- 26 Ocak 2016
- 6
- 11
- 39
Allah kucağına almayı nasip etsin canım çok tsk ederim umut oldun banaMerhaba, benim de sorunum yumurta rezervi azlığıydı. Hulusi hocayla ilk tedavimde gebe kaldım çok şükür şu an 20 haftalık gebeyim. ben çok memnun kaldım hulusi hocadan. biraz yoğun bir doktor o yüzden sıra beklemeyi göze almak gerekiyor. ama hoca insana güven veriyor. ben gittikten 2 ay sonra tedaviye başladık. 3 yumurta toplandı 2si transfer edildi biri tuttu çok şükür.
Her merkez herkese hitap etmeyebiliyor. ilk görüşmeye gidip mutlaka kendiniz değerlendirmelisiniz.
Benim ilk tedavimdi ve rapor çıkarttık. transfer işlemi 3000lira tuttu. eczaneye 1050 lira verdik. tabi muayene ücretleri ve hocanın verdiği bazı takviyeler hariç.
Yardımcı olabileceğim başka bir konu olursa seve seve. umarım herkesin tedavisi başarıyla sonuçlanır, herkes sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına alır.
Canım nasıl bir tedavi uyguladı sanaMerhaba, benim de sorunum yumurta rezervi azlığıydı. Hulusi hocayla ilk tedavimde gebe kaldım çok şükür şu an 20 haftalık gebeyim. ben çok memnun kaldım hulusi hocadan. biraz yoğun bir doktor o yüzden sıra beklemeyi göze almak gerekiyor. ama hoca insana güven veriyor. ben gittikten 2 ay sonra tedaviye başladık. 3 yumurta toplandı 2si transfer edildi biri tuttu çok şükür.
Her merkez herkese hitap etmeyebiliyor. ilk görüşmeye gidip mutlaka kendiniz değerlendirmelisiniz.
Benim ilk tedavimdi ve rapor çıkarttık. transfer işlemi 3000lira tuttu. eczaneye 1050 lira verdik. tabi muayene ücretleri ve hocanın verdiği bazı takviyeler hariç.
Yardımcı olabileceğim başka bir konu olursa seve seve. umarım herkesin tedavisi başarıyla sonuçlanır, herkes sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına alır.
Allah razı olsun canım cevabın için aynı ilaçları banada verdi onumuz ay basliycaz bu ay basliycaktik sonuçlar iyiydi ama bu sefer kist çıktı o yüzden onumuz ay başlayalım dedi benim biri negatif olmuştu ama Dr bana yeterki kaliteli yumurta olsun dedi elimde alternatifler var dedi çok ilgili bir drB BEYBISIM ilk gittiğimde fsh yüksek amh düşüktü. Ben 30 yaşındayım. Hoca bana yaşımın avantajım olduğunu söylemişti. Fsh-estradiol sonuçlarımın kendiliğinden normale dönmesini bekleyeceğimizi söyledi. O sırada coenzim q10, dhea biesteron ve melatonin kullanmamı söyledi. (Ancak bunlar bana verdiği takviyeler belki sizlere farklı takviyeler başlayabilir doktora danışmadan almayın kesinlikle). Bir sonraki ay fshım ve estradiol sonucum iyi geldi çok şükür. O ay tüp bebeğe başlamadık bir sonraki ay da sonuçlarım iyi gelince tüp bebek için tedaviye başladık. Tüp bebek ilaçlarını ve dozlarını da sanırım duruma göre veriyor. Bana kısa protokol uygulanmış. Adetin 2. Günü başladık İlaçlara. Her gün iki iğnem vardı. Hemen her gün de yumurta takibine gittim. Yumurtalar hızlı büyüyünce bir iğne daha eklendi. Sonra yumurta toplama işlemi ve sonra transfer oldum. 3 yumurtadan 2si transfer edildi biri tuttu. Dondurulmuşum yok benim.
Bir ayrıntı daha var benim eşim de kaan aydosa gitmişti. Spermiyogramda sorun yoktu ama Dna hasarı tahlili beklenenin üstünde olunca o da tedavi aldı. Ayrıca ben tüp bebek ilaçlarına başladığımda kaan aydos eşime de sperm örneği verdiği güne kadar kullanacağı ilaçlar verdi. İkimiz de ilaç kullandık bu süreçte yani.
