Hulusi hoca da ilk denemem diğerlerine söyledim önemsemediler herkeste sıkıntı oluyor dedi. Vajinal kapsül ü değiştirdi yerine lutinus verdi.progestan iğne olanı mecbur kullanacaz dedi yerine verebileceğim bi ilaç var oda düşüklere sebep oluyor dedi adını söylemedi ama belkide odurAaaa fena oluyor alerji nasıl farkedilmemişdiğerleri de Hulusi hoca da mıydı? Muadilin adı prolutex mi canım? İnşAllah hayırlısıyla tutunurlar
Hulusi hoca farkı resmen adam king gerçektenHulusi hoca da ilk denemem diğerlerine söyledim önemsemediler herkeste sıkıntı oluyor dedi. Vajinal kapsül ü değiştirdi yerine lutinus verdi.progestan iğne olanı mecbur kullanacaz dedi yerine verebileceğim bi ilaç var oda düşüklere sebep oluyor dedi adını söylemedi ama belkide odur
Gerçekten doktor bey çok farklı Allah ondan razı olsun amin inşallah allahın izni ile hepimiz bu duyguyu tadarızHulusi hoca farkı resmen adam king gerçektenHiç duymamıştım lutinus u o verdiyse iyidir canım. Hadi inşAllah tutunurda 12 haftacık çekersin progesteronu
İkisini de kullandım canım estrofem gün gün artarak gitti 1 ile başladı daha sonra 3 ile devam etti transfer yapıldı hala 3devam ediyorKızlar hem lucrin kullanıp hemde estrofeme başlayanlar oldumu bir de estrofemi kaç gün kullandınız kaçar tane
Canım bana liste olan bi kağıt vermişlerdi tekrar kontrol ettim adetin 1. Günü başladım 2 gün tek 2 gün 2 daha sonra da şuana kadar 3 tane kullandım sonuca kadar da kullanacağım belki doktor bey kişiye göre tedavi uyguluyordur. Bu arada sizinde dondurulmuş embiryo idi demiBana bugün hoca dediki 3 gün kullanicaksin bugün 1 tane. Yarın 2 tane 3 gün 3 tane olarak 9. Günde kontrol var dedi 4 günden itibaren hap kullanicam heralde dimi iğneye devam dedi de
Hmm bende adetin 2 günü bugün başladım benimde dondurulmuş cnmCanım bana liste olan bi kağıt vermişlerdi tekrar kontrol ettim adetin 1. Günü başladım 2 gün tek 2 gün 2 daha sonra da şuana kadar 3 tane kullandım sonuca kadar da kullanacağım belki doktor bey kişiye göre tedavi uyguluyordur. Bu arada sizinde dondurulmuş embiryo idi demi
Hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız inşallahHmm bende adetin 2 günü bugün başladım benimde dondurulmuş cnm
İnşallah cnm hep birlikte inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor kaç gün oldu bugünHayırlısı ile güzel sonuçlar alırız inşallah
Valla bi değişiklik yok sadece iğne yerlerim çok kötü bugün 4. Gün test günü 18 inde hem gelsin istiyorum sonuç negatif olursa diyede korkuyorumİnşallah cnm hep birlikte inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor kaç gün oldu bugün
Evet iğne yerleri çok acitici oluyor hayırlısı olsun cnm inşallah gönlünden geçenler olurValla bi değişiklik yok sadece iğne yerlerim çok kötü bugün 4. Gün test günü 18 inde hem gelsin istiyorum sonuç negatif olursa diyede korkuyorum
Benim alerji olduğu için apseleşiyor canım amin inşallah canımEvet iğne yerleri çok acitici oluyor hayırlısı olsun cnm inşallah gönlünden geçenler olur
Ben ankarada nova art tüp bebek merkezine gittim hiç ama hiç paragöz değiller 8000 TL tüp bebek 1000 TL ilaçlar tuttuKizlar mrb ben 7 senelik evliyim 5 kez tüp denedim ama olmadı yumurta rezerv azlığı benimki Hulusi hocayi önerdiler bana gidip hamile kalanlar var mı umut olun bana
0312 203 03 00-3601/3625Kızlar Günaydın; ben sekreterliğin numarasını kaydetmemişim ya size zahmet neydi? Randevu almak isteyen bir arkadaş var da onu yönlendirelim.
Evde test yaptım hafif silik çıktı bugün birazdan kan vermeye gideceğim ama gece biraz kanamam oldu inşallah adet kanaması değildir. Şuanda yok kanamam dua edinKızlar napiyosunuz ne durumdasiniz merak ettim.
Nazo1509 canım test yaptinmi. İnşallah olumlu olur yaaaa haber et bize
Çok saol canım0312 203 03 00-3601/3625
Haydi bakalım hayırlı haberler gelir inşAllah yerleşme kanamasıdırEvde test yaptım hafif silik çıktı bugün birazdan kan vermeye gideceğim ama gece biraz kanamam oldu inşallah adet kanaması değildir. Şuanda yok kanamam dua edin