Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Benim ikinci denemem hiç istemedi çoğu kişiden de istemedi arkadaş çevrem den...kan testlerine göre şüpheli durumlarda istiyor

Canım Mayıs'ta negatif sonucu aldıktan sonra beslenme düzenine dikkat ettim Akdeniz diyeti alkali diyet listeleri oluşturdum hazır yiyecekler zararlı yiyecekleri çıkarttım, arı sütü, İncir kürü omega 3 vitamin takviyesi , siyah üzüm ,mor erik tarzı yedim antioksidan özelliği olan hepsi...1.07 iken 1.99 çıktı aynı laboratuvar ortamında yapıldi ve bir sene sonra düşmesi gerekirken yükseldi... Çikolata kisti var birde..

Takviye de kullandınız mı omega 3 haricinde

Benim ikinci denemem hiç istemedi çoğu kişiden de istemedi arkadaş çevrem den...kan testlerine göre şüpheli durumlarda istiyor
Aynen bende öyle diyecektim. Benden istemedi hatta ben gene de yaptırayım içim rahat etsin hocam dedim, yaptırırsan kızmam ama senin için gerek yok dedi. Hakikaten sonuçlarda temiz çıktı gerek yokmuş . Bende Zekai Tahir de yaptırdım hiç bir ücret ödemedim.

Anladım canım benimde 0.13 amh ,seninki yine iyiymis. bende çok kürler yapıyorum ama bende hep kist yapiyo. mesela şuan fsh 14 olmasına rağmen sağda 2 solda 3 yumurta gördü hoca. Bu ayda karışık biseyler yapmıştım aslan pençesi hayıt bal falan onun etkisiyle oldu heralde bu yumurtalar

2 ay beklememek icin hemen yapsınlar diye hızlandırmak icin para verdik. onu da 3 gün sonraya randevu verdiler tahlillerimde 10 günde çıktı.

Merhaba kızlar daha öncede yazmıştım bende Hulusi hocaya gidiyorum önümüzdeki ay bizde tüp bebek tedavisine başlayacağız yalnız şu genetik tarama kime yapılıyor hoca mı yönlendiriyor yoksa istersek yaptırabiliyor muyuz bilginiz varmi yardımcı olursanız sevinirim

Canım genelde daha önce olumsuz tüp bebek tedavisi olanlardan istiyor.

Hayit tohumu da faydalı hormon düzenliyor denemistim

Kızlar merhabalar, ben de cuma günü Hulusi hocaya randevu aldım. Ve adetimin 3. günü olacak şekilde ayarladım. Ne diyecek nasıl bir yol izleyeceğiz heyecan içersindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…