Evet canım ya bende bugün hastanedeydim. Ama başlamadı hâlâ tedaviye yine geriden gelen yumurtaları toplayacakmista ptesi tekrar gel dedi ozaman karar verelim dedi başlayıp baslamamaya
6250 raporlu ama o hormon testlerine bağlı ters giden bişi olursa dondurma cozdurme işlemi yapıyor o da biraz yükseltiyor fiyatıKızlar hulusi hocada tüp bebek raporlu ne kadartutuyor bide erkek infertilitrsinde başarı durumu nasıl bilginiz var mı
Teşekkürler canım cevap için bu fiyata ilaçlar dahil değil dimi bi de Devlet hastanesi değil mi bu hastane canım rapora göre fiyat yüksek değil mi biraz6250 raporlu ama o hormon testlerine bağlı ters giden bişi olursa dondurma cozdurme işlemi yapıyor o da biraz yükseltiyor fiyatı
İnşallah canım ne çabuk başlamış tedaviyeTanıştık tedaviye başladık, Rabbim hayırlısı ile olmasını nasip eder inşallah
Bizimki sebepsiz canım ,her şey yapılmıştı daha önce beklemeye gerek yok dediİnşallah canım ne çabuk başlamış tedaviye
Bizimki aşılama olacak , acaba tutan var mu çok merak ediyorum. İhtimal çok az oluyırmuş aşılamada[QUOTE="Orkidem, post: 61179890, member: 9415
Benim bı arkadaşım aşılama oldu orada şuan hamile canım ve kendinde sorun yoktu eşinde sorun vardı.Bizimki aşılama olacak , acaba tutan var mu çok merak ediyorum. İhtimal çok az oluyırmuş aşılamada
İlk deneme mi oldu baskent hastahanesin de mi tuttu ilk denemedeBenim bı arkadaşım aşılama oldu orada şuan hamile canım ve kendinde sorun yoktu eşinde sorun vardı.
Bizim ikimizde de sorun yokmuş AllAh büyük diyorum. Çok ımut edince de yıkımı çok büyük oluyorBenim bı arkadaşım aşılama oldu orada şuan hamile canım ve kendinde sorun yoktu eşinde sorun vardı.
Evet canım hulisi hoCanin hastasıydı.İlk deneme mi oldu baskent hastahanesin de mi tuttu ilk denemede
Hakkında hayırlısı olsun canım.Bizim ikimizde de sorun yokmuş AllAh büyük diyorum. Çok ımut edince de yıkımı çok büyük oluyor
Hmm anladım cNmEvet canım hulisi hoCanin hastasıydı.
Amin inşallah hepimiz için hayırlı olur ve kucaklarımız boş kalmazHakkında hayırlısı olsun canım.
Devlet hastanesi değil özel hastne SGK anlaşmalıTeşekkürler canım cevap için bu fiyata ilaçlar dahil değil dimi bi de Devlet hastanesi değil mi bu hastane canım rapora göre fiyat yüksek değil mi biraz
Anladım canım çok teşekkürlerDevlet hastanesi değil özel hastne SGK anlaşmalı
Rica ederim tatlımAnladım canım çok teşekkürler
Haydi hayırlı olsun sonu olumlu olsun inşallahBugün ignelere başladık hayırlısıyla