- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Akdeniz diyeti yapıyorum canım, kayısı İncir, yoğurt, portakal suyu,nar suyu, havuç suyu, kabak çekirdeği ananas avakado kivi tüketiyorum transfer den önce başladım kabız olmamak için ve embriyo tutunması içinCanım gözün aydın sıkı sıkı tutunur yavrular inşAllahYat mümkünse 3-4 gün. Uzanma yukarı doğru falan aşağıda eğilme mümkün olduğunca. Kabız olmamaya çalış. Bugünden itibaren kayısı kaynatıp suyunu iç tedbir al, kabız olmayı bekleme kayısı için. İlik suyu iç mutlaka. Kabak çekirdeği Akdeniz usulü beslenme biliyorsun zaten. Meyveyi yoğurdu suyu ihmal etme. Olacak inşAllah
Başlamadan önce hiç bitmeyecek bir süreç gibi geliyor ama başlayınca çorap söküğü gibi gerisi geliyor canım güç olmasınCanım ben şuan sadece vitamin ve probiyotik e devam ediyorum. Bu hafta adet olacağım 2. Günü gel dedi. Bakalım ne dicek
Canım nar suyu ve ananas yemeği bırak transferden sonra. Nar suyu rahimi kalınlaştırıyor hoca onu ayarlamıştır gereğinden fazla kalın olmasıda sıkıntı. Ananas da rahim kasılmasına sebep oluyormuş transfer öncesi iyi ama sonrasında bırakmak lazım. Diğer herşey çok iyi ilik suyunu tekrar hatırlatıyorum özellikle ilk 4 gün Hergün tüket mümkünseAkdeniz diyeti yapıyorum canım, kayısı İncir, yoğurt, portakal suyu,nar suyu, havuç suyu, kabak çekirdeği ananas avakado kivi tüketiyorum transfer den önce başladım kabız olmamak için ve embriyo tutunması için
Tamam canım öyle yapiyim bilmiyordumCanım nar suyu ve ananas yemeği bırak transferden sonra. Nar suyu rahimi kalınlaştırıyor hoca onu ayarlamıştır gereğinden fazla kalın olmasıda sıkıntı. Ananas da rahim kasılmasına sebep oluyormuş transfer öncesi iyi ama sonrasında bırakmak lazım. Diğer herşey çok iyi ilik suyunu tekrar hatırlatıyorum özellikle ilk 4 gün Hergün tüket mümkünse
Tsk ederim cnm saol
Canım 7.gune girdim inşallahcikolatakistim canım naptın bu aralar beyim yok giremiyorum pek
Oy işlem ücretleri de artmıştır bi de o zamanKızlaaaar başkent te muayene ücreti 300₺ olmuuuş
122 TL den 300 olması imkansız ya ikincisi için basliycam yandık belki İlk gelenler içindirKızlaaaar başkent te muayene ücreti 300₺ olmuuuş
Valla onu sormak hiç aklıma gelmediOy işlem ücretleri de artmıştır bi de o zaman
Maalesef canım tedavisi yarım kalanlar bekli 122 den devam eder hiç122 TL den 300 olması imkansız ya ikincisi için basliycam yandık belki İlk gelenler içindir
Evet benim negatif olduMaalesef canım tedavisi yarım kalanlar bekli 122 den devam eder hiçSenin olumsuz mu oldu
M
Bu olumlu olur canım inşAllah hoca ilkine göre izlediği yolu değiştiriyor ikincisinde inŞAllah bu sefer yüzünüz gülerEvet benim negatif oldudün gittim görüşmeye ..muayene ücretleri yeni başlayanlar için 300 TL olmuş devam eden hastalar için değil yükselse bile en fazla 200 olur
Canım yok ya bildiğin 122 olan 300₺ olmuş artık. Sertaç hocada takip yaptıracaktım 300 ₺ deyince bıraktım direkBi de kızlar hoca bana ikinci tedavi için bir sonraki adetin ikinci günü gel dedi ama bayrama geliyor mecburen bi ay daha bekleyeceğim
Onu düşündüm de 4. Gün kontrole gidiliyor ya tatil dokuz gün olunca o zaman bile hala tatile denk geliyor yine de yarın bi arayacağım bakalım ne diyecekler canımCanım yok ya bildiğin 122 olan 300₺ olmuş artık. Sertaç hocada takip yaptıracaktım 300 ₺ deyince bıraktım direkbi sorsaydın 2. Gün bayrama geliyor diye hazır rahim müsaitken ertelenmesin bence önden söyleyip anlatırlar ilacı dozu falan belirlerler bayramdan sonra direk kontrole gidersin.
Canım o hamilew insanlar için 300 olmuş biz tedavide olanlara 122Canım yok ya bildiğin 122 olan 300₺ olmuş artık. Sertaç hocada takip yaptıracaktım 300 ₺ deyince bıraktım direkbi sorsaydın 2. Gün bayrama geliyor diye hazır rahim müsaitken ertelenmesin bence önden söyleyip anlatırlar ilacı dozu falan belirlerler bayramdan sonra direk kontrole gidersin.