Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Hoşgeldin tatlım gözlerimiz yolda kaldı nerde kaldın her şey yolunda mı nasıl geçiyo transfer sonrası ?
Hoşbulduk kuzum sorma ceza yedim geldim çok şükür iyiyim şu anlık bişey yok sadece rahimde sızlama var ara da sırada da üst bacağım çok ağrıyor ayakta biraz fazla durunca sancı oluyor bı de çokk yemek yiyorum insallah olmuştur genelde regl olacağım zaman çok yemek yerim ama bugün fazla yedim bı de belim çok ağrıyor cnm

Hoşgeldin canım olmuştur inşAllah belirtilerin bir standardı yok maalesef çok kendini dinlememeye çalış. Test günün ne zaman

Pozitif alan kızlar iştahınız nasıldı ilk transfer olduğunuz zamanlarda Ağrının sızınız varmıydı

Kızlar hamişler karninizn altında hafif sert şişlik oldumu trasfer zamnalr da

Kızlar hamişler karninizn altında hafif sert şişlik oldumu trasfer zamnalr da

Şuan karnımın alt kısmında şişlik var ama transfer zamanında hiç dikkat etmedim buna. Genel bi şişlik vardı karın bölgemde ilaçlardandır diye düşünmüştüm.

Şuan karnımın alt kısmında şişlik var ama transfer zamanında hiç dikkat etmedim buna. Genel bi şişlik vardı karın bölgemde ilaçlardandır diye düşünmüştüm.
Ben de de var o işte canım sert gergin böyle değişik bişey

Merhaba kızlar iyi akşamlar bende başkentte Hulusi beye gidiyorum önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağız daha önce spontan bir gebeligim oldu ve kalbi durdu bir kezde aşılama oldum ne yazık ki başarısız oldu şimdi tüp bebek için çok heyecanlı ve tedirginimsize bir kaç şey sormak istiyorum kızlar bu embriyoda genetik taramayı biz kendimiz yaptırıyoruz yoksa hoca yönlendiriyor mu yaptiran oldu mu aranızda

Kızlar kocaman bir 0 negatif aldım bir tane artış bile yok sıfır herşey çok olumlu gidiyordu herkez umitliydi doktorlarım kesin olacak dedi ama olmadı bir sıkıntım yok biseyimiz yok amh desen 6.45 herşey çok iyi ama olmuyor ikinci denemede negatif

ALLAH ALLAH ya Cumartesi diye hatırladım canım ben test gününü erken mi yaptın ? Hulusi hocaya sordun mu birşey dedi mi? Çok üzgünüm ya tez zamanda normal yoldan nasip olur inşAllah

ALLAH ALLAH ya Cumartesi diye hatırladım canım ben test gününü erken mi yaptın ? Hulusi hocaya sordun mu birşey dedi mi? Çok üzgünüm ya tez zamanda normal yoldan nasip olur inşAllah
9 gün artık bugün 0 çıktı hocaya attim tüy ya diloş dedi nasip değilmiş

Ya nasıl olur ben senden çok ümitliydim. Çok üzüldüm. Her şey yolundaydı çünkü. Belki de hakkında hayırlısı budur.

Çok üzüldüm canım benim inşallah 3. Deneme de pozitif sonuç alırsın. Belkide hiç gerek kalmaz kendiliğinden gebe kalırsın. Bende ilk iki denememde negatif sonuç aldım.

Yaa bende çok umitliydim senden kesin gözüyle bakiyodum. Rabbim tez vakitte nasip etsin canım inşallah pes etme. Bak benim 4. Denemem olcak bu sade 1 yumurta toplandı ve ben buna çok sukrediyorum. Çünkü 1 yumurtası olmayan bile var. Senin hiç değilse çok yumurtan oluşuyor. Rabbim ol derse olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…