Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Kızlar ben de başkent hastanesinde göğşen hocaya tüp bebek yaptırdım... allahıma binlerce şükür pozitifi gördüm darısı isteyen herkese inşallah Allahım tüm zorluklarımızı kolaylığa çevirsin yavrularımızı bize nasip etsin...
Hulusi hocayı da tanıyorum, merkezi de çok iyi biliyorum.. kesinlikle göğşen hocayı tavsiye ediyorum.. sorularınız varsa cevaplarım
allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin bebeğine... orda embriyo taşıma yapılıyor mu farklı klinikten

allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin bebeğine... orda embriyo taşıma yapılıyor mu farklı klinikten
amin canım hepimizinkine inşallah... o konuda bilgim yok ama arayıp bilgi alabilirsin.. 03122324400 numarasından bir ara görüş istersen.. senin embriyolar nerede? memnun kalmadın mı eski merkezinden?

jeliboni jeliboni canim senin sorun neydi?
PCOS var bende canım, yumurtalıklarım yavaş çalışıyor yani.. ama tedaviyle çok şükür 12 tane yumurtam oldu tüp bebek için ..
seninki neydi? transferini yaptırdın herhalde değil mi? kaçıncı gün embriyosu kondu, teste kaç gün kaldı? :)

PCOS var bende canım, yumurtalıklarım yavaş çalışıyor yani.. ama tedaviyle çok şükür 12 tane yumurtam oldu tüp bebek için ..
seninki neydi? transferini yaptırdın herhalde değil mi? kaçıncı gün embriyosu kondu, teste kaç gün kaldı? :)
Canım yumurta rezerv azlığı benimki evet canım transferin 5. Günü 3. Gün embriyosu

Canım sen transferden sonra birşeyler hissettim mı belirtiniz var mıydı? Birde sürekli yattin mi

Canım yumurta rezerv azlığı benimki evet canım transferin 5. Günü 3. Gün embriyosu

Canım sen transferden sonra birşeyler hissettim mı belirtiniz var mıydı? Birde sürekli yattin mi
ben transferden sonra sadece iki gün evdeydim, iş yapmadım ama oturdum kitap okudum uzandım derken miskinlik yaptım, 7/24 yatar pozisyonda değildim yani.. ordaki doktorların önerisiyle her gün bir tane ananas yedim, sağlıklı beslendim hep..

bana da 3. gün embriyosu koydular 2 tane.. transferden sonra ilk 8 gün hiç sanki transfer yaptırmamış gibiydim hiçbir belirtim yoktu.. ama 8. gün hapşrdığımda kasığıma ağrı girdi, anladım ki hamileyim :) çünkü normal zamanda hiçbir şekilde hapşırınca kasığımız ağrımaz, bunu hemen hayra yordum ve çok şükür öyle çıktı..

11. gün kan testi yaptıracaktım, 10. gün sabah işe gitmek için giyinirken Göğşen hoca aradı, hadi git kan ver merak ediyorum dedi, tuttuysa çıkar 10.gün değerini öğren hemen beni ara dedi.. ben de apar topar gidip kan verdim çok şükür pozitif oldu..

darısı başına kuzum :nazar:

Canım benim bir tane kaldı 3 tane toplandı 8 hücreli bundan önce 2 tane kondu 8 ve 10 hücreli tutmadı 2 .denemem bu
Ayy inşallah bende belirti yok goguslerimin dışında oda ilaçlardan herhalde

inşallah bu defa tutar canım, pazartesi mi yaptırcaksın kan testini? inşallah pozitif haberlerini bekliyorumm.. 5. gün daha belrti olmaması normal, zaten dediğin gibi ilaçlardan göğüsler şişiyor bir tek

inşallah bu defa tutar canım, pazartesi mi yaptırcaksın kan testini? inşallah pozitif haberlerini bekliyorumm.. 5. gün daha belrti olmaması normal, zaten dediğin gibi ilaçlardan göğüsler şişiyor bir tek
Pazar günü yaptiracam canım amin inşallah duani eksik etme

Yumurta ne kadar çok olursa tutma oranı yüksek mi oluyo

Kızlar ben de başkent hastanesinde göğşen hocaya tüp bebek yaptırdım... allahıma binlerce şükür pozitifi gördüm darısı isteyen herkese inşallah Allahım tüm zorluklarımızı kolaylığa çevirsin yavrularımızı bize nasip etsin...
Hulusi hocayı da tanıyorum, merkezi de çok iyi biliyorum.. kesinlikle göğşen hocayı tavsiye ediyorum.. sorularınız varsa cevaplarım
ne kadara mal oldu canım tüp bebek

X