Kaan Hocaya gittiğimizde hasar çıktı. Klomen ve Promen K ile düzeldi. Çok doğal beslenir dikkat eder aslında. Başka da bir sıkıntı yok dedi. Normal denmişti.Tam olarak eşinizin problemi ne? Ben eşime uygulamadigim kür ilac kalmadı. Ama bizde hicbisey düzelmedi. Genetik bizimki galiba. Sizinki düzelecek biseydir insaallahh
Insaallah o tutunur size. Erkeklerde 3 aylık bi tedavi tup bebek oncesi işe yarıyor. Herşey nasip işte öyle olacağı varmis demek ki insaallah hersey istediginiz gibi olur. Zorlu süreçler ama Rabbim demek ki bizlere bunları kaldirabilecegimiz için verdi. Insaallah bu zorlu sınavı hepimiz geçeriz en büyük duam oKaan Hocaya gittiğimizde hasar çıktı. Klomen ve Promen K ile düzeldi. Çok doğal beslenir dikkat eder aslında. Başka da bir sıkıntı yok dedi. Normal denmişti.
Tülay Hanım da sadece eşinizin değerleri sınırda, çok zor seçtim dedi gecen hafta. Kala kala bir embriyomuz kaldı işte
Benim arkdsm gögşen hocanin hastasiydi, eşinde hareketlilik sifir ve morfoloji bozuklugu vardi. Şu an ikizleri var, göğşen hocada tedavi oldu. Çok nazik, hastalara yaklasimi çok kibar, sekreterlerle konusurken bile ses tonu yumuşak..Kızlar merhaba,
Ben de Başkentte Göğşen Hoca'nın hastasıyım. Tek embriyomuz var dondurulmuş. Bir kere daha toplama olacak birkaç ay sonra inşallah. Biesteron ve Koenzim verdi hocamız. Daha almadım. Sizler kullandınız mı? Faydasını gördünüz mü? Hangi marka kullandınız?
Kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Bir de eşimin değerleri de sınırdaymış. Embriyolog öyle söyledi. Eşiniz için doğal bir şeyler yaptınız mı bu süreçte?
Evet canım. Hiç sinirli görmedim ben de. Bugün kontrol için gittim. Bir ara ağlayacak gibi oldum. O sakin ses tonuyla güldürmeye çalıştı sağolsun. Hastaneden, doktorumdan memnunum çok şükür. Umarım arkadaşınız gibi biz de o güzel günleri görürüzBenim arkdsm gögşen hocanin hastasiydi, eşinde hareketlilik sifir ve morfoloji bozuklugu vardi. Şu an ikizleri var, göğşen hocada tedavi oldu. Çok nazik, hastalara yaklasimi çok kibar, sekreterlerle konusurken bile ses tonu yumuşak..
Allah kimseyi anne&baba olmaktan mahrum etmesin,bu yolun sonunda kimse üzulmesin, herkesin yüzü gülsün ins,.Evet canım. Hiç sinirli görmedim ben de. Bugün kontrol için gittim. Bir ara ağlayacak gibi oldum. O sakin ses tonuyla güldürmeye çalıştı sağolsun. Hastaneden, doktorumdan memnunum çok şükür. Umarım arkadaşınız gibi biz de o güzel günleri görürüz
Amin.Allah kimseyi anne&baba olmaktan mahrum etmesin,bu yolun sonunda kimse üzulmesin, herkesin yüzü gülsün ins,.
Çok sağol canımInsaallah o tutunur size. Erkeklerde 3 aylık bi tedavi tup bebek oncesi işe yarıyor. Herşey nasip işte öyle olacağı varmis demek ki insaallah hersey istediginiz gibi olur. Zorlu süreçler ama Rabbim demek ki bizlere bunları kaldirabilecegimiz için verdi. Insaallah bu zorlu sınavı hepimiz geçeriz en büyük duam o
Evet dna hasarı vardi kaan aydos onun için tedavi uyguladı. Sonra düzeldi dedi tup bebeğe yonlendirdi. Morfoloji 0 hareketlilik yok. Tum degerlerimiz 0 yanı duzelmedi bizim hiç. %80 globospermi dediler. Kalsiyum iyonosfer ile döllenme oluyo bizim. Hulusi hoca size yapacak çok bisey yok tıbben Allah yardım edecek diyo. Inancim cok yüksek insaallah olacak. Eğer ki cuma günü benimde tek embriyom kalirsa donacak tekrar toplama olacak. Insaallah 2side yaşar ve benim icin hayrlidrlar ne deyim bazen elden bisey gelmiyo.Çok sağol canım
Hepimizinki tutunur da bu çektiğimiz sıkıntıları unuturuz inşallah. Riske atmayalım bir kere daha yumurta toplayalım dedi. Birkac ayda ne yapabilirsem.
Sizin eşinizinde de mi hasar falan vardı?
Telefonla bilgi verdilermi, toplama yada transfer olur diye?Evet dna hasarı vardi kaan aydos onun için tedavi uyguladı. Sonra düzeldi dedi tup bebeğe yonlendirdi. Morfoloji 0 hareketlilik yok. Tum degerlerimiz 0 yanı duzelmedi bizim hiç. %80 globospermi dediler. Kalsiyum iyonosfer ile döllenme oluyo bizim. Hulusi hoca size yapacak çok bisey yok tıbben Allah yardım edecek diyo. Inancim cok yüksek insaallah olacak. Eğer ki cuma günü benimde tek embriyom kalirsa donacak tekrar toplama olacak. Insaallah 2side yaşar ve benim icin hayrlidrlar ne deyim bazen elden bisey gelmiyo.
