10 gün geçerli oluyor, ben 11.gün gittiğimde süreniz bitmiş diyip para aldılar.. zaten sekreteryanın orda duvarda yazı asılı muayene süresi 10 gündür diye..on gün mü geçerli oluyor kontrollere falan giderken de
allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin bebeğine... orda embriyo taşıma yapılıyor mu farklı kliniktenKızlar ben de başkent hastanesinde göğşen hocaya tüp bebek yaptırdım... allahıma binlerce şükür pozitifi gördüm darısı isteyen herkese inşallah Allahım tüm zorluklarımızı kolaylığa çevirsin yavrularımızı bize nasip etsin...
Hulusi hocayı da tanıyorum, merkezi de çok iyi biliyorum.. kesinlikle göğşen hocayı tavsiye ediyorum.. sorularınız varsa cevaplarım
amin canım hepimizinkine inşallah... o konuda bilgim yok ama arayıp bilgi alabilirsin.. 03122324400 numarasından bir ara görüş istersen.. senin embriyolar nerede? memnun kalmadın mı eski merkezinden?allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin bebeğine... orda embriyo taşıma yapılıyor mu farklı klinikten
PCOS var bende canım, yumurtalıklarım yavaş çalışıyor yani.. ama tedaviyle çok şükür 12 tane yumurtam oldu tüp bebek için ..jeliboni canim senin sorun neydi?
Canım yumurta rezerv azlığı benimki evet canım transferin 5. Günü 3. Gün embriyosuPCOS var bende canım, yumurtalıklarım yavaş çalışıyor yani.. ama tedaviyle çok şükür 12 tane yumurtam oldu tüp bebek için ..
seninki neydi? transferini yaptırdın herhalde değil mi? kaçıncı gün embriyosu kondu, teste kaç gün kaldı? :)
ben transferden sonra sadece iki gün evdeydim, iş yapmadım ama oturdum kitap okudum uzandım derken miskinlik yaptım, 7/24 yatar pozisyonda değildim yani.. ordaki doktorların önerisiyle her gün bir tane ananas yedim, sağlıklı beslendim hep..Canım yumurta rezerv azlığı benimki evet canım transferin 5. Günü 3. Gün embriyosu
Canım sen transferden sonra birşeyler hissettim mı belirtiniz var mıydı? Birde sürekli yattin mi
İki tane kondu canım biri 10 hücreli biri 8 hücreli.. sana neden tek koydular? kaç yaşındasın? kaçıncı denemen?jeliboni canin birde bana tek embriyo koydu acaba tek embriyoyla hamile kalan var mi
Canım benim bir tane kaldı 3 tane toplandı 8 hücreli bundan önce 2 tane kondu 8 ve 10 hücreli tutmadı 2 .denemem buİki tane kondu canım biri 10 hücreli biri 8 hücreli.. sana neden tek koydular? kaç yaşındasın? kaçıncı denemen?
Canım benim bir tane kaldı 3 tane toplandı 8 hücreli bundan önce 2 tane kondu 8 ve 10 hücreli tutmadı 2 .denemem bu
Ayy inşallah bende belirti yok goguslerimin dışında oda ilaçlardan herhalde
Pazar günü yaptiracam canım amin inşallah duani eksik etmeinşallah bu defa tutar canım, pazartesi mi yaptırcaksın kan testini? inşallah pozitif haberlerini bekliyorumm.. 5. gün daha belrti olmaması normal, zaten dediğin gibi ilaçlardan göğüsler şişiyor bir tek
dualarım seninle canım inşallah pozitif haberini ver bize de :)Pazar günü yaptiracam canım amin inşallah duani eksik etme
Çok teşekkür ederimdualarım seninle canım inşallah pozitif haberini ver bize de :)
Yumurta ne kadar çok olursa tutma oranı yüksek mi oluyoPCOS var bende canım, yumurtalıklarım yavaş çalışıyor yani.. ama tedaviyle çok şükür 12 tane yumurtam oldu tüp bebek için ..
seninki neydi? transferini yaptırdın herhalde değil mi? kaçıncı gün embriyosu kondu, teste kaç gün kaldı? :)
Hayir canım kaliteli olması önemliYumurta ne kadar çok olursa tutma oranı yüksek mi oluyo
Yok canım ne kadar çok olursa olsun bize bir tanesi gerekiyor zaten, yumurta çokluğu azlığı tüp bebeği etkilemiyorYumurta ne kadar çok olursa tutma oranı yüksek mi oluyo
ne kadara mal oldu canım tüp bebekKızlar ben de başkent hastanesinde göğşen hocaya tüp bebek yaptırdım... allahıma binlerce şükür pozitifi gördüm darısı isteyen herkese inşallah Allahım tüm zorluklarımızı kolaylığa çevirsin yavrularımızı bize nasip etsin...
Hulusi hocayı da tanıyorum, merkezi de çok iyi biliyorum.. kesinlikle göğşen hocayı tavsiye ediyorum.. sorularınız varsa cevaplarım
Çok sagolun çok yardımcı oldunuzYok canım ne kadar çok olursa olsun bize bir tanesi gerekiyor zaten, yumurta çokluğu azlığı tüp bebeği etkilemiyor