- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
Valla simdi baktım gene aynı gibi kafam karıstırdıHistereskopi dedikleri ofis histereskopi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla simdi baktım gene aynı gibi kafam karıstırdıHistereskopi dedikleri ofis histereskopi
Bir ofis histeroskopi var birde girişimselhisteroskopi var.Ofiste rahim içine kamera ile bakıyor ufak sorunlar varsa polip gibi onları temizliyor.Girişimselde daha büyük sorunlar varsa tüpte, rahim anatomisinde bozukluk vs gibi onları düzeltiyor.İkisinin de aletler aynıdır.Ofis histeroskopide bir sorun çıkmayabilir ama çıkarsada düzelteceği aletler gerekebilir.Valla simdi baktım gene aynı gibi kafam karıstırdı
Ben transfer oldum sonucu bekliyorum canım cumartesi test ggünüm idrar testim pozitif çıktı daha kan yaptırmadımKızlar önümüzdekı ayntedavıye baslayacak olan var mı transfer sonucu bekleyen var mı aranızda
Ne güzel biR haberBen transfer oldum sonucu bekliyorum canım cumartesi test ggünüm idrar testim pozitif çıktı daha kan yaptırmadım
Teşekkürler İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.Kanı görmeden inanamıyorum daha bugün de işe başladım hep bir korku varNe güzel biR haber
Kan testiniz de pozitif cikar insallah.
Bu ara hep pozitif ve güzel haberler alıyoruz.
Hayırlı olsun
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah.Teşekkürler İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.Kanı görmeden inanamıyorum daha bugün de işe başladım hep bir korku var
Ayy masallah cnm hayrlı olsn darısı bıze ınsBen transfer oldum sonucu bekliyorum canım cumartesi test ggünüm idrar testim pozitif çıktı daha kan yaptırmadım
Bnde ıns onunuzdekı ay baslayacagım cnm nasıp olursahayırlı olsun inşallah.ben de transfer için adet bekliyorum.bekledikçe gelmiyor
Korkma cnm korkma kac gun oldu ıns guzel olacakTeşekkürler İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.Kanı görmeden inanamıyorum daha bugün de işe başladım hep bir korku var
Bugün 7.günKorkma cnm korkma kac gun oldu ıns guzel olacak
Cok sevindim. İnsallah kanda da istenilen degere ulasir. Hep pozitif geciyor aklimda seninle ilgiliBen transfer oldum sonucu bekliyorum canım cumartesi test ggünüm idrar testim pozitif çıktı daha kan yaptırmadım
Maşallah hayırlı olsun çoook sevindimTeşekkürler İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.Kanı görmeden inanamıyorum daha bugün de işe başladım hep bir korku var
Sağol canım inşallahCok sevindim. İnsallah kanda da istenilen degere ulasir. Hep pozitif geciyor aklimda seninle ilgili
Teşekkür ederim daha kan vermedim cumartesi test günüm inşallah kanda da güzel sonuç alırımMaşallah hayırlı olsun çoook sevindim
Idrar testını ne zmn yaptn cnmBugün 7.gün
5. gün ve 6. gün normal kaset test yaptım hafif silik belirgindi bu sabah da sadece prodictor vardı elimde onu yaptım onda baya belirgindiIdrar testını ne zmn yaptn cnm
Cok erken çıkmış ben korkuyorum yapmaya senden bir gün sonra benim de ama.ikiz olabilir mi acaba5. gün ve 6. gün normal kaset test yaptım hafif silik belirgindi bu sabah da sadece prodictor vardı elimde onu yaptım onda baya belirgindi