- 1 Mayıs 2017
- 1.205
- 1.262
Rabbim hayırlusıyla size de nasip etsin inşallah ama yavsş ilerliyor diye umudunuzu kesmeyin. Beni gelin transfer edelim dediklerinde o kadar umutsuzdum ki eşime gitsek mi ki dedim o kadar isteksiz, olmayacağına emin. Ama şimdi iyi ki diyorum 1 bucuk yaşında dünya tatlısı bir kızım var Allahım bağışlar inşallahYaaa işte Rabbimin mucizeleri bunlar. Bizede dua edin lütfen cok ihtiyacımız var. 2 embriyomda yavasmis biraz. Insaallah hayrlisyla tutunurlar insaallahhhhh
Yaaa masaallahh Allahim esirgesin. Bunlari duymak o kadar iyi geldi ki Allah sizden razi olsun inşaallah. Inancim büyük şükürRabbim hayırlusıyla size de nasip etsin inşallah ama yavsş ilerliyor diye umudunuzu kesmeyin. Beni gelin transfer edelim dediklerinde o kadar umutsuzdum ki eşime gitsek mi ki dedim o kadar isteksiz, olmayacağına emin. Ama şimdi iyi ki diyorum 1 bucuk yaşında dünya tatlısı bir kızım var Allahım bağışlar inşallah
Senden de razı olsun, güzel haberlerini de duyarız inşallahYaaa masaallahh Allahim esirgesin. Bunlari duymak o kadar iyi geldi ki Allah sizden razi olsun inşaallah. Inancim büyük şükür
İkizler geliyorKızlaar bugün kan verdim 1773 çıkmış sonuç on gün sonra ultrason için çağırdı
İkiz değil sanırım canım iki kat artıyor ama rabbim hayırlısını versin. Sizede dua ediyorumİkizler geliyor
Valla çok sevindikİkiz değil sanırım canım iki kat artıyor ama rabbim hayırlısını versin. Sizede dua ediyorum
Arka arkaya hamiş olucazValla çok sevindikMarjinal Kist e de sana da umut oldunuz.Benim transfer de 10 ağustos gibi olacak sanırım dualarınızı eksik etmeyin
Biz de 10 Temmuz’da transfer olmuştuk, inşallah sizden de çok güzel haberler bekliyoruz. Rahat olmayan çalışınValla çok sevindikMarjinal Kist e de sana da umut oldunuz.Benim transfer de 10 ağustos gibi olacak sanırım dualarınızı eksik etmeyin
ikiz gibi sankiKızlaar bugün kan verdim 1773 çıkmış sonuç on gün sonra ultrason için çağırdı
Hayırlısı olsun inşallahikiz gibi sankisaglikla al kucagına insallah. bizlere de dua edin
Canım benim olumsuzluk olursa ariycaz demişlerdi. Şükür aramadılar. Şuan icin saat 2 de Rabbim nasip ederse insaallahh. Dualarinizi bekliyorum. 2 tane yavrusumu alir gelirim insaallahhh
İnşaAllaahhCanım benim olumsuzluk olursa ariycaz demişlerdi. Şükür aramadılar. Şuan icin saat 2 de Rabbim nasip ederse insaallahh. Dualarinizi bekliyorum. 2 tane yavrusumu alir gelirim insaallahhh
Allah razi olsun canim insaallahhhhhhİnşaAllaahhhakkinda hayirlisi olsun. Allah kalbine göre versin ins su mubarek cuma gunundeee
Canım üzüldüm gerçekten.İnşallah en kısa zamanda olur umudunu kaybetmeKizlar bana nasip olmadı. Vardir bunda da bi hayr diyoruz. 2side gelişimini durdurmus.