Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

İnşallah bi sıkıntı olmaz insan ister istemez stres yapıyor
İnşallah cnm da ben sıkıntın hiç yapamadım rahatım artık stres fln da hiç olmadım sadece dondurulanlarin 3 den 2 si iyi olmadı gerekiyor zaten Hulusi hocam çok iyi hepsi güzel çözülecek dedi de işte ben bezen acaba cozulcekmi diyorum ama sizin çok iyi çözülmüş
rahatladım 😊😊

Nazo1509 Nazo1509 nasıldı transfer iyi geçmiştir inşAllah?
İyi çok şükür 1 i 3aa iyi kalite diğeri de tam 3aa değil ama ona yakın dedi ama enteresan birşey oldu benim progestan alerjim varmış çok kötüyüm ama bu 3. Denemem hep böyle olunca normal sanıyordum Doktor bey ilacı değiştirdi ama ampüle devam onu değiştiremem dedi bir tane muadili var ama oda düşüklere sebep oluyor dedi inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

İyi çok şükür 1 i 3aa iyi kalite diğeri de tam 3aa değil ama ona yakın dedi ama enteresan birşey oldu benim progestan alerjim varmış çok kötüyüm ama bu 3. Denemem hep böyle olunca normal sanıyordum Doktor bey ilacı değiştirdi ama ampüle devam onu değiştiremem dedi bir tane muadili var ama oda düşüklere sebep oluyor dedi inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Canım gözün aydın 3 tane vardı senin dimi embrion

Aaaa fena oluyor alerji nasıl farkedilmemiş 🤔 diğerleri de Hulusi hoca da mıydı? Muadilin adı prolutex mi canım? İnşAllah hayırlısıyla tutunurlar 🙏🏻🙏🏻

X