Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Arkadaşlar merhaba. 5 kez tüp bebek yaptırdım. Ve hepsi olumsuz oldu malesef. İlkini anatoliada diğerlerini novaartta yaptırmıştım. Novaartta mehmet hoca niye tutmuyor anlamıyorum diyor. Sebebini araştırmak için histereskobi yapmıştı bir sıkıntı yok dedi. Yumurta rezervim giderek azalıyor. En son 5 tane toplandı. 2 si gelişti ve transfer edildi. Olmadı. 36 yaşındayım. Aslında artık neden olmuyor bunu araştırmak istiyorum. Ancak nereye hangi hocaya gitmeliyim bilemiyorum. Bana yardımcı olabilirsiniz umarım.
Birde hulusi hocayı duydum iyi olduğunu yazmışsınız çoğunuz. Nasıl bir yol izliyor diye yardımcı olabilirmisiniz. Sanki biraz pahalı bir yer gibi süşündüm. Yanlış anlamadıysam ilk görüşme muayeneler ücretli. 5 olumsuz olunca haliyle belimiz büküldü. Maddi anlamda da nasıl olduğu konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Biraz uzun oldu Kusura bakmayın. O kadar kafam doluki anlatamam.

Merhaba.2017 yılında novaartta 1taze 2 dondurulmuş tüp bebek denemem oldu.1.kimyasal diğer ikisi negatif oldu.ve bu süreçte hiçbir araştırma yapmadan deneme tahtası gibi üst üste yapıldı.sonra Hulusi Hocamla başladık.tüp bebeğe geçmeden önce tüm genetik,pıhtılaşma testlerimi,ofis histeroskopimi,tüplerde sıvı birikmesi var mı tüm kontrolleri yaptıktan sonra tedaviye başladık.ben de amh düşüklüğü var ve ilk tedavide yumurtalarım tedaviye iyi cevap vermedi.sadece bir embriyo transfer edildi.tuttu ama o da kimyasal oldu.bu tedaviden sonra fsh gen polimorfizmi testi yaptirdı ve bu testte ben de sorun çıktı.bi dahaki tedavide yüksek dozajla ilaç tedavisi oldum ve 2 embriyo transfer edildi..ikisi de tuttu.ikiz kızlarım olacaktı ama ne yazıkk ki onları da 24.haftada erken doğumla kaybettim..Hulusi Hocamdan çok memnunum.bu ay yine tedavi oldum ve şu an sonuç bekliyorum.ilk kontrol 300 tl olmuş ama 10 gün sonra 122 tl olarak ödeme yapılıyor.Novaarta göre fiyatı bence gayet uygun.yapılan testler falan da diğer özel merkezlere göre daha iyi.tam emin değilim ama transfer raporlu 6.250 raporsuz 7.250 sanırım.dondurma işlemi 2.106 lira.herhangi bir olumsuzluk olursa para iadesi kolayca yapılıyor.Allah bu yolda uğraşan herkesin yardımcısı olsun.

Canım çok geçmiş olsun. Umarım bu sefer herşey tolunda gider ve bebeğini kucağına sağlıkla alırsın. İyi haberler alırsın inşallah. Bende novaartla ilgili senle aynı düşüncelerdeyim. Ben artık beni tanıdı belki farklı birşeylee yapar diye diye 4 kez orda yaptırdım. Ama olmadı. Bu sefer farklı bir yer olsun istedim ve hulusi hocayı duydum. Ona niyetlendik bakalım.
Bişey daha sormak istiyorum. İlk kez görüşmeye giderken adetli olmak mı gerekiyor. Belki tüp bebekten önce bişeyler isterse diye bu ay görüşmeye gitmek istiyorum da. Randevu almak gerekiyor mu. Nereden alınıyor. Bilgi verebilir misin acaba

Teşekkür ederim..inşaallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.Bence ilk kez görüşmeye giderken adetli olmaya gerek yok.elinizde daha önce yapılan testlerin (mesala varsa rahim filmi gibi) ya da tüp bebek dosyalarının hepsi olsun..Hulusi Hoca anlattıklarınızdan yola çıkarak gerek görürse yapılmayan tüm testleri ister.ama şöyle bir şey de var hemen tedaviye başlamak isterseniz adetin 2.günü yapılan testleri zaman kaybetmeden kolaylıkla yaptırırsınız.fakat tahminimce Hulusi Hoca hemen tedaviye başlamaz.muhakkak önce bazı testler ister sonra adetin 2.günü çağırır.vereceğim numaradan ulaşıp ilk görüşme için randevu alabilirsiniz.0 312 203 03 00 noyu aradıktan sonra 3601-3625 dahili numaralarından direk sekreterlerine ulaşabilirsiniz..kolaylıklar diliyorum..