Bu esnada ben de moralimi yüksek tutmaya çalıştım. İlaç kullanırken herhangi bir bitkisel ürün/kür kullanmadım. Her gün kendinize iğne yapmak zor ancak bu konuya çok takılmayın. Keseyi görüp kalp atışını duyana kadar da hep temkinliydim. Hamile havasına girmedim.
Uzun yazdım umarım yardımcı olmuşumdur. Rabbim herkese hayırlısından hamile kalıp kucaklarına bebeklerini almayı nasip etsin inşallah.
Mrb bende hulisi hoca ya geçen aydan itibaren başladım önce historoskopi yapacak sorum şu ki rahimin içine çizgiler atıp bebeğin tutunmasini kolaylaştırıyor mus acaba size böle tedavi uyguladı muAllah razı olsun canım cevabın için aynı ilaçları banada verdi onumuz ay basliycaz bu ay basliycaktik sonuçlar iyiydi ama bu sefer kist çıktı o yüzden onumuz ay başlayalım dedi benim biri negatif olmuştu ama Dr bana yeterki kaliteli yumurta olsun dedi elimde alternatifler var dedi çok ilgili bir dr
Evet canim Hulusi hocaya güven inşallah bende transfer oldum 4. GunumMrb bende hulisi hoca ya geçen aydan itibaren başladım önce historoskopi yapacak sorum şu ki rahimin içine çizgiler atıp bebeğin tutunmasini kolaylaştırıyor mus acaba size böle tedavi uyguladı mu
tüp bebek mi yaptırdın canım muayene ücreti ne kadar?Evet canim Hulusi hocaya güven inşallah bende transfer oldum 4. Gunum
Evet canım muayene 122 ydtüp bebek mi yaptırdın canım muayene ücreti ne kadar?
Tüp bebek kaça yaptırdınız peki bide yumurtalar toplandıktan sonra kaçıncı günü transfer edildi sizeEvet canım muayene 122 yd
on gün mü geçerli oluyor kontrollere falan giderken deEvet canım muayene 122 yd
Hainlik olsun ins sağlıklı şekilde. Alırsın kucağına siz kaça yaptırdınız tüp bebeği bide kaçıncı günü transferiniz gerçekleşti ilk denemede mi tuttu kusura bakmayın biraz uzun sordum ama cvp sevinirim ❤Kızlar ben de başkent hastanesinde göğşen hocaya tüp bebek yaptırdım... allahıma binlerce şükür pozitifi gördüm darısı isteyen herkese inşallah Allahım tüm zorluklarımızı kolaylığa çevirsin yavrularımızı bize nasip etsin...
Hulusi hocayı da tanıyorum, merkezi de çok iyi biliyorum.. kesinlikle göğşen hocayı tavsiye ediyorum.. sorularınız varsa cevaplarım
Hayirli olsun ins sağlıklı şekilde. Alırsın kucağına siz kaça yaptırdınız tüp bebeği bide kaçıncı günü transferiniz gerçekleşti ilk denemede mi tuttu kusura bakmayın biraz uzun sordum ama cvp verirseniz sevinirim ❤
Kelimeler yanlış olmuş aşağıda yazdımHainlik olsun ins sağlıklı şekilde. Alırsın kucağına siz kaça yaptırdınız tüp bebeği bide kaçıncı günü transferiniz gerçekleşti ilk denemede mi tuttu kusura bakmayın biraz uzun sordum ama cvp sevinirim ❤
Doların yükselmesiyle merkeze zam geldi, bu aydan itibaren 4.400 tl'ye yapıyorlar tüp bebeği. Bir de üzerine ilaçlar ekleniyor tabiki.. 3. Gün embriyosu iki tane transfer edildi, çok şükür ilk denemede tuttuHainlik olsun ins sağlıklı şekilde. Alırsın kucağına siz kaça yaptırdınız tüp bebeği bide kaçıncı günü transferiniz gerçekleşti ilk denemede mi tuttu kusura bakmayın biraz uzun sordum ama cvp sevinirim ❤