Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

KoncuyUmay KoncuyUmay cnim bende swnden haber beklyrdm yazmisin gormemisim masallah darisi keseye kalp atisina ins:) ben de gogsen hocaya rahim filmimi attm ama yazamdi dah mecbur adetle gidecgm hem bi baksn hemde gostrym filmi bennisan sonu gibiadet olacgm ama bu ay degl mayis soniyla baslmak istyrm buay adetli gtsem bakr mi ole bilmyrm ister mi yada kendi kafamdan karar verym :)

Canım senin olmama sebebi neydi. Eğer amh düşükse rapor çıkıyor mutlaka tabi diğer şartlarda uygunsa
Aslında benim amh değerime bakılmadı bildiğim kadarıyla doktor sebebi açıklanamayan infertilite dedi ve çikolata kisti var geçen sene ameliyat oldum ve tekrarladı malesef... gittiğim bi kaç doktor da kızdı ameliyat oldum diye çünkü yumurta rezervin azalır kistin olduğu tarafta da diğer tarafa göre yumurta az dedi. İki tedavimde de birinde 9, birinde 7 yumurta toplanmıştı...

Ve benim adetim 9 gün geçti test yaptım negatif çıktı geçen ayda 6 gün geçmişti anlayamadım acaba düzensiz olmaya mı başladı ki normalde düzenli olurdu.. Kistim de çok ağrıyor:KK43:

Aslında benim amh değerime bakılmadı bildiğim kadarıyla doktor sebebi açıklanamayan infertilite dedi ve çikolata kisti var geçen sene ameliyat oldum ve tekrarladı malesef... gittiğim bi kaç doktor da kızdı ameliyat oldum diye çünkü yumurta rezervin azalır kistin olduğu tarafta da diğer tarafa göre yumurta az dedi. İki tedavimde de birinde 9, birinde 7 yumurta toplanmıştı...
Anladım canım keşke olmasaydın ameliyat gerçekten rezervi azaltıyor ve ameliyattan sonra tekrarlıyosa aslında ameliyat olmak ne kadar doğru bilemedim. Ama Hulusi hocada rezervi çok çok iyi olanlarda çikolata kisti ameliyatı yapabiliyomus

Ve benim adetim 9 gün geçti test yaptım negatif çıktı geçen ayda 6 gün geçmişti anlayamadım acaba düzensiz olmaya mı başladı ki normalde düzenli olurdu.. Kistim de çok ağrıyor:KK43:
bazen bende çikolata kistinden supheleniyorum adetliyken sol tarafimda fena bir ağrı hissediyorum. Senin sadece adetliyken mi ağrı yapıyor çikolata kisti 🤔

Aslında ameliyat olmayı istememiştim ama kist gittikçe büyüyordu ve ağrı yapıyordu bebeğin olmasına da engel olunca bi çare olmuştum canım.. çikolata kistim sürekli ağrıyor adetli değilken de ağrıyor batıyor gibi ağrı hani derler ya cız cız yanıyor diye o hesap farklı bi ağrısı var
Ve bazen çok fazla ağrıyor o zaman biliyorum ki büyüyor ve doktora gidiyorum büyümüş diyor

X