Yardımın çok teşekkür ediyorum. İnşallah hepimizin tedavileri olumlu sonuçlanır. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Haklısın canım.novarti bende hiç önermiyorum ben gidiyorum Hulusi hoca mukkemmel biri babacan kafa adam yani eğlenceli motivesi çok yüksek biri ilk görüşme ücretsiz ama çok aşırı sıra var önceden arayıp randevu al ilk görüşmen olduğu için bekletirler ama sonra rahat rahat sira numaranı alır girersin ilk görüşme ücretsiz tedaviye başlayınca 300 TL muayne ücreti 6 içinde 122 TL düşüyor hormanlara kan testleri fln bu ücretin içinde 6.250 raporlu 7.200 TL raporsuz kredi kartına taksit imkanı var 6.9 ay arası

6 ay içinde 122 tl

Hulusi hoca da ilk görüşme ücretsiz diye birşey yok o kadar yoğun ki zaten ona fırsatı yok. Özellikle de sormuştum ben tedaviye gitmeden önce çok Eminim sizde öyle olduysa kıymetini bilin bence

Hulusi hoca da ilk görüşme ücretsiz diye birşey yok o kadar yoğun ki zaten ona fırsatı yok. Özellikle de sormuştum ben tedaviye gitmeden önce çok Eminim sizde öyle olduysa kıymetini bilin bence
Kuzum çok net anlayamadım yazdığınıtekrar alayım

L Ladycan tam yazacaktım , misogamist e aynen katılıyorum. Novaart’ta ben aşılama yaptırmıştım . Öncesinde hocaları biliyordum gaziden. Muhakkak uzmanlıklarına diyecek bir şeyim yok ama Hulusi Hocam ile yöntemleri farklı. Bir defa şu en büyük farkı. Hulusi Hocam araştırmadan vücüdu hazırlamadan tedaviye başlamıyor; hatta hastası sabırsızlıkla tedaviye başlamak istese bile başlamıyor. Bana hep 3 faktör önemli benim için sen iyi olacaksın, rahimin iyi olacak , yumurtalarımız iyi olacak dedi. Ve aylar sürsede tüm şartlar olumlu olunca başladı. Buda maddi ve manevi yıpranma olmadan sonuca götürüyor insanı zaten bertaraf ediyor olumsuzlukları, teşhis ediyor. Teşhis olmadan tedaviye başlayanlar bu süreçte bence çok iyi niyetli değiller. En son zam geldi bildiğim kadarıyla ama ona rağmen diğer özel merkezlerden daha uygun.

çok pardon cümlelerim devriktir. İlk görüşme ücretsiz değil size öyle yaptılarsa kıyak yapmışlar diyorum
Yok kuzum on görüşme ücretsiz şuan arkadaşlarım var yeni gittiler konuştular hiçbir para alinmadi takı regl 2 günü yada regl 21 gününe kadar bende de daha yeni alındı sadece kromozom testlerine 1400 TL.verdik 570 benden çok kan istedi onalra verdim sizden on gorusme ücret alindimi

O zaman yeni geçtiler o uygulamaya. Ben Ocak’ta gittim özellikle de telefonda sormuştum ön görüşme ücretsiz mi diye. Hayır demişlerdi nitekim aldılar o zaman ilk muayene 250₺ idi. Sonrasında 10 günde bir 122₺ aldılar.

Hmm kuzum o sistem değişti ben mayisin son haftası gibi değişti artık muayne 300 TL oldu. Sonra 6 ay içinde hep 122 TL oldu ben ilk hastahanelerine gittiğimde orda tedavi olduğumda hep 122 TL verdim ama 30/ TL kadınlar kızıyor yani

300 tl

Aynen canım artık 300 TL vermemek için direndim ama Söke Söke aldılar

Hoca için o kadar güzel şeyler söylüyorsunuz ki tekrar umutlanmaya başladım. 5 olumsuzdan sonra pek umudum kalmamıştı. Hemen randevu alacağım

Söylediklerinize göre gerçekten novaarttan farklı. Novartta muayeneden sonra hemen tedavi başlayabiliriz diyorlar. Hiçbir araştırma yapılmıyor. İnşallah burda herşey çok daha iyi olur. Çok umutlandım. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah

Arkadaşlar benim cuma günü son tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı. Artık novaarta gitmiycem. Bir de Hulusi hoca ile denemek istiyorum. Sizce ne zaman gitmeliyim. Yani bu hafta çok mu erken olur sizce. Hani ön hazırlık falan yapıyor diyorsunuz ya. Ne zaman daha mantıklı olur. Hocanın bu noktadaki görüşünü bilen var mı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…