Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Ayy belkide ikizdir hakkında ne hayirliysa o olsun canım sağlıklı güzel bı hamilelik gecirirsin inşallah
Hiç hamile kalamadigim için değerlerden anlamıyorum ben canım

TEk gibi sanki canım ama hiç belli olmaz tek olsun sağlıklı olsun başka nelere devam edeceksin tüm ikaçlara mı

TEK’i tutmuş gibi ama o hiç belli olmaz nasipse keseyi görmeye gittiğinizde ya da kalp atışını duyduğunuzda emin olursunuz hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin

TEK’i tutmuş gibi ama o hiç belli olmaz nasipse keseyi görmeye gittiğinizde ya da kalp atışını duyduğunuzda emin olursunuz hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin
TEk gibi sanki canım ama hiç belli olmaz tek olsun sağlıklı olsun başka nelere devam edeceksin tüm ikaçlara mı
Aynen kızlar hayırlısı olsun TEK’e de razıyız. Şimdilik tüm ilaçlar aynı şekilde devam

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var çok erken de olsa dayanamıyorum artık kan verdim 5. Gün embriyosu 6. Gün akşamı ama okuduğuma göre bütün mesajları okudum resmen düşük de olsa pozitif olması lazım tutunduysa ... negatif olursa yine tekrarlayacağım tabi .... şans dileyin ikinci denemem tekrar negatif olmasın nolur 2 saat sonra çıkacak idrar tapmadım daha kanda bile çıkması için erken diye...

Negatif olursa da moral bozma ama. Çünkü daha çok erken. Senin için Meryem süresi okuyorum şimdi. Sen de müsaitsen oku. İnşallah rabbim gönlüne göre versin.

Vakit geçmiyor bir yandan da çok mu erken diye huzursuz oldum ama pozitif alanlar 7. Gün 20-30 görmüş hep 6 da 5-10 olması lazım diye düşündüm hayırlısı olsun çıkınca yazacağım

Kızzz çok erken hadi hayırlısıyla pozitif olur inşAllah Dualarımız seninle müjdeli haber olsun inşAllah

Canım çok sevindim ikiz olma ihtimali var değerin yüksek çıkmış çok sevindim yaaaa Hulusi hocam bitanedirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…