Hoşbulduk kuzumHoşgeldin tatlım gözlerimiz yolda kaldı nerde kaldınher şey yolunda mı nasıl geçiyo transfer sonrası ?
Hoşgeldin canım olmuştur inşAllah belirtilerin bir standardı yok maalesef çok kendini dinlememeye çalış. Test günün ne zamanHoşbulduk kuzumsorma ceza yedim geldim çok şükür iyiyim şu anlık bişey yok sadece rahimde sızlama var ara da sırada da üst bacağım çok ağrıyor ayakta biraz fazla durunca sancı oluyor bı de çokk yemek yiyorum insallah olmuştur genelde regl olacağım zaman çok yemek yerim ama bugün fazla yedim bı de belim çok ağrıyor cnm
Hoşbulduk canım inşallah olmuşturHoşgeldin canım olmuştur inşAllah belirtilerin bir standardı yok maalesef çok kendini dinlememeye çalış. Test günün ne zaman
Ben de çok yiyordum onun dışında başka hiç bi belirti yoktu. İnşallah tutunmuştur bebeğin hayırlısıylaPozitif alan kızlar iştahınız nasıldı ilk transfer olduğunuz zamanlarda Ağrının sızınız varmıydı
İnşallah canım inşallah sen nasılsın herşey yolunda mı cnmBen de çok yiyordum onun dışında başka hiç bi belirti yoktu. İnşallah tutunmuştur bebeğin hayırlısıyla
Benim yolunda çok şükür canım. Aylardır raporluyum yiyip içip yatıyorumİnşallah canım inşallah sen nasılsın herşey yolunda mı cnm
Kızlar hamişler karninizn altında hafif sert şişlik oldumu trasfer zamnalr da
Ben de de var o işte canım sert gergin böyle değişik bişeyŞuan karnımın alt kısmında şişlik var ama transfer zamanında hiç dikkat etmedim buna. Genel bi şişlik vardı karın bölgemde ilaçlardandır diye düşünmüştüm.
Hadi inşallah tutunmuştur benim içimden pozitif geçiyor senin içinBen de de var o işte canım sert gergin böyle değişik bişey
İnşallah bitanem inşallah dua et bana kuzumHadi inşallah tutunmuştur benim içimden pozitif geçiyor senin için ☺☺ Hakkında hayırlısı olsun
ALLAH ALLAH yaKızlar kocaman bir 0 negatif aldımbir tane artış bile yok sıfır herşey çok olumlu gidiyordu herkez umitliydi doktorlarım kesin olacak dedi ama olmadı bir sıkıntım yok biseyimiz yok amh desen 6.45 herşey çok iyi ama olmuyor ikinci denemede negatif
9 gün artık bugün 0 çıktı hocaya attim tüy ya diloş dediALLAH ALLAH yaCumartesi diye hatırladım canım ben test gününü erken mi yaptın ? Hulusi hocaya sordun mu birşey dedi mi? Çok üzgünüm ya tez zamanda normal yoldan nasip olur inşAllah
Kızlar kocaman bir 0 negatif aldımbir tane artış bile yok sıfır herşey çok olumlu gidiyordu herkez umitliydi doktorlarım kesin olacak dedi ama olmadı bir sıkıntım yok biseyimiz yok amh desen 6.45 herşey çok iyi ama olmuyor ikinci denemede negatif
Ya nasıl olur ben senden çok ümitliydim. Çok üzüldüm. Her şey yolundaydı çünkü. Belki de hakkında hayırlısı budur.
Ya nasıl olur ben senden çok ümitliydim. Çok üzüldüm. Her şey yolundaydı çünkü. Belki de hakkında hayırlısı budur.Kızlar kocaman bir 0 negatif aldımbir tane artış bile yok sıfır herşey çok olumlu gidiyordu herkez umitliydi doktorlarım kesin olacak dedi ama olmadı bir sıkıntım yok biseyimiz yok amh desen 6.45 herşey çok iyi ama olmuyor ikinci denemede negatif
Çok üzüldümKızlar kocaman bir 0 negatif aldımbir tane artış bile yok sıfır herşey çok olumlu gidiyordu herkez umitliydi doktorlarım kesin olacak dedi ama olmadı bir sıkıntım yok biseyimiz yok amh desen 6.45 herşey çok iyi ama olmuyor ikinci denemede negatif
Yaa bende çok umitliydim senden kesin gözüyle bakiyodum. Rabbim tez vakitte nasip etsin canım inşallah pes etme. Bak benim 4. Denemem olcak bu sade 1 yumurta toplandı ve ben buna çok sukrediyorum. Çünkü 1 yumurtası olmayan bile var. Senin hiç değilse çok yumurtan oluşuyor. Rabbim ol derse olur.Kızlar kocaman bir 0 negatif aldımbir tane artış bile yok sıfır herşey çok olumlu gidiyordu herkez umitliydi doktorlarım kesin olacak dedi ama olmadı bir sıkıntım yok biseyimiz yok amh desen 6.45 herşey çok iyi ama olmuyor ikinci denemede negatif