Valla bilmiyorumki bide 7 ağustosda ovitrelle in 1/3ü ü vurdum o etkilemişmidir diye düşündüm ama ilk yaptığımda üstünden 10 gün geçmişti son testte 12 gün geçmişti etkisi kalmamıştır heraldeCok erken çıkmış ben korkuyorum yapmaya senden bir gün sonra benim de ama.ikiz olabilir mi acaba
Masallah cnm koyulastıysa kesın vardır o zmn ıns5. gün ve 6. gün normal kaset test yaptım hafif silik belirgindi bu sabah da sadece prodictor vardı elimde onu yaptım onda baya belirgindi
Kalmamıştır o artık yaValla bilmiyorumki bide 7 ağustosda ovitrelle in 1/3ü ü vurdum o etkilemişmidir diye düşündüm ama ilk yaptığımda üstünden 10 gün geçmişti son testte 12 gün geçmişti etkisi kalmamıştır heralde
Inşallah güzel haberini bekliyoruzTeşekkür ederim daha kan vermedim cumartesi test günüm inşallah kanda da güzel sonuç alırım
hormonlar o kadar uzun süreli olmaz bence bir ilacı bıraktıktan sonra bile 2-3 günde etkisi azalıp adet oluyoruz. bence pozitiftirValla bilmiyorumki bide 7 ağustosda ovitrelle in 1/3ü ü vurdum o etkilemişmidir diye düşündüm ama ilk yaptığımda üstünden 10 gün geçmişti son testte 12 gün geçmişti etkisi kalmamıştır heralde
Normalde hormon bakmiyorlar ama benden istedilertransfer hazirliginda adetin 2.gunu yine fsh lh e2 progesteron mu bakiyorlar
Ne verdi canım iğneArkadaşlar dün 2. Toplama için iğneye başladım fiziksel bir sıkıntı yok ama ruhsal olarak kendimi çok kötü hissetmeye başladım önceki toplamada iğne farklıydı şimdi değişti iğnelerin yan etkisi olabilir mi?
Fostimon verdi dun yaptim .önceki toplamada gonal f kullanmıştım onun böyle bir etkisi yoktuNe verdi canım iğne
Fostimon da yine yumurta büyütücü duymuştum ama hiç kullanmadım.Olabilir belki öyle bir etkisi hocaya bi sor istersen belki değiştirirFostimon verdi dun yaptim .önceki toplamada gonal f kullanmıştım onun böyle bir etkisi yoktu
Sağol canım kontrole gidince söylerim çok stresliyim belki onun etkisi vardirFostimon da yine yumurta büyütücü duymuştum ama hiç kullanmadım.Olabilir belki öyle bir etkisi hocaya bi sor istersen belki değiştirir
Evet o da olabilir iyi düşünmeye çalış.Belki fostimon adetten sonraki toplamalarda daha iyi sonuç veriyordur oyüzden onu vermiştir.Sağol canım kontrole gidince söylerim çok stresliyim belki onun etkisi vardir
Bana da tek basina fostimon verdi ikinci yaridaki toplamam icin. Ama bende oyle bir etki yapmadi. Belki tedirgin basladiysaniz onun etkisi olabilir. Duphaston da vardi onu da iciyordum o zaman atesim oluyordu. Her defasinda korona mi kaptim diye panik oluyordum:) sonra ilacin etkisi oldugunu farkettimFostimon verdi dun yaptim .önceki toplamada gonal f kullanmıştım onun böyle bir etkisi yoktu
Çarşamba günü aradım. 2 haftaya hallolcak biz sizi arayacağız dediler. Tam 2 regl dönemi geçirdim histereskopi yüzünden. Stres olduk. Siz yeni bir gelişme duydunuz mu?ofis histereskopiyi soran oldu mu daha adet olmadığım için sormadım ama umarım kısa sürede parçası gelir de uzun sürmez
Evet biraz kaygılı başladım onun etkisi sanırım duphaston da kullanmaya başladım yüzüm sıcak biraz demek ilactanmis teşekkür ederimBana da tek basina fostimon verdi ikinci yaridaki toplamam icin. Ama bende oyle bir etki yapmadi. Belki tedirgin basladiysaniz onun etkisi olabilir. Duphaston da vardi onu da iciyordum o zaman atesim oluyordu. Her defasinda korona mi kaptim diye panik oluyordum:) sonra ilacin etkisi oldugunu farkettim
hocaya msj atın dediler attım ama cevap yazmadı. 2 haftaya kadarsa yetişemeyebilir o zaman banaÇarşamba günü aradım. 2 haftaya hallolcak biz sizi arayacağız dediler. Tam 2 regl dönemi geçirdim histereskopi yüzünden. Stres olduk. Siz yeni bir gelişme duydunuz mu?