- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Aaa çok şaşırdımKizlar bana nasip olmadı. Vardir bunda da bi hayr diyoruz. 2side gelişimini durdurmus.
Insaallah canim insaallah. Inancim hala yüksek cok şükür. Bidaha deneriz nasip olursa.Canım üzüldüm gerçekten.İnşallah en kısa zamanda olur umudunu kaybetme
Evet 5.gün çok önemliymiş zaten. Nasip degilmis.Aaa çok şaşırdımdemek son gün de değişiyor
Sağlık olsun canım. Insallah nasip olacaktır bir gün. Önemli olan inanmak.Denemeye devam.Insaallah canim insaallah. Inancim hala yüksek cok şükür. Bidaha deneriz nasip olursa.
Kesinlikle öyle buna şükür canım Rabbim nasip edene kadar deneyeceğim insaallahhhSağlık olsun canım. Insallah nasip olacaktır bir gün. Önemli olan inanmak.Denemeye devam.
nasip her şey. vardır bir hayır. daha ilk toplamaydı değil mi?Kizlar bana nasip olmadı. Vardir bunda da bi hayr diyoruz. 2side gelişimini durdurmus.
bayramın ilk günü çalışmıyoruz dedi ama yine de hocaya msj atın dedi.Hayırlısı olsun inşallahbayramda çoğu zaman çalışıyor ama sekreter den öğren daha iyi
CanımKizlar bana nasip olmadı. Vardir bunda da bi hayr diyoruz. 2side gelişimini durdurmus.
Bana söylemedi kimseye de söylemiyor ama 8-14 arası yapıyorhulusi hoca rahim kalınlığı kaçken transfer yapıyor acaba? yani sizin rahim kalınlıklarınız ortalama kaçtı
Insaallah canım Rabbim cumlemize yardim etsin Inşaallah. Yola devam insaallah sonu hayrli ve guzel olurCanım
Inşallah çektiğin sıkıntıların sonu çok güzel olur.
Pes etmek yok bizim sınavımızda. Çok yıpranıyoruz ama toparlanıp devam ediyoruz. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah en kısa zamanda.
en azından tutanabiliyormus hayırlisıyla sagliklisi da olur2.tup bebek olacaktim transfer olabilseydim ilki kimyasal oldu.
Cemre o yöntem varmiymiş başkentte?Evet her halimize şükür bu defa piezzo elektrik ile dölleme var ise onu istemeyi düşünüyorum bakalım
Henüz arayıp görüşmedik canim nasip olursa sabah aramayi düşünüyoruz. Sorunca yazarim burdan.Cemre o yöntem varmiymiş başkentte?
Pes etme cemre, yeni yollar dene.. Benim 3 negatfm var, ve hala vazgecmiyorumm..Henüz arayıp görüşmedik canim nasip olursa sabah aramayi düşünüyoruz. Sorunca yazarim burdan.
Insaallah etmeyecegim. Herşey bahane zamani vakti var biseylerin demek ki. Rabbim guzellestiriyordur inşaallah. Bizler inanamaktan vazgeçmeyelim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun iste hepimizin sorunları farklı isteklerimiz aynı. Insaallah isteyen herkese nasip olurPes etme cemre, yeni yollar dene.. Benim 3 negatfm var, ve hala vazgecmiyorumm..
Hibor yok galiba. Oksapar veriyor artik. Ayni ilaçlar, cnm..Kizlar selam. Transfer sonrasi günde 3 estrofem, günde 3 progeston fitil, gunde 1 lecostem igne, günde 1 oxopor igne, gün aşırı progeston iğne kullaniyorum. Hulusi hoca size de verdi mi.bu kadar ilaç?