Yok canım benim normaldi.
Anladım cNm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYok canım benim normaldi.
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinAnladım cNm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahminnakları
Allah büyüktür canim sağlık olsun hulusi hocada kaçıncı deneme cnmn0.1 çıktı maalesef yine olmadı ...
2 canım ama artık merkez değiştirmeyi düşünüyorım çünkü başkentin önünden geçerken bile yüzüm düşüyor artıkAllah büyüktür canim sağlık olsun hulusi hocada kaçıncı deneme cnmn
Anladım kuzum seni çok iyi anlıyorum Allah'ım kucaklarımızı boş bırakmasın biraz dinlen kuzum kafan boş olsun stresten uzak dur sonra kendiliğinden olur hiç belli olmaz yada başka merkezde tek denemede olur inşallah herşey gönlünce olsun kuzum2 canım ama artık merkez değiştirmeyi düşünüyorım çünkü başkentin önünden geçerken bile yüzüm düşüyor artıkHulusi hocadan memnundum ama olumsuz denemeler yüzünden giresim gelmiyor kapıdan içer
Yaa çok üzüldüm. Blast olmuş muydu bu embriyolar. 4AA demiştin dimi. İyiydi aslında ama...2 canım ama artık merkez değiştirmeyi düşünüyorım çünkü başkentin önünden geçerken bile yüzüm düşüyor artıkHulusi hocadan memnundum ama olumsuz denemeler yüzünden giresim gelmiyor kapıdan içer
Çözülünce 5aa olmuştu ikisi de hatta ama 6. Gündü .ben sanırım amh düşüklüğüne ek sebepsize doğru da ilerliyorum iki seferdir kimyasal bile olmuyor öncekiler de üçüncü gün ama kaliteydi hoca kalite sorunun yok diyorYaa çok üzüldüm. Blast olmuş muydu bu embriyolar. 4AA demiştin dimi. İyiydi aslında ama...
Amin canım hepimizin inşallah o kadar zor ki hepinizin çok iyi bildiği gibi...Anladım kuzum seni çok iyi anlıyorum Allah'ım kucaklarımızı boş bırakmasın biraz dinlen kuzum kafan boş olsun stresten uzak dur sonra kendiliğinden olur hiç belli olmaz yada başka merkezde tek denemede olur inşallah herşey gönlünce olsun kuzum
Zor kuzum zor ama pes etmek yok yıkılmak yok canım olana kadar devam maddi manevi durumuz yetene kadarAmin canım hepimizin inşallah o kadar zor ki hepinizin çok iyi bildiği gibi...
Canım hakkında hayırlısı Budur belkide. Ümidini kaybetme. Bir de yumurtalarda hareketlenme olduğu için belki doğal yoldan olur. Tüp bebek tutmayıp aynı ay doğal yoldan olan çok örnek var. Ayrıca gününde yine test yap bence. 10. Gün negatif olup 12. Günde pozitif çıkanlar olmuş.0.1 çıktı maalesef yine olmadı ...
Tekrar yapıcam canım yine de ama ihtimal çok düşük Napalım bizim de sınavımız bu galibaCanım hakkında hayırlısı Budur belkide. Ümidini kaybetme. Bir de yumurtalarda hareketlenme olduğu için belki doğal yoldan olur. Tüp bebek tutmayıp aynı ay doğal yoldan olan çok örnek var. Ayrıca gününde yine test yap bence. 10. Gün negatif olup 12. Günde pozitif çıkanlar olmuş.
Bence gününde tekrar test yap. Daha yeni tutunuyor bebek zaten. Moralini bozma keşke test yapmasaydın ama olan olmuş. İnşallah bebeğin seninledir daha önünde 4 gün var. Hakkında hayırlısı olsun inşallah yüzün güler.Tekrar yapıcam canım yine de ama ihtimal çok düşük Napalım bizim de sınavımız bu galiba
5AA zaten en iyisi. Hay Allah problem ney acaba. Histeroskopi filan yapıldı mıÇözülünce 5aa olmuştu ikisi de hatta ama 6. Gündü .ben sanırım amh düşüklüğüne ek sebepsize doğru da ilerliyorum iki seferdir kimyasal bile olmuyor öncekiler de üçüncü gün ama kaliteydi hoca kalite sorunun yok diyor(
Kuzum iki gün sonra tekrarla testi ; test gününe kadar iki günde bir tekrarla bence. Rabb im gönlünüze göre versin tez zamanda elinizden geleni yapıyorsunuz muradınıza erersiniz inşAllahTekrar yapıcam canım yine de ama ihtimal çok düşük Napalım bizim de sınavımız bu galiba
Yaa canım çok üzüldüm ama pes etme devam et canım olur allahin izniyle. Bizim amh dan dolayı çok arada vermememiz lazim en kısa zamanda tekrar dene canım Allah'tan umut kesilmez0.1 çıktı maalesef yine olmadı ...
Valla hoca şahane ama yoğun evet bekleniyor. Bekleme şansınız yoksa yapacak birşey yok tabii ama beklememe değecek kadar bilgili özverili ve vicdanlı bir doktor. Bende tavsiye ederim.kızlar merhaba, hulusi hocayı tavsiye eden bir arkadaşım oldu ama şu an araştırma aşamasındayım devlete gidiyorum ama öğrenmek istediğim hoca yoğun diye duydum acaba çok bekleniyormu saatler boyunca ..
Emekleriniz zayi olmasın tez zamanda güzel haberler almanızı diliyorum inşallah bende alırım güzel bir haber yakın zamanda.