Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Yarın transfer 3 ü bölünmeye devam etmiş, 2 si iyi kalite de dedi embriyolog . Donduracak embriyom kalmadı 🙈

2 tane mi transefr edilecek canm.bolunmeye devam etmk nasl olyr acaba kotu bisy mi. Ins tutunr sana bebisinn kolykla
Yarınki duruma göre belli olacak ama muhtemelen 2 görünüyor şuan. Yok canım bölünmeye devam etmesi gerekiyor zaten, etmezse sıkıntı. İnşAllah canım

Inssw canmmmm tutarr sen bu surecte ananas ye su ic kabiz olma nar suyu ic. Dikkt kendine
Canım ananas ve nar suyu opuya kadar iyi de transfer sonra şüpheli diye biliyorum. Rahmin Kasılmasına sebep oluyor tutunma için de istenilmeyen bir durum. Su içmek çok önemliymiş çok su içemeyen bir insan olarak dikkat edeceğim inşAllah bir de ilik suyu çok tavsiye ediliyor sizin de aklınızda bulunsun.

Canım ananas ve nar suyu opuya kadar iyi de transfer sonra şüpheli diye biliyorum. Rahmin Kasılmasına sebep oluyor tutunma için de istenilmeyen bir durum. Su içmek çok önemliymiş çok su içemeyen bir insan olarak dikkat edeceğim inşAllah bir de ilik suyu çok tavsiye ediliyor sizin de aklınızda bulunsun.
Valha bizim de bi arkds vr nar suyu icecek da suan dondurldu bekliyr yani opu snrasi . Ben tecrubeszm ama o blyr sen tabiki arastr ben fikir verym canmm her sey bebislr icn :)

Valha bizim de bi arkds vr nar suyu icecek da suan dondurldu bekliyr yani opu snrasi . Ben tecrubeszm ama o blyr sen tabiki arastr ben fikir verym canmm her sey bebislr icn :)
Nar suyu rahim kalınlığı için canım Hemde katkısızı gerçekten çok etkili. Benim rahim kalınlığım iyi şuan. Arkadaşına da söyle 17 i geçerse sıkıntı değerini kontrolde takip etsin doktor iyi derse bıraksın, ince derse devam etsin 😉

Nar suyu rahim kalınlığı için canım Hemde katkısızı gerçekten çok etkili. Benim rahim kalınlığım iyi şuan. Arkadaşına da söyle 17 i geçerse sıkıntı değerini kontrolde takip etsin doktor iyi derse bıraksın, ince derse devam etsin 😉
Soylerim canm torkudaki nar sulari katiskz gibi gldi bana

Bende oyle okudum, yuksek antioksidan olduğundan, yabancı zararli madde olarak algilamasini sagliyormus gibi bir sey de okudum,hamilelikten önce rahim için cokk faydali nar, hatta doktorum mor renk ne buluyorsan ye dedi, rahim sagligi icin,transferden sonra, yada gebelikte, doktorlar ne diyorsa uymak lazim, bizim yarar diye kullandigimiz farkli etkiler yaratabiliyor,ben gebelikten once propolis(yuksek antioksidan iceriyor) kullaniyordum, doktorum bana her seyi bırak dedi bana, sadece folic asit dedi,hepimiz insAllah yavrularimiza saglikla kavusuruz,

X