- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Herkes iyi olsun alsin kucagina evlatlarini
Duosvit tir canım ya da duofolTamda yanımda oturuyordun:) bir kaç kişiyle konuştun vitamin gösterdin sanırımbı ben soramadım adı neydi
Yüzünden anlamadım gerçekten çok sakin ve pozitiftin
Yok canım değil kahverengi kutuyduDuosvit tir canım ya da duofol
Adrasteia_ canım bugün de kan verdin mi sonuç nedir
Canım acaba ikizde biri tutmadı sonradan diğeri mi tuttukiCuma verdim 795 cikti carsamba 395 di bi saskinim tabi.. p tesi tekrar bakalim dedi. Ben carsamba dusuk basladi deyip aylar once biraktigim sigaradan bir kac tane icmis old tabi buarada...
Canım acaba ikizde biri tutmadı sonradan diğeri mi tuttuki
Gerçekten arada kalmak çok kötü yaa bı kesinleşse hayırlısıyla sende rahat edersin.Evet 2 tane konuldu belki dedigin gibidir ama ben hicbir sey anlamadim bu isten. Ne uzulebiliyorum ne sevinebiliyorum. Gun de gecmez bi turlu p.tesi olmaz
Bence sonu güzel olacak gibi ikiye katlanmış çünküEvet 2 tane konuldu belki dedigin gibidir ama ben hicbir sey anlamadim bu isten. Ne uzulebiliyorum ne sevinebiliyorum. Gun de gecmez bi turlu p.tesi olmaz
Oyle canim malesef ama bu surecte illa hepimiz boyle bi arada kaliyoruz malesef.Gerçekten arada kalmak çok kötü yaa bı kesinleşse hayırlısıyla sende rahat edersin.
12.gün testi:82,8Cuma verdim 795 cikti carsamba 395 di bi saskinim tabi.. p tesi tekrar bakalim dedi. Ben carsamba dusuk basladi deyip aylar once biraktigim sigaradan bir kac tane icmis old tabi buarada...
Aaa çok sevindim. İnşallah böyle devam eder. Stresini o kadar iyi anlıyorum ki. Pazartesi gelmek bilmez şimdi.Cuma verdim 795 cikti carsamba 395 di bi saskinim tabi.. p tesi tekrar bakalim dedi. Ben carsamba dusuk basladi deyip aylar once biraktigim sigaradan bir kac tane icmis old tabi buarada...
Ayyy masallah canim12.gün testi:82,8
15.gün testi:196,2
17.gün testi: 421,2
19.gün testi: 955,7
22.gün testi: 2267,8
24.gün bugün: 3265,2
Benim değerler bak belki moral olur.
Bi kaç tane sigaradan birşey olmaz
Evet hala pazardayiz ve saat daha cok erkenAaa çok sevindim. İnşallah böyle devam eder. Stresini o kadar iyi anlıyorum ki. Pazartesi gelmek bilmez şimdi.
Kız ne kesesi hocaya attığım mesajı göndermişim o yüzden 24.gün bugün yazmışımAyyy masallah canimkeseyi gordun ozaman
Kız ne kesesi hocaya attığım mesajı göndermişim o yüzden 24.gün bugün yazmışım32 haftalığız şuan kızımla; bana da 2 transfer yapılmıştı biri tuttu bana benziyor değerlerin bak 3 günde anca ikiye katlanmış bazı günler dikkat et
Oo canım baya olmuş 32 hafta maasallahKız ne kesesi hocaya attığım mesajı göndermişim o yüzden 24.gün bugün yazmışım32 haftalığız şuan kızımla; bana da 2 transfer yapılmıştı biri tuttu bana benziyor değerlerin bak 3 günde anca ikiye katlanmış bazı günler dikkat et
Darısı hepinize olacak inşAllah duamdasınızOo canım baya olmuş 32 hafta maasallah