Bence en yakın zamanda git. Çünkü hemen tüp bebeğe baslamiyor hoca çok araştırıyor o yüzden ne kadar erken gidersen o kadar iyi. Ben aylardır bekliyorum başlamadı daha herşeyden emin olmadan asla baslamiyor. Buda Hulusi hocayı diğer doktorlardan ayıran en iyi özelliği. Bide aşırı pozitifArkadaşlar benim cuma günü son tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı. Artık novaarta gitmiycem. Bir de Hulusi hoca ile denemek istiyorum. Sizce ne zaman gitmeliyim. Yani bu hafta çok mu erken olur sizce. Hani ön hazırlık falan yapıyor diyorsunuz ya. Ne zaman daha mantıklı olur. Hocanın bu noktadaki görüşünü bilen var mı acaba.
Ayy umarım çok uzun zaman bekletmez. Ben ağustosta adetimle yaptırırım diye düşünüyorum. Hayırlısı artık hoca ne derse. Hemen randevu almakta fayda var o zaman. Teşekkür ederim canımBence en yakın zamanda git. Çünkü hemen tüp bebeğe baslamiyor hoca çok araştırıyor o yüzden ne kadar erken gidersen o kadar iyi. Ben aylardır bekliyorum başlamadı daha herşeyden emin olmadan asla baslamiyor. Buda Hulusi hocayı diğer doktorlardan ayıran en iyi özelliği. Bide aşırı pozitifsenide pozitif görmezse kiziyor. Yani bende yorumlara bakarak gittim Hulusi hocaya ama okadar mükemmel ki hoca gidince ilk görüşmede anlarsın zaten.
Bende bı kaç sorun olduğu için bu kadar uzun sürdü canım. Belki seni hemen başlatır tedaviye. Senin durumuna göre karar veriyor.Ayy umarım çok uzun zaman bekletmez. Ben ağustosta adetimle yaptırırım diye düşünüyorum. Hayırlısı artık hoca ne derse. Hemen randevu almakta fayda var o zaman. Teşekkür ederim canım
canım hemen al randevunu çünkü kimbilir ne zamana vericeklerArkadaşlar benim cuma günü son tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı. Artık novaarta gitmiycem. Bir de Hulusi hoca ile denemek istiyorum. Sizce ne zaman gitmeliyim. Yani bu hafta çok mu erken olur sizce. Hani ön hazırlık falan yapıyor diyorsunuz ya. Ne zaman daha mantıklı olur. Hocanın bu noktadaki görüşünü bilen var mı acaba.
Arıyorum inşallah çok fazla bekletmezlercanım hemen al randevunu çünkü kimbilir ne zamana vericekler
Umarım bir sorun olmazda hemen başlar canımBende bı kaç sorun olduğu için bu kadar uzun sürdü canım. Belki seni hemen başlatır tedaviye. Senin durumuna göre karar veriyor.
Hayırlısı olsun canım. Sen elindeki tüm testleri götür testi tekrarlatma meraklısı değil hoca eksik gördüğü varsa ister tetkikleri. Arkadaşlara katılıyorum bence de biran önce gitmende fayda var. Standart tedavisi yok hocanın; kişiye göre tedavi uyguluyor . Yani ne zaman başlayacağı tamamiyle senin durumuna bağlı. Sakın acele etme dümeni hocaya bırak o zaten hasta açısından en iyi ne olacaksa maddi manevi ona göre karar veriyor . Çok bekleyeceksin psikolojini buna hazırla ama İnan sonunda boşa beklemediğini anlayacaksın. Hoca için vakit nakit, işkolik. Seri seri alır herkesi ama başından savmaz, senin aklında birşey varsa mutlaka sor içinde kalmasın. İstediğin kadar uzat kendini kısa kesmeye mecbur hissetme çok bekleyince insan öyle bir psikolojiye giriyor çünkü; şayet soru şeklin ukalaca ya da soruların çok yersiz değilse bıkmadan usanmadan sen ikna olana kadar anlatır. Aklının da rahat olması lazım bu süreçte o yüzden çekinmeArkadaşlar benim cuma günü son tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı. Artık novaarta gitmiycem. Bir de Hulusi hoca ile denemek istiyorum. Sizce ne zaman gitmeliyim. Yani bu hafta çok mu erken olur sizce. Hani ön hazırlık falan yapıyor diyorsunuz ya. Ne zaman daha mantıklı olur. Hocanın bu noktadaki görüşünü bilen var mı acaba.
Bende bı kaç sorun olduğu için bu kadar uzun sürdü canım. Belki seni hemen başlatır tedaviye. Senin durumuna göre karar veriyor.
