- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bende böyle düşünüyorum hoca istediyse bı bildiği vardır
Bende de histeroskopi ile polipler temizlendi. Birdahakine inşAllah hayırlısıyla tutunurYok canım bi sıkıntı yoktu transfer de tutmama sebebi polip ve iltihap ti onda histereskopi ile çözüldü
Çok teşekkür ederimMide bulantısı varsa duofol başlıyor önceden yoksa direk duosvit le devam ediyor. 9. Haftada bırakıyor normalde takibi sonrasında da devam edebilirsin demişti bana.
İnşallah canım hsg tide atlatayim rahatlicamBende de histeroskopi ile polipler temizlendi. Birdahakine inşAllah hayırlısıyla tutunur
Pek birşey yok canım kolay bir işlem merak etme ; anestezisiz olacaksan sadece işlem esnasında biraz acın oluyor o da katlanılmayacak birşey değil bana göreİnşallah canım hsg tide atlatayim rahatlicam
Yok bir kere devlet te yaoyirdim baygınlık oldu bu sefer o riski alamam anestezi Alicam da o yüzden değil korku.. sonuç hidrosalpenks şüphesi vardı öyle çıkarsa çok zor bir süreç beni bekliyorPek birşey yok canım kolay bir işlem merak etme ; anestezisiz olacaksan sadece işlem esnasında biraz acın oluyor o da katlanılmayacak birşey değil bana göre
Anladım canım Allah korktuğunuza uğratmasınYok bir kere devlet te yaoyirdim baygınlık oldu bu sefer o riski alamam anestezi Alicam da o yüzden değil korku.. sonuç hidrosalpenks şüphesi vardı öyle çıkarsa çok zor bir süreç beni bekliyor
Canim ne zaman baslamayi dusunuyorsunBende de histeroskopi ile polipler temizlendi. Birdahakine inşAllah hayırlısıyla tutunur
Arkadaşlar bu süreçte nasıl beslendınız gebe kalan arkadaşlar özellikle
Soru bana değildi değil miCanim ne zaman baslamayi dusunuyorsun
Kız Allah seni ne yapmaya emiiCanim ne zaman baslamayi dusunuyorsun
Hayirrrr becerememisim yaaaSoru bana değildi değil mi
Ya dur yaaa mesajlasmayi daha iyi kullanmayi ogrenicem bos vaktimde deneye yanila her seyinini ogrenicem heyooo
canlarım benimYa dur yaaa mesajlasmayi daha iyi kullanmayi ogrenicem bos vaktimde deneye yanila her seyinini ogrenicem heyooo
Merhaba hoşgeldinSelam kızlar bende artık aranıza katıldım dün başladım tedaviye
Selam kızlar bende artık aranıza katıldım dün başladım tedaviye
Hayırlı olur sonu güzel olur inşallah doğru adrestesin. ne sıkıntınız vardı.Selam kızlar bende artık aranıza katıldım dün başladım tedaviye
Evet menopur başladım cumartesi günü de kontrol varHayirli olsun, ilaclar basladi mi?