- 12 Aralık 2009
- 164
- 7
Evet. Bende iki defa toplama ve dondurma işlemi oldu ikisinde de bu ücreti ödedim. Transfer zamanı da 4000 lira gibi bişey ödedim.merhabalar, benim bir sorum daha olacak. Geçmiş sayfalarda dondurma+toplama işlemi için 5950 gibi bir bedel okudum. gecici menapoz öncesi 2 3 ay toplama yapılır havuz oluştururlarsa her seferi için bu bedel mi alınıyor?
çok tesekkürler
çok tesekkürlerEvet. Bende iki defa toplama ve dondurma işlemi oldu ikisinde de bu ücreti ödedim. Transfer zamanı da 4000 lira gibi bişey ödedim.
Kaç hücreli transfer oldunuz kaliteleri nasıldıAminnnnn isteyen herkese nasip olur inşallahbenim subat ayında yumurtalar toplandı 3. Gün olarak donduruldu sonra geçici menopoza girdim 2 ay. Çikolata kisti vardı benim kistler baskılandı ondan sonra da transfer oldum işte 30 Haziran'da ilk deneme yaş 31 4 yıllık evliyim
5. Gün embriyosu 5AA çift embriyo ikiside tuttu. Ama bebeğimin birinde kistik higroma görüldü pazartesi kontrolümüz varKaç hücreli transfer oldunuz kaliteleri nasıldı
Inşaallah sorun olmaz5. Gün embriyosu 5AA çift embriyo ikiside tuttu. Ama bebeğimin birinde kistik higroma görüldü pazartesi kontrolümüz var
İnsallahh öyle bir durum yoktur. Ben de araştırarak başlamıştım ve şuan ikinci yumurta toplama işlemi yapılacak. Giderse nasıl yaparız hiç bilemiyorum.Arkadaşlar merhaba benim de 10 Eylül’de yumurta toplandı genetiğe gönderildi sonuç bekliyoruz ama Hulusi hocanın hastaneden ayrılacağını duydum .Konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Bugun amniyosentez sıvısı alındı canım. Sıvı ve ödem sarmış bebegimiInşaallah sorun olmaz
merhaba,Hoca kendisimi bi yer acıyor baska bi hastaneye mi geçiyor bilen var mi arkadaşlar?beni de yukarda sertaç esin takip ediyordu o da ayrılıyormuş. Tedavisi devam eden arkadaşlara mutlaka bilgi vereceklerdir
Hiç bir fikrim yok henüz kontrol günüm gelmedi bende burdan bi arkadaştan duydum ve çok üzüldüm doğumu kendisinin yaptirmasini istiyordum şimdi ne yapacağımı bilmiyorummerhaba,
sertaç hoca nereye geciyormus biliyor musunuz? teşekkürler
Hulusi Hoca kendi kliniğini açacakmış sanırım. Ama kliniğini açsa bile bir tüp bebek merkezi ile çalışması gerekir ameliyatlar transferler embriyolog vs. için belki yine başkentle çalışır.Başkent kadın doğum binasının 1. katında o eski kalabalık olmayacak demek artık, ne sevinçler, hüzünler yaşandı oradaHoca kendisimi bi yer acıyor baska bi hastaneye mi geçiyor bilen var mi arkadaşlar?beni de yukarda sertaç esin takip ediyordu o da ayrılıyormuş. Tedavisi devam eden arkadaşlara mutlaka bilgi vereceklerdir
Kendi yerini açıyorsa ameliyat hariç kendi sistemini kuracagini düşünüyorum hulusi hocanın hayırlısı olsun. dediğin gibi neler yaşandı orada cidden üzüldüm. Sertaç hocanın takibindeydim henüz muayene günüm gelmedi ama doguma kendisinin girmesini çok isterdim ne yapacağım bilmiyorum bu saatten sonra de bul hastane bul çok zor benim içinHulusi Hoca kendi kliniğini açacakmış sanırım. Ama kliniğini açsa bile bir tüp bebek merkezi ile çalışması gerekir ameliyatlar transferler embriyolog vs. için belki yine başkentle çalışır.Başkent kadın doğum binasının 1. katında o eski kalabalık olmayacak demek artık, ne sevinçler, hüzünler yaşandı orada.Üzüldüm bende hastaları için ama ankaranın en değerli endometriozis ve tüp bebek doktoru kendisi için hayırlısı olsun.Sertaç Hoca da yine ankaranın 1 numaralı perinatoloğu başkentte kalmayacakları çok belliydi zaten ama bence takipteki hastalarına, doğum paketi alanlara bişeyler düşünmüşlerdir.
Sertaç hoca kendi yerini açıyormuş klinik tarzinda doğumlarıda anlaştığı hastanelerde yatıracakmış aci badem,güven hastanesi...ben henüz karar veremedim ne yapacagimamerhaba,
sertaç hoca nereye geciyormus biliyor musunuz? teşekkürler
Merhaba işlem çok acılı mıydıBugun amniyosentez sıvısı alındı canım. Sıvı ve ödem sarmış bebegimi
Merhaba bende Hulusi hocanin hastasıyım sizin sorununuz neydi nasıl bı tedavi uyguladiSelam arkadaşlar. Bende Hulusi hocanin hastasıyım. 30 Haziran transfer günümdü dondurulmuş 5. Gün 5aa çift embriyo transferi oldu. Transferin 6 .günü idrar testi pozitif çıktı. Ertesi. Gün kan verdim dgerr 170.cikti 2 gün sonra 370. 3 gün sonra 1850 çıktı. Hoca kan verme ctesi kese görmeye gel dediilk denemeydi çok şükür oldu. İnşallah sağlıkla devam eder. Transferin 7 günü açık kahve lekelenme oldu hoca tutunma kanaması dedi o gün adet olcak gibi sancım vardi. Ertesi günde az bir şey leke geldi. Sonra kesildi. Bugün artık transferin 15. Günü su an 4 hafta 5 günlük sanırım. Ara ara çok hafif kasık ağrısı oluyor normal galiba. Her şeyden evhamlaniyoruz