Rabbim sizin dualarınızı da kabul etsin inşallah. Sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. Evet 2 embriyo konuldu. Acaba teki mi tuttu. Sizce bu değerle 2 si De tutmuş mudur. Bu arada Hulusi hoca leucostime devam dedi.
Rabbim sizin dualarınızı da kabul etsin inşallah. Sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. Evet 2 embriyo konuldu. Acaba teki mi tuttu. Sizce bu değerle 2 si De tutmuş mudur. Bu arada Hulusi hoca leucostime devam dedi.
Canım senin için dua ediyorum. Rabbim dana da nasip etsin inşallahAyy belkide ikizdir hakkında ne hayirliysa o olsun canım sağlıklı güzel bı hamilelik gecirirsin inşallah
Hiç hamile kalamadigim için değerlerden anlamıyorum ben canım
Allah razı olsunCanım senin için dua ediyorum. Rabbim dana da nasip etsin inşallah
Canım hayırlı olsun çok sevindim kucağına al sağlıkla inşallahKızlar sonuç pozitif 156 çıktı değer
TEk gibi sanki canım ama hiç belli olmaz tek olsun sağlıklı olsunRabbim sizin dualarınızı da kabul etsin inşallah. Sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. Evet 2 embriyo konuldu. Acaba teki mi tuttu. Sizce bu değerle 2 si De tutmuş mudur. Bu arada Hulusi hoca leucostime devam dedi.
Aaaa çok sevindim MaşAllah sağlıkla ilerlesin darısı isteyen arkadaşlara olsun inşAllah tez zamandaKızlar sonuç pozitif 156 çıktı değer
TEK’i tutmuş gibi ama o hiç belli olmaz nasipse keseyi görmeye gittiğinizde ya da kalp atışını duyduğunuzda emin olursunuzRabbim sizin dualarınızı da kabul etsin inşallah. Sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. Evet 2 embriyo konuldu. Acaba teki mi tuttu. Sizce bu değerle 2 si De tutmuş mudur. Bu arada Hulusi hoca leucostime devam dedi.
TEK’i tutmuş gibi ama o hiç belli olmaz nasipse keseyi görmeye gittiğinizde ya da kalp atışını duyduğunuzda emin olursunuzhayırlısıyla sağlıkla ilerlesin
Aynen kızlar hayırlısı olsun TEK’e de razıyız. Şimdilik tüm ilaçlar aynı şekilde devamTEk gibi sanki canım ama hiç belli olmaz tek olsun sağlıklı olsunbaşka nelere devam edeceksin tüm ikaçlara mı
Negatif olursa da moral bozma ama. Çünkü daha çok erken. Senin için Meryem süresi okuyorum şimdi. Sen de müsaitsen oku. İnşallah rabbim gönlüne göre versin.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var çok erken de olsa dayanamıyorum artık kan verdim 5. Gün embriyosu 6. Gün akşamıama okuduğuma göre bütün mesajları okudum resmen düşük de olsa pozitif olması lazım tutunduysa ... negatif olursa yine tekrarlayacağım tabi .... şans dileyin ikinci denemem tekrar negatif olmasın nolur 2 saat sonra çıkacak idrar tapmadım daha kanda bile çıkması için erken diye...
Sağol canım benim neler okumuyorum ki şuan çok teşekkürlerNegatif olursa da moral bozma ama. Çünkü daha çok erken. Senin için Meryem süresi okuyorum şimdi. Sen de müsaitsen oku. İnşallah rabbim gönlüne göre versin.
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah. Çok heyecanlı bu bekleyişSağol canım benim neler okumuyorum ki şuan çok teşekkürlernolur beş bile olsa pozitif olsun
Ayy hadi inşallahSağol canım benim neler okumuyorum ki şuan çok teşekkürlernolur beş bile olsa pozitif olsun
Kızzz çok erken hadi hayırlısıyla pozitif olur inşAllahKızlar dualarınıza ihtiyacım var çok erken de olsa dayanamıyorum artık kan verdim 5. Gün embriyosu 6. Gün akşamıama okuduğuma göre bütün mesajları okudum resmen düşük de olsa pozitif olması lazım tutunduysa ... negatif olursa yine tekrarlayacağım tabi .... şans dileyin ikinci denemem tekrar negatif olmasın nolur 2 saat sonra çıkacak idrar tapmadım daha kanda bile çıkması için erken diye...
Canım çok sevindim ikiz olma ihtimali var değerin yüksek çıkmış çok sevindim yaaaa Hulusi hocam bitanedirrrRabbim sizin dualarınızı da kabul etsin inşallah. Sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. Evet 2 embriyo konuldu. Acaba teki mi tuttu. Sizce bu değerle 2 si De tutmuş mudur. Bu arada Hulusi hoca leucostime devam dedi.
Kuzum sen kaçıncı görmüştünKızzz çok erken hadi hayırlısıyla pozitif olur inşAllahDualarımız seninle müjdeli haber olsun inşAllah
Valla benimki 12.günde 84 tü 3. Gün embriyosu ama Benim gibi düşük değer az rastlanıyor zaten diğer arkadaşlar hep etkenden gördü , seninki de öyle olur inşAllahKuzum sen kaçıncı görmüştün