- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
Nasil his ettn anesteslinolmadi mi kac yum toplandi e2 benmde 79 nasil sence. Bence agrinn olmasi cokk yum toplanmsiyla alakali sonrasinda nelr soylendi esin verdi mi sperm ornegi
Serum için diyorum
Geçmiş olsun kaç yumurta toplama oldu ayrıca orta derece ohss olmuşsun
Ayy e2 ztn cikmali sncta igne vrylrsn unttm:)E2 im 3000 küsür canım, Aytaç bey girdi. Eşim verdi örnek Benin içerdeyken. Baya hissettim amaç yavaş yavaşlar unutuyorum yaşadıklarımı şuan bilinçaltı mıydı acaba
3000 cok mu yksķbizm bsja gruptn 4000 ola du ohh olmadi 30 yum toplndi arkdsn kac yum.oldu acabaGeçmiş olsun kaç yumurta toplama oldu ayrıca orta derece ohss olmuşsun
Belirtileri okudum ben de orta derece ohss oldum diye tahmin ediyorum canım sen nerden anladın?Geçmiş olsun kaç yumurta toplama oldu ayrıca orta derece ohss olmuşsun
N
Ne serumu peki buu aytac bey ki girdi opuya
[/QUOT
Geçmiş olsun canımmm 1500 üstü orta dereceli ohss 4000 üstü yüksek ohss diye biliyorum ben hafif ohss geçirdim 1500duBelirtileri okudum ben de orta derece ohss oldum diye tahmin ediyorum canım sen nerden anladın?
Olmuştur mutlaka ağrıyla siziyla atlatılır evde bazen sen sijay etmezsen Kendi kendine geçiyor bir haftada bazense serumlarla3000 cok mu yksķbizm bsja gruptn 4000 ola du ohh olmadi 30 yum toplndi arkdsn kac yum.oldu acaba
Guzel..m ins 4de saglikli sekide ilerler sanrm 3. Gun transefr olyr baskentte genelde . Bu ay rahim dinleneck mi ykksa transefr mi insKızlar 10 yumurtadan 6 su işlem için uygunmuş, onun da 4 ü döllenmiş.
Canım normalde transferdi ama bu haldeyken yapar mı bilmiyorum. Normalde 3. Gündü ama seçim dolayısıyla 5 e de gitme ihtimali var, yapılmama ihtimali de var. Tam bir keşmekeş anlayacağın bekliyorum ya nasipGuzel..m ins 4de saglikli sekide ilerler sanrm 3. Gun transefr olyr baskentte genelde . Bu ay rahim dinleneck mi ykksa transefr mi ins
Transfer ne ZamanBenim ağrım çok fazla, kendi kendime oturup kalkamıyorum . Tansiyonum düşüyor 2 dir bakalım serumları işe yararda transfere düzelmiş olurum inşAllah
Transfer günü belli olur sen de endometriozis mi vardiCanım normalde transferdi ama bu haldeyken yapar mı bilmiyorum. Normalde 3. Gündü ama seçim dolayısıyla 5 e de gitme ihtimali var, yapılmama ihtimali de var. Tam bir keşmekeş anlayacağın bekliyorum ya nasip