- 27 Ağustos 2012
- 215
- 62
ofis histeroskopi mi dediğin senin canım .eğer oysa ben 16 eylülde yaptırdım hulusi hocayainşallah kolkaylıkla atlatırsın ve çokkk güzel sonuçlar alırsın rabbim dayanma gücü versin güçlü olmamız gereken bi süreç çünkü zor..siz nerede yaptıracaksınız. içinizde ofis yaptıran varmı hulusi hoca bana ondan yapıcak iikinde neden tutunmadı diye her seye bakılsın istiyoru gözden kaçmasın diye bakalım:/
Canim hulusi hoca baskent tip da miTabiki Hulusi hocaydı canım :)
eevt canım histeroskopi içini bende hulusi hocaya gidicem ama rahim filminden sonra nasıl peki zormuofis histeroskopi mi dediğin senin canım .eğer oysa ben 16 eylülde yaptırdım hulusi hocaya
eevt canım histeroskopi içini bende hulusi hocaya gidicem ama rahim filminden sonra nasıl peki zormu[/QUOTE h
histeroskopide en alt katta bir bölüm var orda sanırım anestezi doktoru var o doktor hazırlıyor seni ameliyathane de koldan iğne yapıyor uyutuyor normalde ben yarısında uyandım biraz canım yandı ama verilen doz bana düşük geldi sanırım. biraz kanama oldu bir hafta kadar sürdü. sonrasında da miyom ameliyatı oldum. ertesi gün işine devam edebiliyorsun hiç sıkıntı yapma rahat ol.
Bence çok iyi bir Dr inşallah hayırlı haberlerini alırız canimHulusi hoca yi bende tercih edecegim ama hayırlısı bakalim.doğru adrestir umarım
Canım çok sevindim bende gidiyorum inşallah olumlu sonuç alırım rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar bende hulusi hoca ile bebeğime kavuştum allahım herkese bu duyguyu yaşatsın, ilk denememizde kavuştuk.Yalnız hulusi hoca oldukça yoğun bir hoca bazen 3 -4 saat bekleyebilirsiniz bunu göze alarak gitmelisiniz.Ama emeğinizin karşılığını alınca hiç önemi kalmıyor tüm ayrıntıları düşünen biri olması size güven veriyor.Birde o zaman keşke pgt yaptırsaydım diye transfer sonrası çok kafama takmıştım. Sanki erkek kaynaklı çocuk sahibi olamama durumunda mutlaka yapılmalı diye bir algıya kapılmıştım.Eşimin sperm sayısı oldukça az , hareketli sayısı oldukça düşük ve morfoloji 0 idi.Benim sadece polipim vardı ve iltihapım vardı laporoskopi bu sorunlar çözülmüştü. Herşey için zemin hazırlandıktan sonra tedaviye başlamıştı hulusi hoca.10 tane yumurtadan sadece 3 ü embrıyo oldu 2 tane kalitelisi transfer edildi 1 tanesi tuttu.3. gün emriyosu idi bu arada.transfer sonrası da mümkün olduğunca pozitif olup haberleri izlemeden bir süreç geçirdim, kabızlık içinde hergün 1 tane kivi yedim ve ne ishal ne de kabız olarak bu süreci gayet rahat geçirdim, inşallah yardımcı olabilmişimdir.
Canım sorun neydi sizdeBende Hulusi hoca sayesinde hamile kaldım.şükür doğdu 1.5 yaşında kesinlikle gitmelisin çok iyi bir hocadır.
Erkek intertilitesi idi canım daha önceden başka merkezler de 3 deneme yapıp olumsuz sonuç alıp 4. Denemenizde Hulusi beyde pozitif sonucu yakaladık canımCanım sorun neydi sizde
Çok sevindim canım darısı bana bende yumurta rezervi sıkıntısı var inşallah bende anne olurumErkek intertilitesi idi canım daha önceden başka merkezler de 3 deneme yapıp olumsuz sonuç alıp 4. Denemenizde Hulusi beyde pozitif sonucu yakaladık canım
Canım Hulusi bey çok iyidir.sadece kendim hariç bildiğim hamile olan hatta doğuran var Doğru yerdesinÇok sevindim canım darısı bana bende yumurta rezervi sıkıntısı var inşallah bende anne olurum
İnşallah canım ama benim durumum beni çok korkutuyor yumurta rezervi azligiCanım Hulusi bey çok iyidir.sadece kendim hariç bildiğim hamile olan hatta doğuran var Doğru yerdesin