Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Herkese merhaba bugun yumurta toplama islemim oldu. Ne zaman ararlar acaba ? Baskent hastanesinde laboratuvar nasil ilerliyor? 3. Gün mu donduruyorlar 5. Gün mü cok merak ediyorum kac tanesi döllendi 😍
merhaba cnm hayırlı olsun öncelıkle yumurta toplama gununden bır gun sonra arıyolar ne kadar yumurta oldugu ve kacı döllendıgi hakkında bılgı verıyolar

Benim de bugün Hulusi hocada yumurta toplama oldu. 2 tane yumurta oldu. Hoca toplama sırasında 3 4 tane yumurta gördüğünü söyledi ve cumartesi kontrole çağırdı. Adeti beklemeden tekrar bir toplama yapmak istiyor. Bu benim 8. Denemem ve ilk defa böyle bişey görüyorum. Bu şekilde yumurta toplama yaptıran var mı? Yumurta kalitesi nasıl oluyor acaba?

merhaba cnm hayırlı olsun öncelıkle yumurta toplama gununden bır gun sonra arıyolar ne kadar yumurta oldugu ve kacı döllendıgi hakkında bılgı verıyolar
Bilgi verdiler 3. Gün hepsi dondurulacakmis , neden 5. Gün beklenmiyor acaba? Ilk tedavim bilgim yokta. 10 yumurtam döllenmis çok şükür 😊

Merhaba arkadaşlar , cuma günü Hulusi bey hastanede olur mu gidecek varmı
Şehirdışından geleceğim adet oldum şimdi bilet alıcam hastanedekilerde çıkmış hoca da cevap vermedi
Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden

Merhaba arkadaşlar , cuma günü Hulusi bey hastanede olur mu gidecek varmı
Şehirdışından geleceğim adet oldum şimdi bilet alıcam hastanedekilerde çıkmış hoca da cevap vermedi
Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden
Canım ben dün gittim hoca vardı

Merhabalar,

Bir konuda sizlere danışmak istedim.

Yumurta toplamayı Hulusi Hoca yapmıyor sanırım değil mi?

eski sayfalarda Aytaç Hoca yapıyor yazılmış fakat o ayrılmış hastaneden.

son dönemde yumurta toplatan var mı kim yaptı acaba?

Çok teşekkürler

Merhabalar,

Bir konuda sizlere danışmak istedim.

Yumurta toplamayı Hulusi Hoca yapmıyor sanırım değil mi?

eski sayfalarda Aytaç Hoca yapıyor yazılmış fakat o ayrılmış hastaneden.

son dönemde yumurta toplatan var mı kim yaptı acaba?

Çok teşekkürler
Merhaba. Hulusi hoca kendisi yapıyor artık toplama işlemini de

Çok tesekkürler. Bir de rahim filmi ile ilgili bir sorum olacak. Hoca filmi radyolojide cektireceğimi, histerpskopiyi sonra kendisinin yapacağını söyledi. Histereskopiyi anestezi ile yapıyormus ama film nasıl cekiliyor bilginiz var mı?

Çok tesekkürler. Bir de rahim filmi ile ilgili bir sorum olacak. Hoca filmi radyolojide cektireceğimi, histerpskopiyi sonra kendisinin yapacağını söyledi. Histereskopiyi anestezi ile yapıyormus ama film nasıl cekiliyor bilginiz var mı?
Rahim filmi normalde anestezisiz yapılıyor ama eğer istersen anestezili istiyorum da diyebilirsin randevu alırken söylemen lazım.Ama tabi anestezistin randevu aldığın tarihte uygun olması lazım, ben de anestezili istedim ama alacağım tarihte anestezist uygun değildi çok ileri bir tarihe atıyordu randevuyu ben de anestezisiz çektirdim rahim filmini.

Rahim filmi normalde anestezisiz yapılıyor ama eğer istersen anestezili istiyorum da diyebilirsin randevu alırken söylemen lazım.Ama tabi anestezistin randevu aldığın tarihte uygun olması lazım, ben de anestezili istedim ama alacağım tarihte anestezist uygun değildi çok ileri bir tarihe atıyordu randevuyu ben de anestezisiz çektirdim rahim filmini.
anladım cok tesekkürler

Merhaba kızlar bende hulusi hocada tedaviye başladım. Bugün ikinci iğnemi vurunacağım. İlk olduğu İçin pek bir bilgim yok. Bu rahim filmi tüp bebek tedavisinin bir parçası mı? Herkes çektirmek zorunda mı acaba?
Herkes çektirmek zorunda değil ama hoca çektir dediyse çektir zira hoca gereksiz hiçbir şeyi önermiyor, hocaya güven derim ben :)

Herkes çektirmek zorunda değil ama hoca çektir dediyse çektir zira hoca gereksiz hiçbir şeyi önermiyor, hocaya güven derim ben :)
Teşekkür ederim canım cevabın İçin. Daha önce hulusi hoca Y şeklinde olan rahmimi düzeltmişti. Yani rahim yapımı canlı kanlı gördü 😅 Sanırım o yüzden istemedi benden.

Teşekkür ederim canım cevabın İçin. Daha önce hulusi hoca Y şeklinde olan rahmimi düzeltmişti. Yani rahim yapımı canlı kanlı gördü 😅 Sanırım o yüzden istemedi benden.
İçine sinmiyorsa exem köpük yaptır film gibi ağrılı değil ama fiyatlı biraz, araştır istersen. Tüplerde tıkanıklık var mı o köpük sıkılarak bakılıyor.

merhabalar, benim bir sorum daha olacak. Geçmiş sayfalarda dondurma+toplama işlemi için 5950 gibi bir bedel okudum. gecici menapoz öncesi 2 3 ay toplama yapılır havuz oluştururlarsa her seferi için bu bedel mi alınıyor?

çok tesekkürler

X