Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Yaaa işte Rabbimin mucizeleri bunlar. Bizede dua edin lütfen cok ihtiyacımız var. 2 embriyomda yavasmis biraz. Insaallah hayrlisyla tutunurlar insaallahhhhh
Rabbim hayırlusıyla size de nasip etsin inşallah ama yavsş ilerliyor diye umudunuzu kesmeyin. Beni gelin transfer edelim dediklerinde o kadar umutsuzdum ki eşime gitsek mi ki dedim o kadar isteksiz, olmayacağına emin. Ama şimdi iyi ki diyorum 1 bucuk yaşında dünya tatlısı bir kızım var Allahım bağışlar inşallah 😍

Rabbim hayırlusıyla size de nasip etsin inşallah ama yavsş ilerliyor diye umudunuzu kesmeyin. Beni gelin transfer edelim dediklerinde o kadar umutsuzdum ki eşime gitsek mi ki dedim o kadar isteksiz, olmayacağına emin. Ama şimdi iyi ki diyorum 1 bucuk yaşında dünya tatlısı bir kızım var Allahım bağışlar inşallah 😍
Yaaa masaallahh Allahim esirgesin. Bunlari duymak o kadar iyi geldi ki Allah sizden razi olsun inşaallah. Inancim büyük şükür :KK200::nazar:

hoca bana adetliyken kontrole gel dedi ama bayrama denk gelecek sanırım. bayramda muayene yok mu?

Back