Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Akdeniz diyeti yapıyorum canım, kayısı İncir, yoğurt, portakal suyu,nar suyu, havuç suyu, kabak çekirdeği ananas avakado kivi tüketiyorum transfer den önce başladım kabız olmamak için ve embriyo tutunması için

Canım ben şuan sadece vitamin ve probiyotik e devam ediyorum. Bu hafta adet olacağım 2. Günü gel dedi. Bakalım ne dicek
Başlamadan önce hiç bitmeyecek bir süreç gibi geliyor ama başlayınca çorap söküğü gibi gerisi geliyor canım güç olmasın

Canım nar suyu ve ananas yemeği bırak transferden sonra. Nar suyu rahimi kalınlaştırıyor hoca onu ayarlamıştır gereğinden fazla kalın olmasıda sıkıntı. Ananas da rahim kasılmasına sebep oluyormuş transfer öncesi iyi ama sonrasında bırakmak lazım. Diğer herşey çok iyi ilik suyunu tekrar hatırlatıyorum özellikle ilk 4 gün Hergün tüket mümkünse

Tamam canım öyle yapiyim bilmiyordum

Kızlar o bence şöyle .ben ilk gittiğimde 250 verdim ilk muayene sonra 110 verdim on gün geçince.bence 300 olan ilk muayenedir yani umarım cikolatakistim canım hayırlı olsun dondurulmuşun var mı inşallah bu sefer olur hoca ne dedi açıklama olarak merak ettim

Evet benim negatif oldu dün gittim görüşmeye ..muayene ücretleri yeni başlayanlar için 300 TL olmuş devam eden hastalar için değil yükselse bile en fazla 200 olur
Bu olumlu olur canım inşAllah hoca ilkine göre izlediği yolu değiştiriyor ikincisinde inŞAllah bu sefer yüzünüz güler 122₺ den devam etmesine sevindim

Bi de kızlar hoca bana ikinci tedavi için bir sonraki adetin ikinci günü gel dedi ama bayrama geliyor mecburen bi ay daha bekleyeceğim
Canım yok ya bildiğin 122 olan 300₺ olmuş artık. Sertaç hocada takip yaptıracaktım 300 ₺ deyince bıraktım direk bi sorsaydın 2. Gün bayrama geliyor diye hazır rahim müsaitken ertelenmesin bence önden söyleyip anlatırlar ilacı dozu falan belirlerler bayramdan sonra direk kontrole gidersin.

Onu düşündüm de 4. Gün kontrole gidiliyor ya tatil dokuz gün olunca o zaman bile hala tatile denk geliyor yine de yarın bi arayacağım bakalım ne diyecekler canım

Canım o hamilew insanlar için 300 olmuş biz tedavide olanlara 122

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…