- 10 Nisan 2015
- 12
- 21
Gonapeptyl ve ovitrelle arkadaşımın dediği gibi çatlatma iğnesi.bana ilk tedavim de yumurta toplamadan önce son iğne olarak ikisini birden vermişti.bu tedavide ise transferden sonrası için vücudu gebeliğe hazırlamak için verdi.Kızlar aranızda gonapeptyl iğne kullanan oldu mu. Bana 1 tane göbekten vurunmam için verdi doktor ama ne işe yarıyor hiç anlamadım. Soramadım da
Evet.işlemi aytaç hoca yapıyor.Kızlar Hulusi hoca 24 yok 1 temmuzda gelicekmiş embriolog da yok Tülay hanım yumurta toplamaya Aytaç hocamı giriyor
Hulusi hoca olsa da toplamayı Aytaç hoca yapıyor zaten canım.Kızlar Hulusi hoca 24 yok 1 temmuzda gelicekmiş embriolog da yok Tülay hanım yumurta toplamaya Aytaç hocamı giriyor
Diyer hastahanede hep hulusi hoca yapardı o işlemi 2 senedir Aytaç hoca yapıyormuş da benim ilk tedavi zorlu geçince insan ister istemez korkuyor bide goremicem ben tam hasta olucam hastahaneye gidicem hoca yokHulusi hoca olsa da toplamayı Aytaç hoca yapıyor zaten canım.
Evet bende Hulusi hoca yapsın isterdim işin açıkçası. Ama iyi olmasa Aytaç hocaya bırakmaz o işi Hulusi hoca vardır bir bildiği boşver. Kötü denk gelmiş gerçekten çok haklısın. Ama vardır bunda da bir hayır diyeceğiz artık napalım. İlk tedavin neden kötü geçmişti ?Diyer hastahanede hep hulusi hoca yapardı o işlemi 2 senedir Aytaç hoca yapıyormuş da benim ilk tedavi zorlu geçince insan ister istemez korkuyor bide goremicem ben tam hasta olucam hastahaneye gidicem hoca yok
Bende öyle diyroum kuzum vardır bir hayır tabi bende Hulusi hoca olsun isterim ama seminerler çıktı bideEvet bende Hulusi hoca yapsın isterdim işin açıkçası. Ama iyi olmasa Aytaç hocaya bırakmaz o işi Hulusi hoca vardır bir bildiği boşver. Kötü denk gelmiş gerçekten çok haklısın. Ama vardır bunda da bir hayır diyeceğiz artık napalım. İlk tedavin neden kötü geçmişti ?
Canım ilaçlar çok ağır geldi kaldiramadim busefer ohsss oldum ilacalri yan etki yaptı gözlerime vurdu gözlerim kanadı 1 ayda anca geçti bira sorunlu oldu bir sıkıntım yok yani amh 6.70 fln sadece kan pıhtılaşma sorunum vardı ilaçlarında 10000 kişide görülen yan etki bende görüldü ondan zor geçti embriom 5 gündü morula transfer edildi ohss olunca suyu atmaya çalıştılar vücuttan su gitmeye başlayınca emrioda eridi gittiEvet bende Hulusi hoca yapsın isterdim işin açıkçası. Ama iyi olmasa Aytaç hocaya bırakmaz o işi Hulusi hoca vardır bir bildiği boşver. Kötü denk gelmiş gerçekten çok haklısın. Ama vardır bunda da bir hayır diyeceğiz artık napalım. İlk tedavin neden kötü geçmişti ?
