Kızlar bende hulusi hoca ile bebeğime kavuştum allahım herkese bu duyguyu yaşatsın, ilk denememizde kavuştuk.Yalnız hulusi hoca oldukça yoğun bir hoca bazen 3 -4 saat bekleyebilirsiniz bunu göze alarak gitmelisiniz.Ama emeğinizin karşılığını alınca hiç önemi kalmıyor tüm ayrıntıları düşünen biri olması size güven veriyor.Birde o zaman keşke pgt yaptırsaydım diye transfer sonrası çok kafama takmıştım. Sanki erkek kaynaklı çocuk sahibi olamama durumunda mutlaka yapılmalı diye bir algıya kapılmıştım.Eşimin sperm sayısı oldukça az , hareketli sayısı oldukça düşük ve morfoloji 0 idi.Benim sadece polipim vardı ve iltihapım vardı laporoskopi bu sorunlar çözülmüştü. Herşey için zemin hazırlandıktan sonra tedaviye başlamıştı hulusi hoca.10 tane yumurtadan sadece 3 ü embrıyo oldu 2 tane kalitelisi transfer edildi 1 tanesi tuttu.3. gün emriyosu idi bu arada.transfer sonrası da mümkün olduğunca pozitif olup haberleri izlemeden bir süreç geçirdim, kabızlık içinde hergün 1 tane kivi yedim ve ne ishal ne de kabız olarak bu süreci gayet rahat geçirdim, inşallah yardımcı olabilmişimdir.