Canım öncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına da al inşallahSLM Arkadaşlar Hulusi bey sonuç pozitif olunca İlaçlara nasıl devam ediyor özellikle leucostim e leucostim i bulamadım bugun eczanelerden sinir oldum eksik doz olacak inşallah birşey olmaz
Çok teşekkür ederim canım benim Rabbim seninde inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinCanım öncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına da al inşallahLeucostimi ben de bulamamıştım. 1 gün kullanamadım. Değer 1000i geçtikten 10 gün sonra kontrole çağırdı. Leucostimi o zaman bıraktırmıştı. 6 . Haftaya denk gelmişti o da.
Allah tamamına erdirsin canım yaa darısı başımıza inşallah. Ne güzel böyle peşpeşe hamile haberi duymak. Bı gün bende buraya hamileyim yazabilirmiyim acabaMerhaba kızlar benimde dün 12.günümdü sonucum 193 çıktı umarım katlanarak artar sizede umut olmak istedim umarım tez zamanda pozitifi görürsünüz Rabbim isteyen herkese nasip etsin
MaşAllah hayırlısıyla kucağında da gör inşAllahİnşallah tez zamanda❤
inşAllah ben çok inanıyorum o günler yakındır inşAllah olana kadar imkansız gibi hiç olmayacak gibi geliyor ama gör bak sonra Doğum için gün saymaya başlıyorsun. İnşAllah tüm isteyenlere RABB im hayırlısıyla tez vakitte nasip etsinAllah tamamına erdirsin canım yaa darısı başımıza inşallah. Ne güzel böyle peşpeşe hamile haberi duymak. Bı gün bende buraya hamileyim yazabilirmiyim acaba
Leucostim dediğimiz ilaç o iğne işte ilkini direk Rahime enjekte ediyor sonra karından da devam ediyorsun ben 1 iğne de göbekten vuruldum ama diğer arkadaşlar daha uzun süreli devam etmişler sanırım.Kızlar hastahaneden çirkin rahim 9 mm olmuş herşey yolunda estrofem devam lucrin devam bana iğne yazıldı rahim içine enjekte edilecek embrio daha iyi tutunsun diye cuma günü iğne yapılacak ayın 28 de trasfer olacak Hulusi hoca size rahim içine iğne yaptimi
Evet aldım iğnegi bana bir tane yazıldı yeterliymişLeucostim dediğimiz ilaç o iğne işte ilkini direk Rahime enjekte ediyor sonra karından da devam ediyorsun ben 1 iğne de göbekten vuruldum ama diğer arkadaşlar daha uzun süreli devam etmişler sanırım.
Amin canım inşallah yaainşAllah ben çok inanıyorum o günler yakındır inşAllah olana kadar imkansız gibi hiç olmayacak gibi geliyor ama gör bak sonra Doğum için gün saymaya başlıyorsun. İnşAllah tüm isteyenlere RABB im hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin
Canım bugün kan verdin mi tekrarMerhaba kızlar benimde dün 12.günümdü sonucum 193 çıktı umarım katlanarak artar sizede umut olmak istedim umarım tez zamanda pozitifi görürsünüz Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet benimde rahim içine yapıldı 3 enjektörü de transferden sonra 15 günde yaptım. Şuan çok şükür pozitif hala devam ediyorumKızlar hastahaneden çirkin rahim 9 mm olmuş herşey yolunda estrofem devam lucrin devam bana iğne yazıldı rahim içine enjekte edilecek embrio daha iyi tutunsun diye cuma günü iğne yapılacak ayın 28 de trasfer olacak Hulusi hoca size rahim içine iğne yaptimi
Centrum a ben gittim ilk görüşmeye doktor bey benden çok gereksiz bir tetkik istedi. Eşim bunlar para göz buraya bir daha gelmek yok dedi. Sonra başkentte Hulusi hocaya gittik çok memnun kaldım.kendinden emin bir doktor ve gereksiz hiç birşey istemedi. Bu arada bende sağlık çalışanıyım.Kızlar bu bahsettiğiniz doktor ve hastane nasıl fiyatları nasıl ben centrum da yaptırdım 2 gün önce negatif aldım böyle paragöz bir hastane görmedim yardımcı olurmusunuz nerde yaptırayım ikinciyi
Çok iyi canım ben niye bir tane acaba tutma ihtimali daha yuksekmis.ve sadece Amerika hastahnesi ve Ankara Başkent hastanesi bu iğneyi uyguluyormus gerçi hulisi hocam bilir işini de sizler hem 3 tane kullanmışsınız peki cuma olacak 5 gün sonra da trasfer olacak ozmana kadar iğnenin etkisi hala devam ediyor mu olacakEvet benimde rahim içine yapıldı 3 enjektörü de transferden sonra 15 günde yaptım. Şuan çok şükür pozitif hala devam ediyorum
Benimde öyle oldu. Cumartesi iğne yapıldı perşembe günü transfer oldu. Hastaya göre karar veriyor galiba doktor bey nasıl kullanılacağınıÇok iyi canım ben niye bir tane acaba tutma ihtimali daha yuksekmis.ve sadece Amerika hastahnesi ve Ankara Başkent hastanesi bu iğneyi uyguluyormus gerçi hulisi hocam bilir işini de sizler hem 3 tane kullanmışsınız peki cuma olacak 5 gün sonra da trasfer olacak ozmana kadar iğnenin etkisi hala devam ediyor mu olacak
Hmm anladım cNm bakalım şuna kadar herşey yolunda inşallah öyle de gider peki sen şimdi ne kullanıyorsunBenimde öyle oldu. Cumartesi iğne yapıldı perşembe günü transfer oldu. Hastaya göre karar veriyor galiba doktor bey nasıl kullanılacağını
Ben ecopirin, lutinus, alfamet, folik asit,leucostim, hibor, estrofem bir de levotiron malesef ben çok ilaç kullanıyorumHmm anladım cNm bakalım şuna kadar herşey yolunda inşallah öyle de gider peki sen şimdi ne kullanıyorsun