Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Benim bebegimin de genetik sonucu cikmis. Nisan ayinda kaybettigim... turner sendromluymus. Bir rahatlama oldu ki bende, sormayin. Sebepsiz miydi, kuzum simdi olsaydi 28 haftalik olcaktik vs vs diye kendimi yiyip bitiriyordum

Benim bebegimin de genetik sonucu cikmis. Nisan ayinda kaybettigim... turner sendromluymus. Bir rahatlama oldu ki bende, sormayin. Sebepsiz miydi, kuzum simdi olsaydi 28 haftalik olcaktik vs vs diye kendimi yiyip bitiriyordum
Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Kizlar bugün hastaneye gittim hulusi hoca yoktu kan tahlillerim muayenem yapıldı e 2 değerim yüksek çıkmış 2.toplama için tedaviye başlayacaktık hulusi hoca bu ay başlamayalım tek yumurta gelişir demiş adetin 14.günü tekrar gelsin demiş moralim bozuldu e2 değeri düzelir mi

benim de 2. toplamada e2 yuksekti ama 12.gunde tedaviye basladık. zaten planimiz ikinci yarıda toplamakti.belki 2.yarida toplar sizinkini de

hulusi hoca izne falan mı ayrılmıs

Hoca niye yokmuş ki muayeneyi kim yaptı

benim de 2. toplamada e2 yuksekti ama 12.gunde tedaviye basladık. zaten planimiz ikinci yarıda toplamakti.belki 2.yarida toplar sizinkini de
Aynen bu şekilde söylediler 12 gün sonra gel dediler bu şekilde oluyor mu Yani kaç gün iğne vuruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…