Ben adetin 2. Günü gittiğimde sadece solda 2 yumurta gördü sağda hiç görmedi.Canım hakikaten sen ne yaptın ben aşamadasın şuan?
Aaa çok ilginç ama hocanın yöntemi var merak etme surat asmak yok ; geç ve güç oluyor bizimkiler o yüzden koy etli oluyor . Olacak inşAllahBen adetin 2. Günü gittiğimde sadece solda 2 yumurta gördü sağda hiç görmedi.Sonra dediki senin durumundaki bı kaç hastada luteal faz uyarımı diye bişey denemiş onu uygulayalim dedi. O tedavide şöyle imiş hani adetle birlikte ignelere baslaniyorya benimkinide yumurta çatlama döneminden sonra iğne kullandirip geriden gelen yumurtaları takip Edip onları toplamak mis. Hatta Instagram hesabında paylaşmış hoca bu uygulamayı yaptığı kisinin hamile olduğunu paylasmis. Bakalım çatlama gununu hesapladı bı gel bakalım dedi ondan sonra karar verelim dedi
Aminnnn canım Amin. Rabbim dileyen herkese inşallah sağlıkla nasip etsin.Hayırlısı olsun canım. Sen elindeki tüm testleri götür testi tekrarlatma meraklısı değil hoca eksik gördüğü varsa ister tetkikleri. Arkadaşlara katılıyorum bence de biran önce gitmende fayda var. Standart tedavisi yok hocanın; kişiye göre tedavi uyguluyor . Yani ne zaman başlayacağı tamamiyle senin durumuna bağlı. Sakın acele etme dümeni hocaya bırak o zaten hasta açısından en iyi ne olacaksa maddi manevi ona göre karar veriyor . Çok bekleyeceksin psikolojini buna hazırla ama İnan sonunda boşa beklemediğini anlayacaksın. Hoca için vakit nakit, işkolik. Seri seri alır herkesi ama başından savmaz, senin aklında birşey varsa mutlaka sor içinde kalmasın. İstediğin kadar uzat kendini kısa kesmeye mecbur hissetme çok bekleyince insan öyle bir psikolojiye giriyor çünkü; şayet soru şeklin ukalaca ya da soruların çok yersiz değilse bıkmadan usanmadan sen ikna olana kadar anlatır. Aklının da rahat olması lazım bu süreçte o yüzden çekinmeRABB im tüm isteyenlere hayırlısıyla kucaklarında yavrularını görebilmeyi nasip eylesin, evlat acısıyla ve evlatsızlıkla sınamasın
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım. Güzel sonuçlar alırsın.Ben adetin 2. Günü gittiğimde sadece solda 2 yumurta gördü sağda hiç görmedi.Sonra dediki senin durumundaki bı kaç hastada luteal faz uyarımı diye bişey denemiş onu uygulayalim dedi. O tedavide şöyle imiş hani adetle birlikte ignelere baslaniyorya benimkinide yumurta çatlama döneminden sonra iğne kullandirip geriden gelen yumurtaları takip Edip onları toplamak mis. Hatta Instagram hesabında paylaşmış hoca bu uygulamayı yaptığı kisinin hamile olduğunu paylasmis. Bakalım çatlama gununu hesapladı bı gel bakalım dedi ondan sonra karar verelim dedi
İnşallah canımAaa çok ilginç ama hocanın yöntemi var merak etme surat asmak yok ; geç ve güç oluyor bizimkiler o yüzden koy etli oluyor . Olacak inşAllah
Haydi hayırlı olsun amiiin inşAllaaah2 Temmuz Salı gününe randevumu aldım bayanlar. İnşallah bu hayırlısıyla mutlu sonlu olur
Ayyy canım gözün aydın ben de o tarih de heralde transfer olucam çok sevindim inslalaah herşey çok güzel olacak Hulusi hocama güven sen o bitanedir2 Temmuz Salı gününe randevumu aldım bayanlar. İnşallah bu hayırlısıyla mutlu sonlu olur ☺☺
Hayırlı olur inşallah senin için herşey.2 Temmuz Salı gününe randevumu aldım bayanlar. İnşallah bu hayırlısıyla mutlu sonlu olur ☺☺
Bana vermedi öyle birşey canımKızlar aranızda gonapeptyl iğne kullanan oldu mu. Bana 1 tane göbekten vurunmam için verdi doktor ama ne işe yarıyor hiç anlamadım. Soramadım da
Kızlar aranızda gonapeptyl iğne kullanan oldu mu. Bana 1 tane göbekten vurunmam için verdi doktor ama ne işe yarıyor hiç anlamadım. Soramadım da