Ağır ohss olmuşsun hemde ben orta şiddette oldum Ona bile ölüyorum sandım. Çok geçmiş olsun inşAllah bu sefer kolay olur tedavin. Çok canını sıkacaksa bu durum bir dahaki ay başla canım negatif başlama süreceCanım
Canım ilaçlar çok ağır geldi kaldiramadim busefer ohsss oldum ilacalri yan etki yaptı gözlerime vurdu gözlerim kanadı 1 ayda anca geçti bira sorunlu oldu bir sıkıntım yok yani amh 6.70 fln sadece kan pıhtılaşma sorunum vardı ilaçlarında 10000 kişide görülen yan etki bende görüldü ondan zor geçti embriom 5 gündü morula transfer edildi ohss olunca suyu atmaya çalıştılar vücuttan su gitmeye başlayınca emrioda eridi gitti
İnşallah herşey busefer yolunda gider cnm ben çok ağır geçirdim ölmek uzereydim gözlerimi kaybediyordum Hulusi hocam bile çok üzülmüştü resmn ama artık yaş şimdi 23 olunca kaldırabilecek durumdayım diye düşünüyorum cnmAğır ohss olmuşsun hemde ben orta şiddette oldum Ona bile ölüyorum sandım. Çok geçmiş olsun inşAllah bu sefer kolay olur tedavin. Çok canını sıkacaksa bu durum bir dahaki ay başla canım negatif başlama sürece
Ayyy maŞAllah daha küçükmüş yaşın bir ay daha bekle istersen tedavinin başında Hulusi Hoca olsun.İnşallah herşey busefer yolunda gider cnm ben çok ağır geçirdim ölmek uzereydim gözlerimi kaybediyordum Hulusi hocam bile çok üzülmüştü resmn ama artık yaş şimdi 23 olunca kaldırabilecek durumdayım diye düşünüyorum cnm
Kuzum cuma yada cmrtesi Hulusi hocayla görüşmeye gidicem konuşmam lazgim ama deniz hanımla konuştum transferde burda olacakmış hem bir kaç birşey konuşacağım ona göre net bir yol cizeriz insallaha ben şimdi lucrine başladım bugün 5 gün daha 6 gün daha vurucamAyyy maŞAllah daha küçükmüş yaşın bir ay daha bekle istersen tedavinin başında Hulusi Hoca olsun.
İyi o zaman canım hoca dozaja karar verir tepkiye göre gene iletişim halinde olurlarKuzum cuma yada cmrtesi Hulusi hocayla görüşmeye gidicem konuşmam lazgim ama deniz hanımla konuştum transferde burda olacakmış hem bir kaç birşey konuşacağım ona göre net bir yol cizeriz insallaha ben şimdi lucrine başladım bugün 5 gün daha 6 gün daha vurucam
İnşallah canım çok saol. Tabiki haberdar ederimHaydi hayırlı olsun amiiin inşAllaaahHaberdar et bizi gelişmelerden
Beni bugün yumurtan çatlama zamanında ne durumda gel bı bakalım diye çağırdı sonra sol taraftan yumurtlamissin dedi. Sonra bu iğneyi verdi. Eğer bu çatlatma iğnesi ise şimdi neden verdi anlamadim. Çünkü çatlamış ki demek ki bana yumurtlamissin dedi.bilemedimSenin çatlatma zamanın mı geldi? Gonapeptyl ; ovitrelle bin eşleniğiymiş.
Aa oylemi vücudu gebeligemi hazırlıyormus. Demekki bende gebe kalma ihtimalini gördü o yüzden verdi.Gonapeptyl ve ovitrelle arkadaşımın dediği gibi çatlatma iğnesi.bana ilk tedavim de yumurta toplamadan önce son iğne olarak ikisini birden vermişti.bu tedavide ise transferden sonrası için vücudu gebeliğe hazırlamak için verdi.
17 mm üzerinde 3 ten fazla yumurta varsa yumurtaların son olgunluğa ulaşarak çatlaması içinmiş aslında çatlatma iğneleri canımBeni bugün yumurtan çatlama zamanında ne durumda gel bı bakalım diye çağırdı sonra sol taraftan yumurtlamissin dedi. Sonra bu iğneyi verdi. Eğer bu çatlatma iğnesi ise şimdi neden verdi anlamadim. Çünkü çatlamış ki demek ki bana yumurtlamissin dedi.bilemedim
İlk görüşmede adetli olmana gerek yok canım ama şimdiden arayıp randevu al derim.Herkese merhaba bende Hulusi hocada tedaviye baslamak istiyorum eğer olursa 7. Olacak. Daha once 3 kere kurtaj oldum adet duaensızlıgımde var ilk gorusmeye adetlı iken mı gitmem gerekir yoksa gorusmek ıcın adet beklemeden gıtsemmı n