Merhaba canım. Hulusi hoca hemen hemen her gün çağırıyor ve kontrollü ilerliyor. Benim transferim de dondurulmadan hemen olmuştuHepinize merhababen arkadaslarimin deneyimleri sonrasi Hulusi Beyi buldum. Guvenmek cok onemli bizim durumumuzda olanlar icin ve icim oyle rahat ki, ufacik bir tereddutum yok cok sukur Baska bir yerde basarisiz bir tup bebek denemem olmustu. Basarili bir tup bebek icin hem doktorum hem ben cabaliyoruz ve dogru zamana geldik sanirim, tecrube eden arkadaslar beni anlayacaktir. Benim de tecrubeli arkadaslara sormak istediklerim var.Pazartesi basladik reglin 2.gunu,buhun muayene - kan bakildi, yarin tekrar bakilacak sizce normal bir seyir mi yoksa ters giden bir sey mi var da ertesi gunu yeniden gidiyorum. Bu ilk sorumdu, ikinci sorum dondurmadan hemen transfer olan var mi aranizda?
Ben 10 dk bile yatmadan kalkmıştım.Çok az degilmi 10-15 dk
Merhaba canım. Hulusi hoca hemen hemen her gün çağırıyor ve kontrollü ilerliyor. Benim transferim de dondurulmadan hemen olmuştu
Ben 12 haftalık ikizlere hamileyim canımAnladim insallah oyle olur. Sizde son durum nedir? Bebis var mi yoksa tedavi durumu mu ?
Ayyyy cok guzelllBen 12 haftalık ikizlere hamileyim canımdarısı sizlerin başına inşallah ☺
Teşekkür ederim canımAyyyy cok guzellltebrik ederim, saglik, huzur, mutlu, bereketli ve sahane bir yasamlari olsunnn bizler icin de coook amin
Benim ikinci tedavim 21.gun ignelerine başladık bir kaç güne hasta olucam gonalf başlanır sanırım. Bu tedavim sonucu güzel olacağına inanıyorumHoş buldum :) Cok gecmis olsun, 1 yila yakindir karar verememistik karsilikli... siz suan tedavi asamasinda misiniz peki? Guzel haberlerinizi alacak miyiz ?
Bende uzun yatmak isterim sanki az yatınca tutmayacak gibi hissediyorumKızlar ben transferden sonra yarım saat kadar yattım bellide 45 dk. O yoğunluğa bağlı olabilir ama siz talep edin biraz daha yatmak istediğinizi yeterli gelmezse size. Ben kalkınca hemen lavobaya girdim anan ayakta girdim bu arada.
Aaa hemde gebesin. Demekki çokta önemi yokmuş uzun veya kısa yatmanin. Çok şaşkınım bana çok az geldi 10 dk.Ben 10 dk bile yatmadan kalkmıştım.
Nasip olduktan sonra 10 dk bile yetiyorAaa hemde gebesin. Demekki çokta önemi yokmuş uzun veya kısa yatmanin. Çok şaşkınım bana çok az geldi 10 dk.
Merhaba hayırlı olsun. Hoca sürekli kana bakarak tedaviye devam ediyor size Has bir durum değil bünyenin verdiği tepkiyi takip ediyor; bir aksilik yok merak etmeyin. Ben taze transfer oldum.Hepinize merhababen arkadaslarimin deneyimleri sonrasi Hulusi Beyi buldum. Guvenmek cok onemli bizim durumumuzda olanlar icin ve icim oyle rahat ki, ufacik bir tereddutum yok cok sukur Baska bir yerde basarisiz bir tup bebek denemem olmustu. Basarili bir tup bebek icin hem doktorum hem ben cabaliyoruz ve dogru zamana geldik sanirim, tecrube eden arkadaslar beni anlayacaktir. Benim de tecrubeli arkadaslara sormak istediklerim var.Pazartesi basladik reglin 2.gunu,buhun muayene - kan bakildi, yarin tekrar bakilacak sizce normal bir seyir mi yoksa ters giden bir sey mi var da ertesi gunu yeniden gidiyorum. Bu ilk sorumdu, ikinci sorum dondurmadan hemen transfer olan var mi aranizda?
Aynen canım biz biraz kurguluyoruz bende 5. Gün embriyosu ve donmuş transfer istiyordumAaa hemde gebesin. Demekki çokta önemi yokmuş uzun veya kısa yatmanin. Çok şaşkınım bana çok az geldi 10 dk.
Kontrole kime geçtin canım?Nasip olduktan sonra 10 dk bile yetiyorama yine de yatabiliyorsanız yatın. Tedbiri elden bırakmamak lazım.
Kız hormonal değişimden o çok normal herkeste farklı etki ediyor çevresindekiler alttan alsın hayırlısıyla tutar inşAllahArkadaşıma transfer yapılalı 3 gün oldu , ara sinirleniyor ağlıyor eşiyle kavga ediyor bunalımda gibi inşaallah sorun olmaz, bu durumda olup olumlu sonuçlanan oldu mu
O kadar çok ilaç kullanıyoruz ki haliyle hormonlar sinir yapıyor.Arkadaşıma transfer yapılalı 3 gün oldu , ara sinirleniyor ağlıyor eşiyle kavga ediyor bunalımda gibi inşaallah sorun olmaz, bu durumda olup olumlu sonuçlanan oldu mu
Canım ben şehir hastanesine gittim ikiz olduğu için riskli gebelik bölümüne aldılar memnunda kaldım. Çok sakindi ve ilgilendilerde. Ama aynı zamanda Ankara üniversitesine de devam etmeyi düşünüyorum.Kontrole kime geçtin canım?
Gerçekten nasip işiAynen canım biz biraz kurguluyoruz bende 5. Gün embriyosu ve donmuş transfer istiyordumöyle daha iyi olacak gibi geliyordu ama tamamiyle hocaya bıraktım tabii işin uzmanı o nihayetinde. Oda içimi okumuş gibi 5.gün e gidelim sende dedi . Ama tedavi süresince çokça görünen yumurtalar 10 tane toplandı 3. Güne 3 tane kaldı hoca 3. Gün transfer olacak dedi. Seçim günüydü sadece 3 işlem vardı o gün 2 is Göğşen hocanın. Hulusi hocada sadece ben vardım. O yüzden yatabildim. Ama 3ü 5i 15 dk sı 1 saati yok bu işin önemli olan tedaviye güvenmek akışına bırakabilmek ve arkaya yaslanıp ya nasip diyebilmek Hayırlısıyla tez zamanda isteyen herkesin gönlünce olur herşey peşpeşe olumlu güzel haberlerinizi alırız
Evet bir doktor duydum şehir hastanesinde iyiymiş diyorlar ama hatırlayamadım adını. Happy Mom da vardı topic. Ankara ya da devam etmekle iyi yapıyorsun canım ne olur ne olmaz cepte dursunCanım ben şehir hastanesine gittim ikiz olduğu için riskli gebelik bölümüne aldılar memnunda kaldım. Çok sakindi ve ilgilendilerde. Ama aynı zamanda Ankara üniversitesine de devam etmeyi düşünüyorum.
Allah razı olsun inşaallah, elinde olmadan eşine bağırıyor çağırıyor aynı şekilde ailesi ne karşıda aynı, sonra oturup bu sebepten dolayı tutmazsa diye aglıyorKız hormonal değişimden o çok normal herkeste farklı etki ediyor çevresindekiler alttan alsın hayırlısıyla tutar inşAllah