Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Cok erken çıkmış ben korkuyorum yapmaya senden bir gün sonra benim de ama.ikiz olabilir mi acaba
Valla bilmiyorumki bide 7 ağustosda ovitrelle in 1/3ü ü vurdum o etkilemişmidir diye düşündüm ama ilk yaptığımda üstünden 10 gün geçmişti son testte 12 gün geçmişti etkisi kalmamıştır heralde

hormonlar o kadar uzun süreli olmaz bence bir ilacı bıraktıktan sonra bile 2-3 günde etkisi azalıp adet oluyoruz. bence pozitiftir

ofis histereskopiyi soran oldu mu daha adet olmadığım için sormadım ama umarım kısa sürede parçası gelir de uzun sürmez

merhaba bana hulusi hocanın cep numarasını özelden yazabilir misiniz. telefonum bozuldu numaraları göremiyorum

Arkadaşlar dün 2. Toplama için iğneye başladım fiziksel bir sıkıntı yok ama ruhsal olarak kendimi çok kötü hissetmeye başladım önceki toplamada iğne farklıydı şimdi değişti iğnelerin yan etkisi olabilir mi?

Fostimon verdi dun yaptim .önceki toplamada gonal f kullanmıştım onun böyle bir etkisi yoktu
Bana da tek basina fostimon verdi ikinci yaridaki toplamam icin. Ama bende oyle bir etki yapmadi. Belki tedirgin basladiysaniz onun etkisi olabilir. Duphaston da vardi onu da iciyordum o zaman atesim oluyordu. Her defasinda korona mi kaptim diye panik oluyordum:) sonra ilacin etkisi oldugunu farkettim

ofis histereskopiyi soran oldu mu daha adet olmadığım için sormadım ama umarım kısa sürede parçası gelir de uzun sürmez
Çarşamba günü aradım. 2 haftaya hallolcak biz sizi arayacağız dediler. Tam 2 regl dönemi geçirdim histereskopi yüzünden. Stres olduk. Siz yeni bir gelişme duydunuz mu?

Evet biraz kaygılı başladım onun etkisi sanırım duphaston da kullanmaya başladım yüzüm sıcak biraz demek ilactanmis teşekkür ederim

Çarşamba günü aradım. 2 haftaya hallolcak biz sizi arayacağız dediler. Tam 2 regl dönemi geçirdim histereskopi yüzünden. Stres olduk. Siz yeni bir gelişme duydunuz mu?
hocaya msj atın dediler attım ama cevap yazmadı. 2 haftaya kadarsa yetişemeyebilir o zaman bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…