- 12 Mayıs 2014
- 388
- 501
İnşAllah hamileyim değerim 451çıktıHaydi bakalım hayırlı haberler gelir inşAllah yerleşme kanamasıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah hamileyim değerim 451çıktıHaydi bakalım hayırlı haberler gelir inşAllah yerleşme kanamasıdır
Hadi hayırlı haberlerle gel kuzm bende merak ettim kaç gündür cezaliydım herşey gönlünce olsun inşalhhEvde test yaptım hafif silik çıktı bugün birazdan kan vermeye gideceğim ama gece biraz kanamam oldu inşallah adet kanaması değildir. Şuanda yok kanamam dua edin
Ayyyy çok sevindim hadi gözün aydın kuzummmmm ayyyy çok mutlu oldummmmİnşAllah hamileyim değerim 451çıktı
Yaaa çok sevindim Allah'ım tamamına erdirsin inşallah canımİnşAllah hamileyim değerim 451çıktı
İnşAllah hamileyim değerim 451çıktı
[/QUOT
Hissettin mi hamile olduğunu belirti falan varmiydi canım anlat bizeİnşAllah hamileyim değerim 451çıktı
Napiyim bende canım beklemedeyim. Adet olunca gideceğim inşallahÇok saol canım sen ne yaptın nasılsın?
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinYaaa çok sevindim Allah'ım tamamına erdirsin inşallah canım
Allah razı olsun Rabbim herkesi böyle mutlu etsin çok farklı bi duyguAyyyy çok sevindim hadi gözün aydın kuzummmmm ayyyy çok mutlu oldummmm
AminnnnnnnnnAllah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allah razı olsun Rabbim herkesi böyle mutlu etsin çok farklı bi duygu
Tek dikkat ettiğim ananas yemek onun dışında çokta dikkat etmedim. Evde ağır işler yapmadımNazo1509 canım ne yedin ne içtin dikkat ettiğin şeyler nelerdi ye yememeye özen gösterdin
Hocaya mesaj attın mıSLM Arkadaşlar Hulusi bey sonuç pozitif olunca İlaçlara nasıl devam ediyor özellikle leucostim e leucostim i bulamadım bugun eczanelerden sinir oldum eksik doz olacak inşallah birşey olmaz
Attım canım dönmedi henüzHocaya mesaj attın mı
Döner o cnm ufak bir dozla bişey olamaz yarın eksik olan ilacını alırsın belki başka bir yol izler sana ilaç olarakAttım canım dönmedi henüz
Döner o cnm ufak bir dozla bişey olamaz yarın eksik olan ilacını alırsın belki başka bir yol izler sana ilaç olarak
Bı belirtin oldumu canimTek dikkat ettiğim ananas yemek onun dışında çokta dikkat etmedim. Evde ağır işler yapmadım
Hay maşAllah çok güzel haber ALLAH sağlıcakla kucağında görmeyi de nasip etsinİnşAllah hamileyim değerim 451çıktı
Canım ben leucostim i o kadar kullanmamıştım zaten diğerlerine devam edeceksin aynen sana şu gün gel diyecek, bir de belki testi 3 gün sonra tekrarlamanı ister aynı yerde. Her seferinde ona bildirirsin. Ben neredeyse 10 gün boyunca tekrarlamıştım ama başka arkadaşa o kadar tekrarlatmamıştı.SLM Arkadaşlar Hulusi bey sonuç pozitif olunca İlaçlara nasıl devam ediyor özellikle leucostim e leucostim i bulamadım bugun eczanelerden sinir oldum eksik doz olacak inşallah birşey olmaz
Yok canım bi belirtim olmadı dün kasıklarda ağrı vardı bugün oda yokBı belirtin oldumu canim
2 gün sonra testi tekrarlayalım dedi. Bakalım hayırlısı artıkCanım ben leucostim i o kadar kullanmamıştım zaten diğerlerine devam edeceksin aynen sana şu gün gel diyecek, bir de belki testi 3 gün sonra tekrarlamanı ister aynı yerde. Her seferinde ona bildirirsin. Ben neredeyse 10 gün boyunca tekrarlamıştım ama başka arkadaşa o kadar tekrarlatmamıştı.
Amin canım benim allah razı olsunHay maşAllah çok güzel haber ALLAH sağlıcakla kucağında görmeyi de nasip etsin