Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Evde test yaptım hafif silik çıktı bugün birazdan kan vermeye gideceğim ama gece biraz kanamam oldu inşallah adet kanaması değildir. Şuanda yok kanamam dua edin
Hadi hayırlı haberlerle gel kuzm bende merak ettim kaç gündür cezaliydım herşey gönlünce olsun inşalhh

SLM Arkadaşlar Hulusi bey sonuç pozitif olunca İlaçlara nasıl devam ediyor özellikle leucostim e leucostim i bulamadım bugun eczanelerden sinir oldum eksik doz olacak inşallah birşey olmaz

SLM Arkadaşlar Hulusi bey sonuç pozitif olunca İlaçlara nasıl devam ediyor özellikle leucostim e leucostim i bulamadım bugun eczanelerden sinir oldum eksik doz olacak inşallah birşey olmaz
Canım ben leucostim i o kadar kullanmamıştım zaten diğerlerine devam edeceksin aynen sana şu gün gel diyecek, bir de belki testi 3 gün sonra tekrarlamanı ister aynı yerde. Her seferinde ona bildirirsin. Ben neredeyse 10 gün boyunca tekrarlamıştım ama başka arkadaşa o kadar tekrarlatmamıştı.

Bı belirtin oldumu canim
Yok canım bi belirtim olmadı dün kasıklarda ağrı vardı bugün oda yok
Canım ben leucostim i o kadar kullanmamıştım zaten diğerlerine devam edeceksin aynen sana şu gün gel diyecek, bir de belki testi 3 gün sonra tekrarlamanı ister aynı yerde. Her seferinde ona bildirirsin. Ben neredeyse 10 gün boyunca tekrarlamıştım ama başka arkadaşa o kadar tekrarlatmamıştı.
2 gün sonra testi tekrarlayalım dedi. Bakalım hayırlısı artık

X