Olmayınca olmuyor canım nediyim bende çok üzüldüm hepimiz çok ümitliydik ama tüp bebekte fazla ümitli olmayacaksın aslında herşeye hazırlıklı olacaksın fazla ümit baglanmayacak ben çok bağladım yeri geldi transfer olduğumu bile unuttum ara ara heryerim ağrıdı deidm tuttu heralde deidm ama aslında tüp bebeği vücutta hissetmek çok zor normal gebelik olsa hadi neyse de ilaclarla gebelik elde edilmeye çalışıyor zaten ilacalrin da çok büyük etkisi var fazla kapilamamk gerekiyor biraz soğudum gibiYaa bende çok umitliydim senden kesin gözüyle bakiyodum. Rabbim tez vakitte nasip etsin canım inşallah pes etme. Bak benim 4. Denemem olcak bu sade 1 yumurta toplandı ve ben buna çok sukrediyorum. Çünkü 1 yumurtası olmayan bile var. Senin hiç değilse çok yumurtan oluşuyor. Rabbim ol derse olur.
Tabii herşeye hazırlıklı olmak lazım ama olumlu olmanın getirisi olur psikolojik de bir savaş bu aynı zamanda. İmkanın varsa pes etme canım herşey yolundayken neden olmuyor diye de düşünme o kadar olasılık var ki biz yorumlamakta yetersiz kalıyoruz, RABB imin ol emrine bakıyor. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi onda; sen elinden geleni yap gene imkanın olduğu sürece, zamanı saati var biz vaktini kovalamakla meşgul olacağız elimizden geldiğinceOlmayınca olmuyor canım nediyim bende çok üzüldüm hepimiz çok ümitliydik ama tüp bebekte fazla ümitli olmayacaksın aslında herşeye hazırlıklı olacaksın fazla ümit baglanmayacak ben çok bağladım yeri geldi transfer olduğumu bile unuttum ara ara heryerim ağrıdı deidm tuttu heralde deidm ama aslında tüp bebeği vücutta hissetmek çok zor normal gebelik olsa hadi neyse de ilaclarla gebelik elde edilmeye çalışıyor zaten ilacalrin da çok büyük etkisi var fazla kapilamamk gerekiyor biraz soğudum gibi
Bu yaşta o kadın bile hamile kaldıysa diyecek biseyim kalmadı nokta .Kızlar olaya bakın
O artık en yaşlı anne! 74 yaşında ikiz doğurdu
Hindistan'ın Andra Pradeş eyaletinde bir kadın, 74 yaşında ikiz bebekler dünyaya getirerek 'en yaşlı anne' unvanının sahibi oldu.www.sozcu.com.tr
Gerçekten Nasipten öte bişey yok bak senin herşeyin olumlu ilerlerken herşey iyi giderken olmadı. Rabbim nasip etmedi. İnşallah yakın zamanda nasip eder rabbimOlmayınca olmuyor canım nediyim bende çok üzüldüm hepimiz çok ümitliydik ama tüp bebekte fazla ümitli olmayacaksın aslında herşeye hazırlıklı olacaksın fazla ümit baglanmayacak ben çok bağladım yeri geldi transfer olduğumu bile unuttum ara ara heryerim ağrıdı deidm tuttu heralde deidm ama aslında tüp bebeği vücutta hissetmek çok zor normal gebelik olsa hadi neyse de ilaclarla gebelik elde edilmeye çalışıyor zaten ilacalrin da çok büyük etkisi var fazla kapilamamk gerekiyor biraz soğudum gibi
İnşallah canım dondurulmuş olsaydı bu kadar uzulmezdim sil baştan olacak yine herşey hrmn gidemem zaten 5.6 ay ruhen ve bedenen dinlenmem gerekiyor maddi yönden deGerçekten Nasipten öte bişey yok bak senin herşeyin olumlu ilerlerken herşey iyi giderken olmadı. Rabbim nasip etmedi. İnşallah yakın zamanda nasip eder rabbim
Başka dondurulmuş yumurtan varmiydi canım senin
Haklısın canım gerçekten maddi ve manevi çok yoruyor bu süreç. Dinlen biraz ondan sonra zaten psikolojin de daha iyi duruma gelir hakkında hayırlısı olsun inşallahİnşallah canım dondurulmuş olsaydı bu kadar uzulmezdim sil baştan olacak yine herşey hrmn gidemem zaten 5.6 ay ruhen ve bedenen dinlenmem gerekiyor maddi yönden de
