- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
İkinci tüp bebeğe başlıyoruzSiz de mi ilk defa gideceksiniz yoksa tedavi mi görüyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci tüp bebeğe başlıyoruzSiz de mi ilk defa gideceksiniz yoksa tedavi mi görüyorsunuz
İnşallah gönlünüze göre olurİkinci tüp bebeğe başlıyoruz
Benim kutulu hiç açılmamış var onu kullanicam. Ama hemşire kullanma demişti bir arkadaşaKızlar bişey soracağım. Benim önceki tedavimden gonal f kaldı dolapta duruyor. Üzerinde açıldıktan sonra 28 gün içinde kullanılır yazıyo. Benim bir bicuk ay oldu.
Dolapta olduğu için bişey olacağını sanmiyorum.Sizcee yeni tedavimde kullaniyimi kullanmayimi onu arada kaldım
Oylemi tamam canım öyleyse kullanmayımBenim kutulu hiç açılmamış var onu kullanicam. Ama hemşire kullanma demişti bir arkadaşa
.
İnşAllah olumlu olur canım bu sefer; hayırlı olsun tedavin tez zamanda güzel haberlerini alırız umarım Haydi ALLAH yardımcın olsun zorunuzu kolay etsin gelişmelerden haberdar et bizi deİkinci tüp bebeğe başlıyoruz
Bende kullanmadım canım riske etme sende mi başladın tedaviye tekrarOylemi tamam canım öyleyse kullanmayım
Olacak olacak Sunay Akın ın kır saçlısı işte ama daha karizmatikKızlar Hulusi hocada sıra bekliyorum şuan , inşallah güzel şeyler olur. Hocayı çok merak ediyorum
Evet canım ya bende bugün hastanedeydim. Ama başlamadı hâlâ tedaviye yine geriden gelen yumurtaları toplayacakmista ptesi tekrar gel dedi ozaman karar verelim dedi başlayıp baslamamayaBende kullanmadım canım riske etme sende mi başladın tedaviye tekrar
Vardır bir bildiği inşallah olumlu olur hayırlısıylaEvet canım ya bende bugün hastanedeydim. Ama başlamadı hâlâ tedaviye yine geriden gelen yumurtaları toplayacakmista ptesi tekrar gel dedi ozaman karar verelim dedi başlayıp baslamamaya
Teşekkür ederim Allah razı olsun cben iğnelere başlıyorum yarınn .. kızlar iyi denk gelmiş keşke gorusseydikİnşAllah olumlu olur canım bu sefer; hayırlı olsun tedavin tez zamanda güzel haberlerini alırız umarım Haydi ALLAH yardımcın olsun zorunuzu kolay etsin gelişmelerden haberdar et bizi de
Son durum ne canım. Dondurulmuş kaç tane var şuan.Aynen valla hepimiz hastanedeymisiz
Şu hastane sürecim ne zaman bitecek acaba hayırlısıyla nisandan beri uğraşıyorum hâlâ sonuca çok var
Şuan 1 yumurta var dondurulmuş. Hoca en az 2 dondurulmuş olmasını istiyor.Son durum ne canım. Dondurulmuş kaç tane var şuan.
Ben Kasım'da başladım Mayıs'ta negatif, ara vermeden ikinciye başlayalım dedik çünkü Hulusi hoca iki üç atıyor ne de olsa hemen başlamama rağmen yani Haziran'da bugün ilk iğneyi oldumAynen valla hepimiz hastanedeymisiz
Şu hastane sürecim ne zaman bitecek acaba hayırlısıyla nisandan beri uğraşıyorum hâlâ sonuca çok var
Valla öyle ama iyiki de öyle yapıyor herseye tamam olmadan başlamıyor; neler okuyor duyuyorum bir bilseniz Sürekli tahlillerimize bakılıyor ya bizim bi hormon değeri vardı sürekli unutuyorum hangisi olduğunu o yüksekken transfer yapılmamalıymış mesela millet kan değerine bile bakmadan ezbere yapıyor, tutmamış boşu boşuna o kadar ilaç kullanılmış kimsenin umrunda değil Başkalarını dinledikçe Hulusi hocaya saygım ve minnetim artıyor; geç olsun güç olmasın sonu güzel olacak inşAllah her birinizin ben inanıyorumBen Kasım'da başladım Mayıs'ta negatif, ara vermeden ikinciye başlayalım dedik çünkü Hulusi hoca iki üç atıyor ne de olsa hemen başlamama rağmen yani Haziran'da bugün ilk iğneyi oldum
Aynen çok ayrıntılı ve inceleyerek herşey tamamsa yola başlıyor ben ilk başta kan vermekreb çok sıkılmıştım ama şimdi iyi ki veriyrum diyormValla öyle ama iyiki de öyle yapıyor herseye tamam olmadan başlamıyor; neler okuyor duyuyorum bir bilseniz Sürekli tahlillerimize bakılıyor ya bizim bi hormon değeri vardı sürekli unutuyorum hangisi olduğunu o yüksekken transfer yapılmamalıymış mesela millet kan değerine bile bakmadan ezbere yapıyor, tutmamış boşu boşuna o kadar ilaç kullanılmış kimsenin umrunda değil Başkalarını dinledikçe Hulusi hocaya saygım ve minnetim artıyor; geç olsun güç olmasın sonu güzel olacak inşAllah her birinizin ben inanıyorum
Tanıştık tedaviye başladık, Rabbim hayırlısı ile olmasını nasip eder inşallahOlacak olacak Sunay Akın ın kır saçlısı işte ama daha karizmatik