- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
Çok haklısın canım ama 1 ay kaldı gibi düşün başlayınca da devamı geliyor inşAllah gerek kalmaz gerçiSabırsızlanıyorum bı an önce başlamak istiyorum 7 yıllık hasret var sonuçtatabi hayırlısı ile olsun herşey
Sen naptın canım iyi gidiyordur umarım hamilelik
Canım bayram tatili girecek ya takip Aksar diye başlatmamış olabilir bence@Adanagelini canım negatif olmuş üzüldüm inşallah yenitedavin olumlu olur. Hakkında hayırlısı olsun.
Evet bende son gittiğimde 300 ödedim. Her gidişimde mi 300 verecem onu anlayamadım.
D Dilos06 canım banada gonamax esimede promenk verdi tüp bebeğe kadar kullanacakmişiz
Benim bu ayki degerlerim çok iyiydi FSH 7 ye düşmüş tü diğer değerlerinde çok iyi kendin dene dedi yine baslatmadiaslında ben kendiliğinden olabileceğini hiç düşünmüyorum Allah bilir ama hiç umudum yok. O yüzden bı an önce tedaviye başlamasını çok istiyorum ama baslamiyo
Olabilir canım. Neyse geç olsun güç olmasın napayım artık bekleyecemCanım bayram tatili girecek ya takip Aksar diye başlatmamış olabilir bence
Hoca en mantıklı kararı veriyordur canım inşallah hepimiz başkentin bebişlerine ilave olacağız inanıyorumOlabilir canım. Neyse geç olsun güç olmasın napayım artık bekleyecem
AmiiiiiiiinHoca en mantıklı kararı veriyordur canım inşallah hepimiz başkentin bebişlerine ilave olacağız inanıyorum
Ayy inşallah inşallahHoca en mantıklı kararı veriyordur canım inşallah hepimiz başkentin bebişlerine ilave olacağız inanıyorum
Ayyyy maşAllah kuzum benimki de öyleydi keseyi görene kadar neredeyse test istemişti hoca , gözünüz aydın RABB im hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin, kucağınızda göstersin inşAllah darısı isteyen tüm arkadaşların başına olsunkızlar benim beta-hcg lerim az başladı ama düzenli yükseldi çok şükür gördük keseyihaber vermek istedim ümidinizi kesmeyin sevgiler
amin canım inşallah böyle güzel sağlıklı devam ederAyyyy maşAllah kuzum benimki de öyleydi keseyi görene kadar neredeyse test istemişti hoca , gözünüz aydın RABB im hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin, kucağınızda göstersin inşAllah darısı isteyen tüm arkadaşların başına olsun
Ahh bilmez miyim bende yaşadım ömrümden ömür gittiamin canım inşallah böyle güzel sağlıklı devam eder2 günde bir kan verdim aynen böyle bir stres yok şuna bile sevinemedim inanırmısın sürekli kafamda deli sorular ne zormuş Allahım isteyen herkese nasip etsin
Ne güzel canım. İnşallah sonuna kadar güzel gider hersey. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahkızlar benim beta-hcg lerim az başladı ama düzenli yükseldi çok şükür gördük keseyihaber vermek istedim ümidinizi kesmeyin sevgiler
amin canım darısı sana olsun inşallah ve tüm isteyenlere bekleyenlereBenim de temmuzda transferçok mutlu oldum cnm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ne guzell canım gözünüz aydın darısı bizekızlar çok şükür Allah’ıma bebeğimi gördüm birkaç saniyede olsa kalp atışını duydum çok şükürnolur umudunuzu kaybetmeyin inanın güvenin önce Allah’a sonra Hulusi hocaya
amin canım inşallahNe guzell canım gözünüz aydın darısı bize
Hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşAllahamin canım inşallahdualarım tüm isteyenlere sevgiler
amin canım inşallah hepimizinHadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşAllah