İnşallah canım çok sağolhamilesin ama hâlâ bizi bırakmadınHaydi hayırlı olsun sonu olumlu olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım çok sağolhamilesin ama hâlâ bizi bırakmadınHaydi hayırlı olsun sonu olumlu olsun inşallah
Gonalf mi başladın lucrin miİnşallah canım çok sağolhamilesin ama hâlâ bizi bırakmadın
Gonal f canım dozum 300. Sen demi gonal f kullaniyosunGonalf mi başladın lucrin mi
Benim lucrin 21.gun başlandı daha gonalf başlamadıGonal
Gonal f canım dozum 300. Sen demi gonal f kullaniyosun
Ne demek canım her biriniz duamdasınız bizi en iyi gene biz anlıyoruz aynı dertten müptelayız; sonumuz hepimiz için güzel olacak inşAllahİnşallah canım çok sağolhamilesin ama hâlâ bizi bırakmadın
Canım bişey sorabilir miyim hulisi hıcafa tedavi görenler 20 dk sonra wcye gidip kalktıklarını söylüyorlar, transfer sonrası ne yapılıyor acabaKizlae benim de Çarşamba günü trasferim.var bugün bütün ilacalrim yazıldı canım doktorum çok güzel konustu bana çok mutlu oldum.Hersey yolunda.gidiyor inşallah hepte böyle.gider bugün başladım bagzi ilacalra
Ben beş on dk yattim sonra kaldırdılar birazda yoğunluğa bağlıCanım bişey sorabilir miyim hulisi hıcafa tedavi görenler 20 dk sonra wcye gidip kalktıklarını söylüyorlar, transfer sonrası ne yapılıyor acaba
Sizdede gerginlik sinir anı oluyor muBen beş on dk yattim sonra kaldırdılar birazda yoğunluğa bağlı
Nasıl yanı ne zamanlardaSizdede gerginlik sinir anı oluyor mu
Merhaba en başta soyliyim ben ameliyat olmak isteim doktor gereksiz buldu ama başka doktorlar ameliyat demişti paragöz olsalar direk ben istiyorum diye de yapabilirlerdi... Transfer işlemi herkesi ayrı odalarda transfer ediliyor ve 10-15dk yatıyorsun...Merhaba doktorunuzdan memnun musunuz hemşireler ilgili mi transfer işlemi tekli odalarda mı yapılıyor o kadar paragöz bir doktordan sonra çok korkuyorum 2. Tedaviye yardımcı olur musunuz
Çok az degilmi 10-15 dkMerhaba en başta soyliyim ben ameliyat olmak isteim doktor gereksiz buldu ama başka doktorlar ameliyat demişti paragöz olsalar direk ben istiyorum diye de yapabilirlerdi... Transfer işlemi herkesi ayrı odalarda transfer ediliyor ve 10-15dk yatıyorsun...
Transfer sonrası agrasiflik oluyor muNasıl yanı ne zamanlarda
Ben beş dk kaldım o gün kalabalık olduğu için histereskopi transfer yumurta toplamaÇok az degilmi 10-15 dk
Ben transferi Mayıs'ta olmuştum daha çok rahatlama olduSizdede gerginlik sinir anı oluyor mu
Merhaba hoşgeldin ,Hepinize merhaba ben arkadaslarimin deneyimleri sonrasi Hulusi Beyi buldum. Guvenmek cok onemli bizim durumumuzda olanlar icin ve icim oyle rahat ki, ufacik bir tereddutum yok cok sukur Baska bir yerde basarisiz bir tup bebek denemem olmustu. Basarili bir tup bebek icin hem doktorum hem ben cabaliyoruz ve dogru zamana geldik sanirim, tecrube eden arkadaslar beni anlayacaktir. Benim de tecrubeli arkadaslara sormak istediklerim var.Pazartesi basladik reglin 2.gunu,buhun muayene - kan bakildi, yarin tekrar bakilacak sizce normal bir seyir mi yoksa ters giden bir sey mi var da ertesi gunu yeniden gidiyorum. Bu ilk sorumdu, ikinci sorum dondurmadan hemen transfer olan var mi aranizda?
Merhaba hoşgeldin ,
Normal benimde öyle olmuştu iki üç gün gitmiştim bı tahliller için bı görüşme bı alt muayne diye... Bizim Doktor çok inceler iki üç ay beni kontrole çağırd üçüncü ay başlamıştı...
Benimde donduruldu ama geçici menopoz uygulandı herkesin farklı hormon ve kist oluşumuna göre karar veriyor tedavinizze...