Inşallah ikisi de yaşar ve tutunur. Güzel haberlerini alırız en kısa zamanda.Evet dna hasarı vardi kaan aydos onun için tedavi uyguladı. Sonra düzeldi dedi tup bebeğe yonlendirdi. Morfoloji 0 hareketlilik yok. Tum degerlerimiz 0 yanı duzelmedi bizim hiç. %80 globospermi dediler. Kalsiyum iyonosfer ile döllenme oluyo bizim. Hulusi hoca size yapacak çok bisey yok tıbben Allah yardım edecek diyo. Inancim cok yüksek insaallah olacak. Eğer ki cuma günü benimde tek embriyom kalirsa donacak tekrar toplama olacak. Insaallah 2side yaşar ve benim icin hayrlidrlar ne deyim bazen elden bisey gelmiyo.
Benim 3. Gün 7 hücreliydi embriyom 2018 de yaptırmıştım hatta geriden geliyor demişlerdi çok umutsuzdum. Yumurta rezervim az ve sağlıklı tek embriyom da geriden geliyordu yani, ama tuttu çok şükür.O kadar cok yerde okudum ki 4 hücreli bile hatta 2 hücreli bile tutunmuş. Rabbim ol derse oluyor işte inşaallah isteyen arzulayan herkes herkes kavuşur bebeğine
Yaaa işte Rabbimin mucizeleri bunlar. Bizede dua edin lütfen cok ihtiyacımız var. 2 embriyomda yavasmis biraz. Insaallah hayrlisyla tutunurlar insaallahhhhhBenim 3. Gün 7 hücreliydi embriyom 2018 de yaptırmıştım hatta geriden geliyor demişlerdi çok umutsuzdum. Yumurta rezervim az ve sağlıklı tek embriyom da geriden geliyordu yani, ama tuttu çok şükür.
Insaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hem dua hem sabır. Benim ilk transferim 3AA idi onda bile umudum vardi sakin umudunuzu kaybetmeyin. Rabbim ol derse olur insaallah. Ben zamani gelmemis daha diyorum bi olumsuzlukla karsilastigimda. Hepimiz icin insaallah hersey iyi olur. Hepiniz duamdasinzInşallah ikisi de yaşar ve tutunur. Güzel haberlerini alırız en kısa zamanda.
Bizimkiler de kalsiyumla döllenmiş. Ama 5.güne tek kaldı. 5AA kalitesi ama öyle olup çok tutmayan da oluyor
Bu defa elimden geleni yapayim da gerisi Allah'ın takdiri.
Çok güzel haberler verirsin yarın inşallah.Insaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hem dua hem sabır. Benim ilk transferim 3AA idi onda bile umudum vardi sakin umudunuzu kaybetmeyin. Rabbim ol derse olur insaallah. Ben zamani gelmemis daha diyorum bi olumsuzlukla karsilastigimda. Hepimiz icin insaallah hersey iyi olur. Hepiniz duamdasinz
Amin canim benim insaallahh. Rabbim cumlemize yardimetsin insaallahÇok güzel haberler verirsin yarın inşallah.
Beklemek en heyecanlı tarafı. Geçen hafta kalpten gidebilirdim hastaneden tlf beklerken. Allah emeklerimizi boşa gidermesin
Amin canımAmin canim benim insaallahh. Rabbim cumlemize yardimetsin insaallah
Yok olmaz diye biliyorum. Kullanilmasa bizde döllenme bile olmaz belki de.Amin canım
Bu arada hiç sordunuz mu Hocaya kalsiyum iyonofor embriyolara bir zarar vermezdir değil mi? Oyle olsa uygulamzlar herhalde.Dun sormayı unuttum doktora. Iyice takıntılı oldum
Evet dna hasarı vardi kaan aydos onun için tedavi uyguladı. Sonra düzeldi dedi tup bebeğe yonlendirdi. Morfoloji 0 hareketlilik yok. Tum degerlerimiz 0 yanı duzelmedi bizim hiç. %80 globospermi dediler. Kalsiyum iyonosfer ile döllenme oluyo bizim. Hulusi hoca size yapacak çok bisey yok tıbben Allah yardım edecek diyo. Inancim cok yüksek insaallah olacak. Eğer ki cuma günü benimde tek embriyom kalirsa donacak tekrar toplama olacak. Insaallah 2side yaşar ve benim icin hayrlidrlar ne deyim bazen elden bisey gelmiyo.Çok sağol canım
Hepimizinki tutunur da bu çektiğimiz sıkıntıları unuturuz inşallah. Riske atmayalım bir kere daha yumurta toplayalım dedi. Birkac ayda ne yapabilirsem.
Sizin eşinizinde de mi hasar falan vardı?
Yolunuz açık olsun. Biraz yolunuz uzun. Hulusi hoca ya bırakın o elinden geleni yapıyor zaten.işallah sonu güzel olsunEvet dna hasarı vardi kaan aydos onun için tedavi uyguladı. Sonra düzeldi dedi tup bebeğe yonlendirdi. Morfoloji 0 hareketlilik yok. Tum degerlerimiz 0 yanı duzelmedi bizim hiç. %80 globospermi dediler. Kalsiyum iyonosfer ile döllenme oluyo bizim. Hulusi hoca size yapacak çok bisey yok tıbben Allah yardım edecek diyo. Inancim cok yüksek insaallah olacak. Eğer ki cuma günü benimde tek embriyom kalirsa donacak tekrar toplama olacak. Insaallah 2side yaşar ve benim icin hayrlidrlar ne deyim bazen elden bisey gelmiyo.