Arkadaşlar merhaba. 5 kez tüp bebek yaptırdım. Ve hepsi olumsuz oldu malesef. İlkini anatoliada diğerlerini novaartta yaptırmıştım. Novaartta mehmet hoca niye tutmuyor anlamıyorum diyor. Sebebini araştırmak için histereskobi yapmıştı bir sıkıntı yok dedi. Yumurta rezervim giderek azalıyor. En son 5 tane toplandı. 2 si gelişti ve transfer edildi. Olmadı. 36 yaşındayım. Aslında artık neden olmuyor bunu araştırmak istiyorum. Ancak nereye hangi hocaya gitmeliyim bilemiyorum. Bana yardımcı olabilirsiniz umarım.
Birde hulusi hocayı duydum iyi olduğunu yazmışsınız çoğunuz. Nasıl bir yol izliyor diye yardımcı olabilirmisiniz. Sanki biraz pahalı bir yer gibi süşündüm. Yanlış anlamadıysam ilk görüşme muayeneler ücretli. 5 olumsuz olunca haliyle belimiz büküldü. Maddi anlamda da nasıl olduğu konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Biraz uzun oldu Kusura bakmayın. O kadar kafam doluki anlatamam.
Birde hulusi hocayı duydum iyi olduğunu yazmışsınız çoğunuz. Nasıl bir yol izliyor diye yardımcı olabilirmisiniz. Sanki biraz pahalı bir yer gibi süşündüm. Yanlış anlamadıysam ilk görüşme muayeneler ücretli. 5 olumsuz olunca haliyle belimiz büküldü. Maddi anlamda da nasıl olduğu konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Biraz uzun oldu Kusura bakmayın. O kadar kafam doluki anlatamam.