Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Evet. Bende iki defa toplama ve dondurma işlemi oldu ikisinde de bu ücreti ödedim. Transfer zamanı da 4000 lira gibi bişey ödedim.

Kaç hücreli transfer oldunuz kaliteleri nasıldı

Arkadaşlar merhaba benim de 10 Eylül’de yumurta toplandı genetiğe gönderildi sonuç bekliyoruz ama Hulusi hocanın hastaneden ayrılacağını duydum .Konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Arkadaşlar merhaba benim de 10 Eylül’de yumurta toplandı genetiğe gönderildi sonuç bekliyoruz ama Hulusi hocanın hastaneden ayrılacağını duydum .Konu hakkında bilgisi olan var mı ?
İnsallahh öyle bir durum yoktur. Ben de araştırarak başlamıştım ve şuan ikinci yumurta toplama işlemi yapılacak. Giderse nasıl yaparız hiç bilemiyorum.

merhaba arkadaslar hastaneyi aradım tugce hanımla görüştüm 10 ekimde hoca ayrılıyormuş yeni yerini de söylemiyorlar cok üzüldüm tedavimiz yarım mı kalacak ne olacak

Hoca kendisimi bi yer acıyor baska bi hastaneye mi geçiyor bilen var mi arkadaşlar?beni de yukarda sertaç esin takip ediyordu o da ayrılıyormuş. Tedavisi devam eden arkadaşlara mutlaka bilgi vereceklerdir

Hoca kendisimi bi yer acıyor baska bi hastaneye mi geçiyor bilen var mi arkadaşlar?beni de yukarda sertaç esin takip ediyordu o da ayrılıyormuş. Tedavisi devam eden arkadaşlara mutlaka bilgi vereceklerdir
merhaba,

sertaç hoca nereye geciyormus biliyor musunuz? teşekkürler

merhaba,

Hiç bir fikrim yok henüz kontrol günüm gelmedi bende burdan bi arkadaştan duydum ve çok üzüldüm doğumu kendisinin yaptirmasini istiyordum şimdi ne yapacağımı bilmiyorum

Hulusi Hoca kendi kliniğini açacakmış sanırım. Ama kliniğini açsa bile bir tüp bebek merkezi ile çalışması gerekir ameliyatlar transferler embriyolog vs. için belki yine başkentle çalışır.Başkent kadın doğum binasının 1. katında o eski kalabalık olmayacak demek artık, ne sevinçler, hüzünler yaşandı orada.Üzüldüm bende hastaları için ama ankaranın en değerli endometriozis ve tüp bebek doktoru kendisi için hayırlısı olsun.Sertaç Hoca da yine ankaranın 1 numaralı perinatoloğu başkentte kalmayacakları çok belliydi zaten ama bence takipteki hastalarına, doğum paketi alanlara bişeyler düşünmüşlerdir.

Kendi yerini açıyorsa ameliyat hariç kendi sistemini kuracagini düşünüyorum hulusi hocanın hayırlısı olsun. dediğin gibi neler yaşandı orada cidden üzüldüm. Sertaç hocanın takibindeydim henüz muayene günüm gelmedi ama doguma kendisinin girmesini çok isterdim ne yapacağım bilmiyorum bu saatten sonra de bul hastane bul çok zor benim için başkentte başka dr la devam etmek zorunda kalacağım sanirim

Merhaba kizlar bu ay tüp bebek tedavisi ne başladık, ilk muanede 2 yumurta gördü sadece buna ragmen gonal f basladi ve 2 yumurta olgunlaşıp toplandi , arkadan gelen yumurtalar varmis tekrar toplanacak ,yani diger adetimi mi bekliyecem ozamna kadar yumurtalar toplanmasi için ben anlamadim birsey,böyle olan varmi ....

merhaba arkadaslar hoca bizi bıraktı gitti ortada kaldı gibi olduk.. simdi nasıl devam edeceksiniz hocayla hiç iletişim kurdunuz mu tedavilerimiz ortada kaldı yaaa.. instagramdan kliniğinin adını duyurmus benim dondurulmus embriyolarım var hocayla devam etmek istiyorum ama ben cok üzüldüm baskentten ayrıldıgına sizler naptınız kızlar ne düsündünüz

merhaba,

Sertaç hoca kendi yerini açıyormuş klinik tarzinda doğumlarıda anlaştığı hastanelerde yatıracakmış aci badem,güven hastanesi...ben henüz karar veremedim ne yapacagima

Maalesef Hulusi hoca çok şaşırttı bizi üzüldük.Şehirdışından gidiyorum 2 senedir hastasıyım.Ayrılmadan embriyo genetik sonucumuz geldi şüpheli olarak.Mesaj attım dönmedi bile yoğundur dedim ayrılacağını öğrendim hala ses yok.Keşke hastaneden bilgilendiren birileri olsaydı.Resmen emekler ortada kaldı

Merhaba bende Hulusi hocanin hastasıyım sizin sorununuz neydi nasıl bı tedavi uyguladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…