Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

kızlar bu arada dün embriyologum aradı bır sıkıntı yok bolunmeye devam edıyorlar dedı bugun yumurta toplama işleminin 4.gunu yarın tranfer için gıdecegım yaş 36 bır problem olmazsa 2 embriyo istiyorum inş sonu guzel olur

Arkadaşlar merhaba, bende başkent hastanende göğşen hocanın hastasıyım, ptesi yumurta toplama işlemim oldu ctesi sabah nasipse transfer işlemim olacak ama bu işlemde ağrı sızı oluyo mu 🤗☺️
Merhaba canım transferını oldunmu sonucun bellı oldumu ıns bebısın senınledır

allah bagışlasın tamamını erdırsın inş bende persembe transfer oldum 2emrıyo transfer edıldı cok ıyı dedı doktorum bırısi 5aa bırısı 4aa 5.gün emriyosuymuş pek bır bılgım yok ıns hersey yolunda gıder
Yaaa maşaallah Rabbim güzel haberler aldırsın test gününde ☺️ inşaallah iki bebişinde seninle olur 😍

siz transferden sonra nelere dıkkat ettınız acaba merak edıyorum bırde kac gun sonra test yaptınız kusura bakmayım arayış içindeyız hepimiz
Est tabiki birbirimize soracaz 🤗 tarnsferden sonra ben yattım genelde arada hafif gezinmeler yaptım, sürekli çorap giydim gezinirken terlikte giydim, hergün bi avokado yedim, çiğ badem fındık yedim, kuru kayısı taze kayısı yedim kabız olmamak için, taze meyve yedim ve çok su içtim, aslında 9. Güne kadar dayandım 9.gün evde ovulasyon testi vardı onu yaptım ikiside koyu çıktı bu sefer heyecanla normal gebelik testi yaptım onda da hafif çizgi çıktı ertesi günde kana gittik sabahtan orada da pozitifi gördük şükür iki gün snra tekrar verdik değerim yükselmiş 🥰 salı günü nasipse kese için çağırdı doktorum

Est tabiki birbirimize soracaz 🤗 tarnsferden sonra ben yattım genelde arada hafif gezinmeler yaptım, sürekli çorap giydim gezinirken terlikte giydim, hergün bi avokado yedim, çiğ badem fındık yedim, kuru kayısı taze kayısı yedim kabız olmamak için, taze meyve yedim ve çok su içtim, aslında 9. Güne kadar dayandım 9.gün evde ovulasyon testi vardı onu yaptım ikiside koyu çıktı bu sefer heyecanla normal gebelik testi yaptım onda da hafif çizgi çıktı ertesi günde kana gittik sabahtan orada da pozitifi gördük şükür iki gün snra tekrar verdik değerim yükselmiş 🥰 salı günü nasipse kese için çağırdı doktorum
bende aynı sekılde yememe dıkkat ettım ama kabız olmaktan kurtulamadım bol su içiyorum goguslerım cok şiş dokunamıyorum arada kasıgıma ufak tefek sancılar gırıyo bugun 4.gun bugun duş almayı düşünüyorum ayagımı sıcak tutuyorum 5.gun emrbirıyosu oldugu için doktorum 9.gun kan ver dedı kaldı 5gun bende senın gıbı bekleyemem sanırım evde idrar testı yaparım gıbı

bende aynı sekılde yememe dıkkat ettım ama kabız olmaktan kurtulamadım bol su içiyorum goguslerım cok şiş dokunamıyorum arada kasıgıma ufak tefek sancılar gırıyo bugun 4.gun bugun duş almayı düşünüyorum ayagımı sıcak tutuyorum 5.gun emrbirıyosu oldugu için doktorum 9.gun kan ver dedı kaldı 5gun bende senın gıbı bekleyemem sanırım evde idrar testı yaparım gıbı
Kabız olmamak için kuru kayısı ye gezinerek oda iyi oluyo beni rahatlatıyodu, ayy çok heyecanlı inşaallah güzel haberler alırsın benide haber et 🥰 yanii olabilir 8.gün idrar testş istersen yap ☺️ben 10.gün kan testi yaptırmıştım

X