Adetin 2. Günü E2 50 nin üzerinde olunca başlamıyolar canım.Birdahaki ay düşer her ay aynı olcak diye bişey yok.Hulusi hoca dün de yoktu şehir dışında toplantıda dedilerKizlar bugün hastaneye gittim hulusi hoca yoktu kan tahlillerim muayenem yapıldı e 2 değerim yüksek çıkmış 2.toplama için tedaviye başlayacaktık hulusi hoca bu ay başlamayalım tek yumurta gelişir demiş adetin 14.günü tekrar gelsin demiş moralim bozuldu e2 değeri düzelir mi
sadece fostimon vurdum bi de duphaston ictim. ilk igneden sonra 11 .gunde toplandı. yumurtlama olduktan sonra baslaniyor ignelereAynen bu şekilde söylediler 12 gün sonra gel dediler bu şekilde oluyor mu Yani kaç gün iğne vuruluyor
Neyse hayırlısı olsun bekleyelim bakalımAdetin 2. Günü E2 50 nin üzerinde olunca başlamıyolar canım.Birdahaki ay düşer her ay aynı olcak diye bişey yok.Hulusi hoca dün de yoktu şehir dışında toplantıda dediler
12 sonra gel dediler o zaman tam yumurtlama donemi olmuyor mu ?çıkan yumurta sayısını etkiler mi sence?sadece fostimon vurdum bi de duphaston ictim. ilk igneden sonra 11 .gunde toplandı. yumurtlama olduktan sonra baslaniyor ignelere
Gecmıa olsun cnm sen erken dogummu yaptın acabaHer şey çok ama çok güzel olsun inşallahhBen bu yolda durakladim simdilik. Ama sizlerle o heyecanlari tekrar yasiyor hissediyorum. Hepinizin kucaklari minik meleklerle dolsun tassin insallahhhhh uykusuz gecelerde gozlerinizden sevgi fiskirsin... artik gozyaslariniz evlat sevgisinden aksin dilerim
yok hoca progesteron yukseldiginde yani yumurtlama olduktan sonra baslıyor. benim daha cok yumurtam vardi ve kist vs olmamısti daha iyi oldu ama yine 1 emb donduruldu o benim fizyolojimle alakali12 sonra gel dediler o zaman tam yumurtlama donemi olmuyor mu ?çıkan yumurta sayısını etkiler mi sence?
Dusuk yapmistimGecmıa olsun cnm sen erken dogummu yaptın acaba
Cok gecmıs olsun cnm benımde ıkı kez 22haftalık erken dogumum varDusuk yapmistim
Evet mesajlasmistik sizinle.. allah sabir versin tekrarCok gecmıs olsun cnm benımde ıkı kez 22haftalık erken dogumum var
Durumumuz benziyor sanırım benim ilk toplamamida hulusi hoca yaptı :) ikinci ne olur bilemem. ne diyeyim inşallah daha iyi olur deniz hemşire hocanın söylediğini iletti birebir konuşmam mümkün değildi bugün icimde kaldı biraz ...bu aralar kafam çok karışık hafif sıkıldığımı hissediyorum kistim sürekli büyüyor hastaneye gitmeye korkar oldum çünkü her gittiğimde moral bozacak bisey çıkıyor ayaklarım geri geri gidiyor ilk zamanki hevesim kalmadı korona tedavimi çok etkiledi acaba sadece ben mi böyle düşünüyorum diye kendimi suçluyorumyok hoca progesteron yukseldiginde yani yumurtlama olduktan sonra baslıyor. benim daha cok yumurtam vardi ve kist vs olmamısti daha iyi oldu ama yine 1 emb donduruldu o benim fizyolojimle alakaliilk toplamada kistlesti yumurtalar hatta toplamayı hulusi hoca kendi yaptı sıkıntıli diye. sonra bi dahakine yumurtalamadan sonra yapalım o zaman boyle sıkintilar olmuyor dedi. gercekten hem daha cok yumurtam oldu hem de kistlesmedi. belki senin icin daha iyi olur. her seyde bi hayır vardir