İnşallah hayırlısı olsun canımHaklısın canım gerçekten maddi ve manevi çok yoruyor bu süreç. Dinlen biraz ondan sonra zaten psikolojin de daha iyi duruma gelir hakkında hayırlısı olsun inşallah
Hadi gözün aydın kuzumm çok sevindim sevindikBende bugün ofis histereskopi oldum kızlar sonuçlar güzel sıkıntı cikamdi bu seferhormon testi istedi amh düşüktü yükselmiş yaptığım ictigim Bir çok şeylerin etkisi büyük sanırım haftaya tüp Bebeğe başlıyoruz inş
İşte böyle eski dilos geri döndüİnşallah atlaticaz bu günleri güzel günler yakındır canım zamanı gelince
İnşallah canım benimHadi gözün aydın kuzumm çok sevindim sevindikgüzel haberler bekliyorummm sendennn
Canım naptinda yükseltti amh yi bemimde çok düşük. Bende çarşamba gittim adetin 3. Günüydü. Fsh 14 çıktı o yüzden karar veremedi baslayimi baslamayimi diye. Bide çatlama zamanı gel dedi. Belki yine adetten sonra başlar banaBende bugün ofis histereskopi oldum kızlar sonuçlar güzel sıkıntı cikamdi bu seferhormon testi istedi amh düşüktü yükselmiş yaptığım ictigim Bir çok şeylerin etkisi büyük sanırım haftaya tüp Bebeğe başlıyoruz inş
Çok güzel maşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz. Amh yükseliyor mu demek. Neler içtin çok merak ettimBende bugün ofis histereskopi oldum kızlar sonuçlar güzel sıkıntı cikamdi bu seferhormon testi istedi amh düşüktü yükselmiş yaptığım ictigim Bir çok şeylerin etkisi büyük sanırım haftaya tüp Bebeğe başlıyoruz inş
Aynen bende Gazi'de yaptırdım genetik testimerhaba arkadaslar belki birine yardımcı olur diye yazıyorum bende hulusi hocaya gidiyorum tüp bebekten önce asılama deneyelim dedik. bu ay basladık. hoca bizden önce genetik testi istedi benim bos gebeliğim oldu ama sanırım hulusi hoca giden herkesten neredeyse istiyor. biz genetik ve pıhtı testlerini gazi hastanesinde yaptırdık. direk gazi hastanesi genetik bölümüne gittik hastanenin icinde rektörlük binasında ve test istediğimizi söyledik. pıhtı testini ücretsiz o an yaptılar genetik teste ise kişi bası 120den toplam 240tl ödedik ve testlerim 10 günde cıktı baskent cok ücret istedi. umarım birine yardımcı olur, ucuza bu işi halledebilirsiniz.
Bende daha tedaviye başlamadım ama yinede genetik test dediler beklemeyelim hemen yaptıralım dedik, gazıde genetik ten randevu aldık ta 2ay sonraya verdiler neyse kan verdık karyotıp dıe bısey dediler, sgk var para odemedık sız neden 240verdınız, kan pıhtılasması ve trombofili sanırım bunları yaptrdk sonuclar 1aya cıkarmısmerhaba arkadaslar belki birine yardımcı olur diye yazıyorum bende hulusi hocaya gidiyorum tüp bebekten önce asılama deneyelim dedik. bu ay basladık. hoca bizden önce genetik testi istedi benim bos gebeliğim oldu ama sanırım hulusi hoca giden herkesten neredeyse istiyor. biz genetik ve pıhtı testlerini gazi hastanesinde yaptırdık. direk gazi hastanesi genetik bölümüne gittik hastanenin icinde rektörlük binasında ve test istediğimizi söyledik. pıhtı testini ücretsiz o an yaptılar genetik teste ise kişi bası 120den toplam 240tl ödedik ve testlerim 10 günde cıktı baskent cok ücret istedi. umarım birine yardımcı olur, ucuza bu işi halledebilirsiniz.