Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Teşekkürler cevabınız ıcın. Birde cumartesi gunu on gorusme ıcın randevu verirlermı acaba
Verirler mutlaka cmrtsi günü git ön görüşme olacağı için ister istemez bekliceksin cnm adetli ol ya da olma elinde olan testleri götür hoca 24 gidicek 1 temmuzda gelicek duruma göre hoca seni degerlendirir kromozom testinde yoksa mutlaka sizden o testi isteyecek o sonuçlara göre bir yol cizecek size

Teşekkürler cevabınız ıcın. Birde cumartesi gunu on gorusme ıcın randevu verirlermı acaba
Ben muayeneyi beklerken kulak misafiri olduğum kadarıyla sekreterler Cumartesi yarım gün olduğu için ön görüşme için veremiyoruz demişlerdi . Ama birebir öyle bir şeye şahit olmadım belki yanlış da anlamış olabilirim. Hemen de arayıp bir sorun siz isterseniz. Şimdiden hayırlı olsun inşAllah bu sefer sonuç olumlu olur

Ama doktor kendisi anlattı 2 buçuk yıldır 2 yumurta için ugrastigim hastalarim var dedi. Pes etmeden 2 buçuk yıl uğraşmış hoca. Mükemmel yaa her gittiğimde hayran kalıyorum. Hoca öğlen arası bile vermiyor. O kadar aşık işine

Öyle canım yaa canım hocam inşAllah senden de güzel haber alacağız hiç üzülme bunda da vardır bir hayr

Merhaba kızlar bende Hulusi hocada başlıcam tüp bebeğe inşallah 2 kez aşılama oldum tutmadı tüpte umudum var inşallah bende pko var eşimdede morfoloji sorunu inanıyorum Hulusi hocanın yanından mutlu ayrılacam çok güveniyorum doktoruma Rabbim isteyen herkese Evlat nasip etsin tez zamanda inşallah

Cuma günü toplama oldu 13 yumurta 9 döllenmiş gayet iyiymiş embriolar benimkiler dondurulucak bir ay sonra transfer olucak içerde 11.12 tane daha kaldı onalr küçükmuş ilaçlarla aticam o kalanlari da

İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun

Hayırlı olsun tedaviniz olumlu sonuçlanır muradınıza erersiniz inşAllah

Cuma günü toplama oldu 13 yumurta 9 döllenmiş gayet iyiymiş embriolar benimkiler dondurulucak bir ay sonra transfer olucak içerde 11.12 tane daha kaldı onalr küçükmuş ilaçlarla aticam o kalanlari da

MaşAllah MaşAllah çok iyi rakam kaç günlük dondurulacak embriyolar ? Donmuş olması daha iyi oluyor bence bünye toplanmış oluyor ben opudan sonra çok zorlandım. Onda da bir hayr vardır gerçi.

MaşAllah MaşAllah çok iyi rakam kaç günlük dondurulacak embriyolar ? Donmuş olması daha iyi oluyor bence bünye toplanmış oluyor ben opudan sonra çok zorlandım. Onda da bir hayr vardır gerçi.
Ben opudan sonra ohsss oldum daha heryerim su topladı serumlarla atmaya çalışıyorum emriolari bakicaklar 5 güne giderse dondurulcakmiş ama gider diyorlar kaliteliymis öyle yani cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…