Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Kızlar o bence şöyle .ben ilk gittiğimde 250 verdim ilk muayene sonra 110 verdim on gün geçince.bence 300 olan ilk muayenedir yani umarım🙏 cikolatakistim cikolatakistim canım hayırlı olsun dondurulmuşun var mı inşallah bu sefer olur hoca ne dedi açıklama olarak merak ettim
Canım farklı protokol uygulayacak ama yine uzun protokol gözüküyor 6ay dan belki daha uzun

o kadar emin olma bence hulusi hoca bu 😂 bayram seyran dinlemiyor sağolsun 😄belli olmaz sen ara sor gel diyebilir
Canım bayramın öncesindeki cumsrtesi ve bitimindeki cumartesi çalışıyormuş sanırım cumartesi olsun netleşsin adet durumum arayıp soracağım bakalım sadece dört gün çalışmayacak galiba anladığım kadarıyla onda bile transfer filan olursa gelebiliyor belki dediğin gibi

Gonamax verdi bana canım eşimin morfolojisi düşük Ama sayı çok iyi sağlam sayısı yeterli olur bişey kullanmasına gerek yok dedi ona

Gonamax verdi bana canım eşimin morfolojisi düşük Ama sayı çok iyi sağlam sayısı yeterli olur bişey kullanmasına gerek yok dedi ona
Bana da gonamax verdi neofortil esimede promen k

cikolatakistim cikolatakistim canım negatif olmuş üzüldüm inşallah yenitedavin olumlu olur. Hakkında hayırlısı olsun.
Evet bende son gittiğimde 300 ödedim. Her gidişimde mi 300 verecem onu anlayamadım.

D Dilos06 canım banada gonamax esimede promenk verdi tüp bebeğe kadar kullanacakmişiz

Benim bu ayki degerlerim çok iyiydi FSH 7 ye düşmüş tü diğer değerlerinde çok iyi kendin dene dedi yine baslatmadi😔 aslında ben kendiliğinden olabileceğini hiç düşünmüyorum Allah bilir ama hiç umudum yok. O yüzden bı an önce tedaviye başlamasını çok istiyorum ama baslamiyo

cikolatakistim cikolatakistim canım negatif olmuş üzüldüm inşallah yenitedavin olumlu olur. Hakkında hayırlısı olsun.
Evet bende son gittiğimde 300 ödedim. Her gidişimde mi 300 verecem onu anlayamadım.

D Dilos06 canım banada gonamax esimede promenk verdi tüp bebeğe kadar kullanacakmişiz

Benim bu ayki degerlerim çok iyiydi FSH 7 ye düşmüş tü diğer değerlerinde çok iyi kendin dene dedi yine baslatmadi😔 aslında ben kendiliğinden olabileceğini hiç düşünmüyorum Allah bilir ama hiç umudum yok. O yüzden bı an önce tedaviye başlamasını çok istiyorum ama baslamiyo
Vardır hocanın bir bildiği canım az sabret zaten önümüz bayram biraz kafanı dağıt olmazsa bir daha ki aya başlar zaten 😉

Vardır hocanın bir bildiği canım az sabret zaten önümüz bayram biraz kafanı dağıt olmazsa bir daha ki aya başlar zaten 😉
Sabırsızlanıyorum bı an önce başlamak istiyorum 7 yıllık hasret var sonuçta😔😔 tabi hayırlısı ile olsun herşey 🙏
Sen naptın canım iyi gidiyordur umarım hamilelik🙂

X