İnşallah ikisi de tutunur hayata, olmasa da hiç canını sıkma belki ikinci toplaman daha iyi olur.Eğer ki 2 side 5.güne kadar giderse transfer olacağım inşaallah.1 tane giderse etmiycek donduracak tekrar toplama olacak.
Insaallah canım cok teşekkür ederim Rabbim cümlemizin kucağını doldursun insaallahİnşallah ikisi de tutunur hayata, olmasa da hiç canını sıkma belki ikinci toplaman daha iyi olur.
Güzel haberler alırsınız işallah kaç tane transfer oldunuz? Donmuş embriyo muMerhaba herkese. Benim de bugün transferim yapıldı. Insallah hayirki sonuçlar alırız. 2015 yılındaki tedavimden bir kızım var. Nasip olursa bir kardes gelir insallah.Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin insallah
Hayırlı olsunn Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallahhhhhKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Bu süreçte öyle çok hissettim ki desteğinizi. Transferden sonra 7. gün pozitif sonucu aldım hamdolsun. Bugün de iki kat artışı gördüm. Sağlıkla devam etmesi için dualarınızı istirham ediyorum.
Ya ne harika haberler bunlarr masallah hepinizeeKızlar benimde pozitif rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahdualarınızda eksik etmeyin iki kat ilerler sağlıkla gelsin inşallah
187 cıvarıydı sanırım cnmSenin kaçtı değerin canım
Darısı size inşallahYa ne harika haberler bunlarr masallah hepinizee
Çok geçmiş olsun. Siz randevunuzu alın gidin gerekli olan herşeyi yapacaktır genetik testi yapiliyorKızlar merhaba 8. Haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj için gün bekliyorum. Bende izne geldiğimde Hulusi beyle görüşmek istiyorum. Genetik testleri falan yapıyor mu bilginiz var mi
Genetik testi, yukariKızlar merhaba 8. Haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj için gün bekliyorum. Bende izne geldiğimde Hulusi beyle görüşmek istiyorum. Genetik testleri falan yapıyor mu bilginiz var mi
Genetik testi yapiliyor. Ama devlettede ayni tahliller yapiliyor vede ucretsiz. Bence 1000 tl verip yaptirmaktansa devlette yaptirmak daha mantikli. Şehir hastanesi yapiyo mesela..Kızlar merhaba 8. Haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj için gün bekliyorum. Bende izne geldiğimde Hulusi beyle görüşmek istiyorum. Genetik testleri falan yapıyor mu bilginiz var mi
Sonuçlar hemen çıkıyor mu pekiGenetik testi, yukari
Genetik testi yapiliyor. Ama devlettede ayni tahliller yapiliyor vede ucretsiz. Bence 1000 tl verip yaptirmaktansa devlette yaptirmak daha mantikli. Şehir hastanesi yapiyo mesela..
Hayırlı olsun.bugün reglinizin kaçıncı günü? Estrofem e pazartesi başlancakya ondan soruyorumKızlar pazartesi estrofem'e başlıyorum.4 Ağustosda da tekrar kontrolüm var.10 veya 12 ağustosta da transfer olacak inşallah bozulmadan çözünür ve 5.güne giderlerse:)
2 aydır lucrin depot kullandım oyüzden adet olmıcakmışım .Adet olmadan başlayacak transfer hazırlığı.İlk lucrini haziranda vurdum aynı anda desolete başladım desoletin etkisi ile ilk ay adet oldum.Adetin ikinci günü ikinci lucrini vurdum.Şimdi adet olmıcam.Hayırlı olsun.bugün reglinizin kaçıncı günü? Estrofem e pazartesi başlancakya ondan soruyorum
Hayırlı olsun simdidenn canimmmKızlar pazartesi estrofem'e başlıyorum.4 Ağustosda da tekrar kontrolüm var.10 veya 12 ağustosta da transfer olacak inşallah bozulmadan çözünür ve 5.güne giderlerse:)
Canımm teşekkür ederim.İnanıyorum inşallah hepimiz mutlu haberler vericez bigün hepimiz için en güzeli olsun.Hayırlı olsun simdidenn canimmminş hersey diledigin gibi olur ve güzel sonuç alirsinn nitrocum.
Donmus embriyolarimi.geçen yaz denedik transfer aşamasına gelemedi malesef. Bu sene tekrar baştan başladım. 6 yumurtam toplandi 4 tanesi döllendi. 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Arkadaslar İlaclar sizi etkiliyor mu? Benim dengem kayboldu istahsizlik bulantı. Kafam yerinde degil gibi.Güzel haberler alırsınız işallah kaç tane transfer oldunuz? Donmuş embriyo mu
Progesteron yapabiliyor cnm işallah güzel sonuç alırsınız.Donmus embriyolarimi.geçen yaz denedik transfer aşamasına gelemedi malesef. Bu sene tekrar baştan başladım. 6 yumurtam toplandi 4 tanesi döllendi. 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Arkadaslar İlaclar sizi etkiliyor mu? Benim dengem kayboldu istahsizlik bulantı. Kafam yerinde degil gibi.
Başka bi merkezde tedavi oldunmu canım?Donmus embriyolarimi.geçen yaz denedik transfer aşamasına gelemedi malesef. Bu sene tekrar baştan başladım. 6 yumurtam toplandi 4 tanesi döllendi. 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Arkadaslar İlaclar sizi etkiliyor mu? Benim dengem kayboldu istahsizlik bulantı. Kafam yerinde degil gibi.