Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Kızlar bişey soracağım. Benim önceki tedavimden gonal f kaldı dolapta duruyor. Üzerinde açıldıktan sonra 28 gün içinde kullanılır yazıyo. Benim bir bicuk ay oldu.
Dolapta olduğu için bişey olacağını sanmiyorum.Sizcee yeni tedavimde kullaniyimi kullanmayimi onu arada kaldım

Benim kutulu hiç açılmamış var onu kullanicam. Ama hemşire kullanma demişti bir arkadaşa
.

Aynen valla hepimiz hastanedeymisiz
Şu hastane sürecim ne zaman bitecek acaba hayırlısıyla nisandan beri uğraşıyorum hâlâ sonuca çok var

Son durum ne canım. Dondurulmuş kaç tane var şuan.
Şuan 1 yumurta var dondurulmuş. Hoca en az 2 dondurulmuş olmasını istiyor.
Bu adetimke gittiğimde yumurta sayım iyiydi aslında 5 tane gördü ama fsh yuksekliginden dolayı adetliyken başlamadı. Sanırım yine adetin 14. 15. Günü başlayacak. Ptesi belli olacak işte

Aynen valla hepimiz hastanedeymisiz
Şu hastane sürecim ne zaman bitecek acaba hayırlısıyla nisandan beri uğraşıyorum hâlâ sonuca çok var
Ben Kasım'da başladım Mayıs'ta negatif, ara vermeden ikinciye başlayalım dedik çünkü Hulusi hoca iki üç atıyor ne de olsa hemen başlamama rağmen yani Haziran'da bugün ilk iğneyi oldum

Ben Kasım'da başladım Mayıs'ta negatif, ara vermeden ikinciye başlayalım dedik çünkü Hulusi hoca iki üç atıyor ne de olsa hemen başlamama rağmen yani Haziran'da bugün ilk iğneyi oldum
Valla öyle ama iyiki de öyle yapıyor herseye tamam olmadan başlamıyor; neler okuyor duyuyorum bir bilseniz Sürekli tahlillerimize bakılıyor ya bizim bi hormon değeri vardı sürekli unutuyorum hangisi olduğunu o yüksekken transfer yapılmamalıymış mesela millet kan değerine bile bakmadan ezbere yapıyor, tutmamış boşu boşuna o kadar ilaç kullanılmış kimsenin umrunda değil Başkalarını dinledikçe Hulusi hocaya saygım ve minnetim artıyor; geç olsun güç olmasın sonu güzel olacak inşAllah her birinizin ben inanıyorum

Aynen çok ayrıntılı ve inceleyerek herşey tamamsa yola başlıyor ben ilk başta kan vermekreb çok sıkılmıştım ama şimdi iyi ki veriyrum diyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…