korona maalesef hepimizi etkiledi. ben de emb 5 .gune giderse transfer olucam ama dusunmemeye calissam da korona aklımda,kendimi korumak konusunda. ama stres olmamaya calısmak en iyisi cunku direkt hormonları etkiliyor. inanın benim de benzer oldu. 2 yumurta topladigimizda da 1 kaldi 4 yumurtada da. hoca artık senden 1 taneden baska alamıycam herhalde dedi. ister istemez stres yaratıyor ama artık olursa olur olmazsa yapacak bisiy yok durumuna gectim galiba:) daha rahatım saglık olsun diyorum hepDurumumuz benziyor sanırım benim ilk toplamamida hulusi hoca yaptı :) ikinci ne olur bilemem. ne diyeyim inşallah daha iyi olur deniz hemşire hocanın söylediğini iletti birebir konuşmam mümkün değildi bugün icimde kaldı biraz ...bu aralar kafam çok karışık hafif sıkıldığımı hissediyorum kistim sürekli büyüyor hastaneye gitmeye korkar oldum çünkü her gittiğimde moral bozacak bisey çıkıyor ayaklarım geri geri gidiyor ilk zamanki hevesim kalmadı korona tedavimi çok etkiledi acaba sadece ben mi böyle düşünüyorum diye kendimi suçluyorum
Yok istemiyo başkent.Bazı hastaneler istiyormuş evettransfer öncesi covid testi isteniyor mu.bazı merkezlerde istemisler saglik bak zornlulugu diye ama hulusi hoca bisiy demedi
evet ben de duymadım. aslında yapılsa iyi olur icim rahat olur.Yok istemiyo başkent.Bazı hastaneler istiyormuş evet
Aynen iyi olur aslında şikayeti olmayana test yapmıyolar.Hafif atlatan birsürü insan var dışarda herkese yapılsa onlar ayırt edilir en azındanevet ben de duymadım. aslında yapılsa iyi olur icim rahat olur.
Hepımız ıns cnmEvet mesajlasmistik sizinle.. allah sabir versin tekrarHayirlisiyla saglikla kavusun evlatlariniza insallah
kist demissiniz. benim 2.gun gorunen cikolata kistim 14.gunde basladigim tedaviyle kayboldu. duphaston da veriyor muhtemelen onun etkisiyle kaybolmustu. kistinizin de kuculmesini saglayabilir ki muhtemelen kiste baglı da olabiliyor e2 yuksekligiDurumumuz benziyor sanırım benim ilk toplamamida hulusi hoca yaptı :) ikinci ne olur bilemem. ne diyeyim inşallah daha iyi olur deniz hemşire hocanın söylediğini iletti birebir konuşmam mümkün değildi bugün icimde kaldı biraz ...bu aralar kafam çok karışık hafif sıkıldığımı hissediyorum kistim sürekli büyüyor hastaneye gitmeye korkar oldum çünkü her gittiğimde moral bozacak bisey çıkıyor ayaklarım geri geri gidiyor ilk zamanki hevesim kalmadı korona tedavimi çok etkiledi acaba sadece ben mi böyle düşünüyorum diye kendimi suçluyorum
Benim ki kaybolmuyor maalesef aksine büyüyor bu çikolata kisti tam bir bela ayrıca ben duphaston hiç kullanmadım tedavi sırasında tarlusal kullandım deniz hemsirede kiste bağlı e 2 yükselebilir dedi bilmiyorum iyiden iyiye psikolojimi bozdu kistkist demissiniz. benim 2.gun gorunen cikolata kistim 14.gunde basladigim tedaviyle kayboldu. duphaston da veriyor muhtemelen onun etkisiyle kaybolmustu. kistinizin de kuculmesini saglayabilir ki muhtemelen kiste baglı da olabiliyor e2 yuksekligi
Inşallah 5.güne güzelce ilerler her gönlünce olur....stres üstüne bir de covit stresi iyi gelmiyor Allah hayırlısını versin diyorum bi yandan da yaptırdığım işlemler boşa gitmiş gibi oldu ona üzülüyorumkorona maalesef hepimizi etkiledi. ben de emb 5 .gune giderse transfer olucam ama dusunmemeye calissam da korona aklımda,kendimi korumak konusunda. ama stres olmamaya calısmak en iyisi cunku direkt hormonları etkiliyor. inanın benim de benzer oldu. 2 yumurta topladigimizda da 1 kaldi 4 yumurtada da. hoca artık senden 1 taneden baska alamıycam herhalde dedi. ister istemez stres yaratıyor ama artık olursa olur olmazsa yapacak bisiy yok durumuna gectim galiba:) daha rahatım saglık olsun diyorum hep
öyle dusunmeyin bosa gitmez merak etmeyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.cikolata kisti gebeliğe engel degil stres yapmayınInşallah 5.güne güzelce ilerler her gönlünce olur....stres üstüne bir de covit stresi iyi gelmiyor Allah hayırlısını versin diyorum bi yandan da yaptırdığım işlemler boşa gitmiş gibi oldu ona üzülüyorum