- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
Ayyy çok sevindim hadi gözümüz aydın darısı başımıza inşAllahCanim ben dayanamayip kosa kosa cumartesi gittimcok sukur kese göründü kalbisini de duyduk darısı isteyen herkese insallahhh
Canim insallahhh sen de guzel haberleri vereceksin buradanAyyy çok sevindim hadi gözümüz aydın darısı başımıza inşAllah
İnşAllah canım amiiiinCanim insallahhh sen de guzel haberleri vereceksin buradan
Ayy ne güzel inşallah sorunsuz güzel bı hamileliğin olur çok sevindim canım. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallahCanim ben dayanamayip kosa kosa cumartesi gittimcok sukur kese göründü kalbisini de duyduk darısı isteyen herkese insallahhh
Amin canim insallahhh darisi hayirlisiyla sizlere olsun.Ayy ne güzel inşallah sorunsuz güzel bı hamileliğin olur çok sevindim canım. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
Canim hoca rutin testler istedi tam kan idrar kültürü. Onlarin sonucu dun cikti. Demir ilaci basladi. 10 gun sonra tekrar goreyim dedi. Suan halen oksapar ve progestan kullaniyorum. 9. Haftada kesecegim dedi. Herhalde ondan sonra birakacak.İnşAllah canım amiiiinArtık Hulusi hocaya gidemiyorsun değil mi? Kapanışı yaptın. Gebelik takibi için planladığın bir hastane hoca var mı?
Her sey yolunda giderse Hacettepede takip ettirecegim gebeligimi.İnşAllah canım amiiiinArtık Hulusi hocaya gidemiyorsun değil mi? Kapanışı yaptın. Gebelik takibi için planladığın bir hastane hoca var mı?
İnşAllah gider canım. Sağlıkla tamamlansın kucağında da gör inşAllah. Özgür özyüncü varmış Hacettepe de herkes çok memnun ama ultrasona asistanlar bakıyormuş o biraz soru işareti gibi geldi bana. Sen kimi düşünüyorsunHer sey yolunda giderse Hacettepede takip ettirecegim gebeligimi.
Evet canim bir onceki gebeligimde de ozgur hocaya gitmistim. Cok memnun kalmistim kendisinden. Tamamen isine odaklaniyor hoca. Kafandaki sorulari tek tek cevapliyor. Yeni hasta kabul etmiyo diye duymustum. Suan baska bir isim de yok aklimdaİnşAllah gider canım. Sağlıkla tamamlansın kucağında da gör inşAllah. Özgür özyüncü varmış Hacettepe de herkes çok memnun ama ultrasona asistanlar bakıyormuş o biraz soru işareti gibi geldi bana. Sen kimi düşünüyorsun
8. Haftadan itibaren Hacettepe hasta kabul etmiyor diye duydum şimdi ablamdan da sen aklıma geldin direk yazayım dedim. Daha önce de takibini yaptırmışsın ama sen bilirsin. Neden hasta kabul etmiyor yaEvet canim bir onceki gebeligimde de ozgur hocaya gitmistim. Cok memnun kalmistim kendisinden. Tamamen isine odaklaniyor hoca. Kafandaki sorulari tek tek cevapliyor. Yeni hasta kabul etmiyo diye duymustum. Suan baska bir isim de yok aklimda
Hocanin yaklasimindan ben memnun kalmistim. Seni simartmiyo ama isini guzel yapiyo benim de beklentim bu yöndeydi. Insallah kabul eder.8. Haftadan itibaren Hacettepe hasta kabul etmiyor diye duydum şimdi ablamdan da sen aklıma geldin direk yazayım dedim. Daha önce de takibini yaptırmışsın ama sen bilirsin. Neden hasta kabul etmiyor ya
Canım duobalance mood değil bv si hiç dikkatimi çekmemişti ama mood olmadığına eminimKızlar hocaya mesaj attım cevap gelmedi de size sorayım..bı duobalance bv var bide duobalance mood var hangisini kullanmamız lazım
Kızlar hocaya mesaj attım cevap gelmedi de size sorayım..bı duobalance bv var bide duobalance mood var hangisini kullanmamız lazım
Çok sağol canımDuobalance bv baktım şimdi
Canım senin raporun var mıydı? Ben ilk sorduğumda raporlu 5 küsür demişlerdi diye hatırlıyorum sonra 6250 çektiler sordum raporlu fiyat bu dedilerMerhaba şimdiden hayırlı olsun tedaviniz. İlk tedavi 250₺
İlk testler benim 275 ₺ tuttu elinizdeki testleri kabul ediyor hoca daha önce tüp denemeleriniz olmuş sizin testler tamamdır
Sonraki kontrollerde her 10 günde bir 110₺ muayene ücreti bazen testlere fark çıkabiliyor cüzi miktarlarda
Opu+transfer e 6250 civarı bir miktar gitti yanlış hatırlamıyorsam
Canim suan icin bir sikinti yok. Doktor arastiriyorum kime nereye gitsem diye insallah sağlıklı bir surec olur. Sen nasilsin nasil gidiyor
Evet raporluydum. 6250 ₺ doğru canım. Zamdan önce sormuşsundur belki ilkindeCanım senin raporun var mıydı? Ben ilk sorduğumda raporlu 5 küsür demişlerdi diye hatırlıyorum sonra 6250 çektiler sordum raporlu fiyat bu dediler