp atışını duyamamıştı. Düşebilir de devam edebilir de falan demişti. Moralimiz bozulmuştu o gün. Ama ertesi gün duymuştuk kalp atışlarını.
Fetal nedir hiç bilmiyorum. Bizden istemedi öyle bir şey.Hmmmm :) peki fetal bakildi mi ? Neler oldu? Simdi bu nedir ki diye onu arastiriyorum
Fetal nedir hiç bilmiyorum. Bizden istemedi öyle bir şey.ama bana sorarsan keseyi görünce devamı gelir Allah’ın da izniyle. İçini ferah tut.
Bana da aynısı oldu ve riskli diye ikinci toplama da olacak mecburen ve benim dört embriyom olmama rağmen ikinci toplama istiyorBende bugün aradım hastaneyi ne yapmam gerektiğini sordum. Hulusi hoca Tülay hanımla görüşmüş 2 embriyosuda çok iyi durumda tekrar toplamaya gerek yok bence demis. Ama hoca riske atamam ben bidaha toplama olmasını istiyorum demiş.
Sizce ne yapsam transfer mi istesem bı kere daha toplansami bilemedim.
Arkadaslar hoca transferden sonra progestan ne zaman verıyor transferden once mı baslıyor donmus embrıyo ıcın nasıl hazırladı sızi neler kullandınız gebe kalanlar nelere dıkkat ettınız yatarak mı gecırdınız bu sürecı
Not: herkese ayni tedavi-ilac uygulamiyor, icin rahat olsun emin ellerdesin.Merhaba, progestan kapsul ve kalcadan igne verdi ama progestan dex diye deri alti igne var gobekten uygulanan, recete edilmiyor ama onu kullanirsan cok rahat edersin... ben transferden sonra 2 hafta dinlendim yani evdeydim ama yuruyusler yaptim, bunun disinda kolunu kaldirma yuzustu yatma gibi seylere aldirmadim. Kabiz olma ama. Kayisi ve erik suyu hayat kurtariyor bu surecte. Insallah tamamina erer kucagina alirsin.
O deri altı igneyi hoca teklif ediyormu canım ben daha transfer olmadım transfere hazırlıyor hoca donmuslarım varNot: herkese ayni tedavi-ilac uygulamiyor, icin rahat olsun emin ellerdesin.
Fetal DNA nedir arkadaşHastanedeyken girdim ama cevap yazamadan iceri girdim sonra ciktim sonra tekrar girdimve kese gorundu! Biri tutmus cok sukur ama Hulusi hoca bunun da tadini cikarttirmadi. Daha bir sey soylemek icin erken, simdilik iyi ama 9.hafta fetal dna ya bakmak lazim dedi. Olumsuz bir sey olursa psikolojini bozma dedi. Siz kese icin gittiginizde neler olmustu?