Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Bence en yakın zamanda git. Çünkü hemen tüp bebeğe baslamiyor hoca çok araştırıyor o yüzden ne kadar erken gidersen o kadar iyi. Ben aylardır bekliyorum başlamadı daha herşeyden emin olmadan asla baslamiyor. Buda Hulusi hocayı diğer doktorlardan ayıran en iyi özelliği. Bide aşırı pozitif senide pozitif görmezse kiziyor. Yani bende yorumlara bakarak gittim Hulusi hocaya ama okadar mükemmel ki hoca gidince ilk görüşmede anlarsın zaten.

Ayy umarım çok uzun zaman bekletmez. Ben ağustosta adetimle yaptırırım diye düşünüyorum. Hayırlısı artık hoca ne derse. Hemen randevu almakta fayda var o zaman. Teşekkür ederim canım

Ayy umarım çok uzun zaman bekletmez. Ben ağustosta adetimle yaptırırım diye düşünüyorum. Hayırlısı artık hoca ne derse. Hemen randevu almakta fayda var o zaman. Teşekkür ederim canım
Bende bı kaç sorun olduğu için bu kadar uzun sürdü canım. Belki seni hemen başlatır tedaviye. Senin durumuna göre karar veriyor.

canım hemen al randevunu çünkü kimbilir ne zamana vericekler

Hayırlısı olsun canım. Sen elindeki tüm testleri götür testi tekrarlatma meraklısı değil hoca eksik gördüğü varsa ister tetkikleri. Arkadaşlara katılıyorum bence de biran önce gitmende fayda var. Standart tedavisi yok hocanın; kişiye göre tedavi uyguluyor . Yani ne zaman başlayacağı tamamiyle senin durumuna bağlı. Sakın acele etme dümeni hocaya bırak o zaten hasta açısından en iyi ne olacaksa maddi manevi ona göre karar veriyor . Çok bekleyeceksin psikolojini buna hazırla ama İnan sonunda boşa beklemediğini anlayacaksın. Hoca için vakit nakit, işkolik. Seri seri alır herkesi ama başından savmaz, senin aklında birşey varsa mutlaka sor içinde kalmasın. İstediğin kadar uzat kendini kısa kesmeye mecbur hissetme çok bekleyince insan öyle bir psikolojiye giriyor çünkü; şayet soru şeklin ukalaca ya da soruların çok yersiz değilse bıkmadan usanmadan sen ikna olana kadar anlatır. Aklının da rahat olması lazım bu süreçte o yüzden çekinme RABB im tüm isteyenlere hayırlısıyla kucaklarında yavrularını görebilmeyi nasip eylesin, evlat acısıyla ve evlatsızlıkla sınamasın

Canım hakikaten sen ne yaptın ben aşamadasın şuan?
Ben adetin 2. Günü gittiğimde sadece solda 2 yumurta gördü sağda hiç görmedi. Sonra dediki senin durumundaki bı kaç hastada luteal faz uyarımı diye bişey denemiş onu uygulayalim dedi. O tedavide şöyle imiş hani adetle birlikte ignelere baslaniyorya benimkinide yumurta çatlama döneminden sonra iğne kullandirip geriden gelen yumurtaları takip Edip onları toplamak mis. Hatta Instagram hesabında paylaşmış hoca bu uygulamayı yaptığı kisinin hamile olduğunu paylasmis. Bakalım çatlama gununu hesapladı bı gel bakalım dedi ondan sonra karar verelim dedi

Aaa çok ilginç ama hocanın yöntemi var merak etme surat asmak yok ; geç ve güç oluyor bizimkiler o yüzden koy etli oluyor . Olacak inşAllah

Aminnnn canım Amin. Rabbim dileyen herkese inşallah sağlıkla nasip etsin.
Hoca için söyledikleriniz benim önceki tedavilerimde hiç görmediğim şeyler. Novartta koştura koştura muayene oluyordu sorulara zoraki cevaplar veriliyordu. Ayak üstü bişeyler sorabiliyordun. Yinede bir bildikleri vardır diye umutla gidiyordum. Ama artık değiştirmek gerekiyor diye düşündük. Umarım bu sefer hayırlısıyla sonuçlanır. Sadece beklemek düşündürsede sonuç hayırlı olacaksa ona da razıyım. Rabbim hepimizin tedavilerini hayırlı eylesin inşallah.

İnşallah hakkında hayırlısı olur canım. Güzel sonuçlar alırsın.

Kızlar aranızda gonapeptyl iğne kullanan oldu mu. Bana 1 tane göbekten vurunmam için verdi doktor ama ne işe yarıyor hiç anlamadım. Soramadım da

Kızlar aranızda gonapeptyl iğne kullanan oldu mu. Bana 1 tane göbekten vurunmam için verdi doktor ama ne işe yarıyor hiç anlamadım. Soramadım da
Bana vermedi öyle birşey canım aklında kalmasın bir dahaki gittiğinde deniz hemşireye sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…