Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

T Tubeee canım çıktım opudan. Opu sırasında yapılan işlemleri hissettim ve sonrasında çok ağrım vardı. Ama benden hemen sonra giren arkadaşın ağrısı yoktu. Benim e2 değerim yüksek sanırım ondan 2 gün de serum için gidecekmişim.

Nasil his ettn anesteslinolmadi mi kac yum toplandi e2 benmde 79 nasil sence. Bence agrinn olmasi cokk yum toplanmsiyla alakali sonrasinda nelr soylendi esin verdi mi sperm ornegi

E2 im 3000 küsür canım, Aytaç bey girdi. Eşim verdi örnek Benin içerdeyken. Baya hissettim amaç yavaş yavaşlar unutuyorum yaşadıklarımı şuan bilinçaltı mıydı acaba

Benim ağrım çok fazla, kendi kendime oturup kalkamıyorum . Tansiyonum düşüyor 2 dir bakalım serumları işe yararda transfere düzelmiş olurum inşAllah

Guzel..m ins 4de saglikli sekide ilerler sanrm 3. Gun transefr olyr baskentte genelde . Bu ay rahim dinleneck mi ykksa transefr mi ins
Canım normalde transferdi ama bu haldeyken yapar mı bilmiyorum. Normalde 3. Gündü ama seçim dolayısıyla 5 e de gitme ihtimali var, yapılmama ihtimali de var. Tam bir keşmekeş anlayacağın bekliyorum ya nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…