- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
Mide bulantısı varsa duofol başlıyor önceden yoksa direk duosvit le devam ediyor. 9. Haftada bırakıyor normalde takibi sonrasında da devam edebilirsin demişti bana.Canim 12. Hafta da Folik asit ten sonra Hulusi bey vitamin olarak ne basliyor. Bi bilgin varmı
Ben de bilmiyoruk ama nasil olsa bir bilen vardir dedim. 9 hafta gecene kadar bir sey soyleyemem, suan icin iyi ama biliyorsun yaş var (37 yasindayim), 9.haftadan sonra fetal dna bakicaz, saglikli mi degil mi bakalim filan dedi.Fetal DNA nedir arkadaş
Hımmm tamam o zaman tedbiren yapıyor tutundu biri benimki gibiBen de bilmiyoruk ama nasil olsa bir bilen vardir dedim. 9 hafta gecene kadar bir sey soyleyemem, suan icin iyi ama biliyorsun yaş var (37 yasindayim), 9.haftadan sonra fetal dna bakicaz, saglikli mi degil mi bakalim filan dedi.
Yaa bende tam karar veremedim acaba transfer olmak istediğimi mi söylesem diye. Eşimde diyo madem çok iyi durumda embriyolar bidaha toplama yapmayalım diye. Ama şimdi sende çözülürken bozuldu deyince sonradan niye yaptırmadım diye pişman olmaktansa emin adımlarla gideyim diye düşündüm toplama olsun artık napayım. Geç olsun güç olmasın
Canım peki senin o çözülürken bozulan embriyoalrin kalitesi için ne demişlerdi.
Peki canim senden boyle bir sey istemedi mi? Sen kac yasindasin?Hımmm tamam o zaman tedbiren yapıyor tutundu biri benimki gibiinşAllah sonuç temiz çıkar canım bu arada kalma çok can sıkıcı seni çok iyi anlıyorum elini karnına koyup hz. Eyüp ün duasını oku sürekli o zamanlar beni rahatlatan tek şey oydu. Sürekli vesvese yapıyor insan ağlamaklı oluyor ; geçecek inşAllah netleşecek hersey zor ama sonu güzel olacak
Zannetmiyorum teklif edecegini yani aklina gelmeyebilir. Ben 2 igne kalcadan vurulduktan sonra perisan oldum agridan,agladim ettim o derece. Sonra mesaj attim hocaya buna alternatif bir sey yok mu ben dayanamiyorum dedim, bunun uzerine bana bu da var kullanabilirsin dedi.O deri altı igneyi hoca teklif ediyormu canım ben daha transfer olmadım transfere hazırlıyor hoca donmuslarım var
Benim dondurulmadigi icin bilmiyorum tahminimce rahim dinlendirmek icin donduruluyor. Eger oyleyse neden rahim dinlendiriliyor ya da sizinkiler neden donduruluyor?Yaa
Yaa bende tam karar veremedim acaba transfer olmak istediğimi mi söylesem diye. Eşimde diyo madem çok iyi durumda embriyolar bidaha toplama yapmayalım diye. Ama şimdi sende çözülürken bozuldu deyince sonradan niye yaptırmadım diye pişman olmaktansa emin adımlarla gideyim diye düşündüm toplama olsun artık napayım. Geç olsun güç olmasın
Bana da iyi dediler iki embriyolara da ama Çözülürken biri bozulmuş birinin de kalitesi düşmüş, eğer gücün varsa ikinci toplama kesinlikle yaptır ben dinlemedjm ilk tedavide Negatif oldu, şimdi doktora inanıyorum ve İkinci toplama olsun dedi dört embriyoma rağmen bende kabul ettim ve eşim benimde istemedi ne gerek var iyiyse diye ama öyle değil hiç belli olmayan bişi bu süreç emin adımlarla ilerle toplatCanım peki senin o çözülürken bozulan embriyoalrin kalitesi için ne demişlerdi.
Bana çok iyi 2 embriyoda dediler
Benim geçici menopoz yapıldığı için kistler küçüldü ve rahîm dinkendi ttma olasılığı yüksek diye donduruldu şimdi yine öyle yapıyorBenim dondurulmadigi icin bilmiyorum tahminimce rahim dinlendirmek icin donduruluyor. Eger oyleyse neden rahim dinlendiriliyor ya da sizinkiler neden donduruluyor?
Ben de 32 yaşındayım yok benden istemedi o yüzden bi fikrim yok fetal DNA ya dairPeki canim senden boyle bir sey istemedi mi? Sen kac yasindasin?
Canım sende birşey vardı ondan çözünürken bozulmuş olabilir demiştin geçen pek hatırlayamadım. Z Zmrkoc hoca toplamaya gerek yok diyorsa bence de transfere git anan hoca bir kere daha toplasak iyi olur diyorsa muhakkak toplatın. Dümeni hocaya bırakın sonradan pişmanlığınız olmasın.Bana da iyi dediler iki embriyolara da ama Çözülürken biri bozulmuş birinin de kalitesi düşmüş, eğer gücün varsa ikinci toplama kesinlikle yaptır ben dinlemedjm ilk tedavide Negatif oldu, şimdi doktora inanıyorum ve İkinci toplama olsun dedi dört embriyoma rağmen bende kabul ettim ve eşim benimde istemedi ne gerek var iyiyse diye ama öyle değil hiç belli olmayan bişi bu süreç emin adımlarla ilerle toplat
Günaydın canım nerelerdesinGünaydın kızlar
Biraz ayrımı kaldık Ne
Buralardayim CNm biraz tüp bebk konularindan uzak durmak istedim normalde okuyorum mesajlarınizi hergun buralardayimGünaydın canım nerelerdesin
Anladim canim belki ileri yaslarda istiyordur.Ben de 32 yaşındayım yok benden istemedi o yüzden bi fikrim yok fetal DNA ya dair
Hoşgeldin şekerim nerelerdesinGünaydın kızlar
Biraz ayrımı kaldık Ne
Hoşbulduk kuzum buraldayim ben tatlım durumlarda oraalrda geziyorumHoşgeldin şekerim nerelerdesin ☺ Toparladın mı kendini
Yok canım bi sıkıntı yoktu transfer de tutmama sebebi polip ve iltihap ti onda histereskopi ile çözüldü
Yok ileri yaş değil bu farklı yükselme var o da kromozomLara bakıp sıkıntı kan testi ile neden böyle olduğunu araştırıyorAnladim canim belki ileri yaslarda istiyordur.