- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Benim ikinci denemem hiç istemedi çoğu kişiden de istemedi arkadaş çevrem den...kan testlerine göre şüpheli durumlarda istiyormerhaba arkadaslar belki birine yardımcı olur diye yazıyorum bende hulusi hocaya gidiyorum tüp bebekten önce asılama deneyelim dedik. bu ay basladık. hoca bizden önce genetik testi istedi benim bos gebeliğim oldu ama sanırım hulusi hoca giden herkesten neredeyse istiyor. biz genetik ve pıhtı testlerini gazi hastanesinde yaptırdık. direk gazi hastanesi genetik bölümüne gittik hastanenin icinde rektörlük binasında ve test istediğimizi söyledik. pıhtı testini ücretsiz o an yaptılar genetik teste ise kişi bası 120den toplam 240tl ödedik ve testlerim 10 günde cıktı baskent cok ücret istedi. umarım birine yardımcı olur, ucuza bu işi halledebilirsiniz.
Canım Mayıs'ta negatif sonucu aldıktan sonra beslenme düzenine dikkat ettim Akdeniz diyeti alkali diyet listeleri oluşturdum hazır yiyecekler zararlı yiyecekleri çıkarttım, arı sütü, İncir kürü omega 3 vitamin takviyesi , siyah üzüm ,mor erik tarzı yedim antioksidan özelliği olan hepsi...1.07 iken 1.99 çıktı aynı laboratuvar ortamında yapıldi ve bir sene sonra düşmesi gerekirken yükseldi... Çikolata kisti var birde..Canım naptinda yükseltti amh yi bemimde çok düşük. Bende çarşamba gittim adetin 3. Günüydü. Fsh 14 çıktı o yüzden karar veremedi baslayimi baslamayimi diye. Bide çatlama zamanı gel dedi. Belki yine adetten sonra başlar bana
Benim çikolata kisti olmasına rağmen yükselmiş beslenme çok önemli yumurta kalitesi için elimden geleni yapıyorumÇok güzel maşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz. Amh yükseliyor mu demek. Neler içtin çok merak ettim
Takviye de kullandınız mı omega 3 haricindeCanım Mayıs'ta negatif sonucu aldıktan sonra beslenme düzenine dikkat ettim Akdeniz diyeti alkali diyet listeleri oluşturdum hazır yiyecekler zararlı yiyecekleri çıkarttım, arı sütü, İncir kürü omega 3 vitamin takviyesi , siyah üzüm ,mor erik tarzı yedim antioksidan özelliği olan hepsi...1.07 iken 1.99 çıktı aynı laboratuvar ortamında yapıldi ve bir sene sonra düşmesi gerekirken yükseldi... Çikolata kisti var birde..
Sayısız denemelerine yer verilmemiş tabii ama nasip olunca 74 falan filan Faso fiso görüyorsun ötesini berisini düşünmüyoruz, devam ediyoruzBu yaşta o kadın bile hamile kaldıysa diyecek biseyim kalmadı nokta .
Aynen bende öyle diyecektim. Benden istemedi hatta ben gene de yaptırayım içim rahat etsin hocam dedim, yaptırırsan kızmam ama senin için gerek yok dedi. Hakikaten sonuçlarda temiz çıktı gerek yokmuş . Bende Zekai Tahir de yaptırdım hiç bir ücret ödemedim.Benim ikinci denemem hiç istemedi çoğu kişiden de istemedi arkadaş çevrem den...kan testlerine göre şüpheli durumlarda istiyor
Anladım canım benimde 0.13 amh ,Canım Mayıs'ta negatif sonucu aldıktan sonra beslenme düzenine dikkat ettim Akdeniz diyeti alkali diyet listeleri oluşturdum hazır yiyecekler zararlı yiyecekleri çıkarttım, arı sütü, İncir kürü omega 3 vitamin takviyesi , siyah üzüm ,mor erik tarzı yedim antioksidan özelliği olan hepsi...1.07 iken 1.99 çıktı aynı laboratuvar ortamında yapıldi ve bir sene sonra düşmesi gerekirken yükseldi... Çikolata kisti var birde..
2 ay beklememek icin hemen yapsınlar diye hızlandırmak icin para verdik. onu da 3 gün sonraya randevu verdiler tahlillerimde 10 günde çıktı.Bende daha tedaviye başlamadım ama yinede genetik test dediler beklemeyelim hemen yaptıralım dedik, gazıde genetik ten randevu aldık ta 2ay sonraya verdiler neyse kan verdık karyotıp dıe bısey dediler, sgk var para odemedık sız neden 240verdınız, kan pıhtılasması ve trombofili sanırım bunları yaptrdk sonuclar 1aya cıkarmıs
Canım genelde daha önce olumsuz tüp bebek tedavisi olanlardan istiyor.Merhaba kızlar daha öncede yazmıştım bende Hulusi hocaya gidiyorum önümüzdeki ay bizde tüp bebek tedavisine başlayacağız yalnız şu genetik tarama kime yapılıyor hoca mı yönlendiriyor yoksa istersek yaptırabiliyor muyuz bilginiz varmi yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim cnm benim ilk deneme olacak bir kaç yerde duyduğum.icin merak ettimCanım genelde daha önce olumsuz tüp bebek tedavisi olanlardan istiyor.
Evet ek takviye kullandımTakviye de kullandınız mı omega 3 haricinde
Hayit tohumu da faydalı hormon düzenliyor denemistimAnladım canım benimde 0.13 amh ,seninki yine iyiymis. bende çok kürler yapıyorum ama bende hep kist yapiyo. mesela şuan fsh 14 olmasına rağmen sağda 2 solda 3 yumurta gördü hoca. Bu ayda karışık biseyler yapmıştım aslan pençesi hayıt bal falan onun etkisiyle oldu heralde bu yumurtalar
Neler kullanıyosunuz pekiEvet ek takviye kullandım
Omega3, gonamax, Q10, arı sütü, resveratrol, İncirNeler kullanıyosunuz peki
Canim hayirli ugurlu olsun insallah nasil hossediyosun kendiniÇok sevindim çokk bende yarın trasfer olucam inşallah herşey yolunda gider iki tane alıp gelicem bende evime
Bende cuma günü oradayımKızlar merhabalar, ben de cuma günü Hulusi hocaya randevu aldım. Ve adetimin 3. günü olacak şekilde ayarladım. Ne diyecek nasıl bir yol izleyeceğiz heyecan içersindeyim.
Siz de mi ilk defa gideceksiniz yoksa tedavi mi görüyorsunuzBende cuma günü oradayımve çok heyecanliyim