Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Sabırsızlanıyorum bı an önce başlamak istiyorum 7 yıllık hasret var sonuçta tabi hayırlısı ile olsun herşey
Sen naptın canım iyi gidiyordur umarım hamilelik
Çok haklısın canım ama 1 ay kaldı gibi düşün başlayınca da devamı geliyor inşAllah gerek kalmaz gerçi Çok şükür canım bir sıkıntım yok içerdekinden haberim yok aklım onda o da halinden memnundur inşAllah

Canım bayram tatili girecek ya takip Aksar diye başlatmamış olabilir bence

kızlar benim beta-hcg lerim az başladı ama düzenli yükseldi çok şükür gördük keseyi haber vermek istedim ümidinizi kesmeyin sevgiler
Ayyyy maşAllah kuzum benimki de öyleydi keseyi görene kadar neredeyse test istemişti hoca , gözünüz aydın RABB im hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin, kucağınızda göstersin inşAllah darısı isteyen tüm arkadaşların başına olsun

amin canım inşallah böyle güzel sağlıklı devam eder 2 günde bir kan verdim aynen böyle bir stres yok şuna bile sevinemedim inanırmısın sürekli kafamda deli sorular ne zormuş Allahım isteyen herkese nasip etsin

Ahh bilmez miyim bende yaşadım ömrümden ömür gitti olsun sonu güzel olunca unutuluyor amiiiin RABB im hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin isteyen herkese tez vakitte nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…